AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

14 - AEG - OVENS

CookView® camera Als je gasten hebt, wil je niet constant de keuken in hoeven lopen om in de oven te kijken of alles wel goed gaat. Dankzij de ingebouwde CookView® camera is dat ook niet nodig. Hiermee kun je namelijk het kookproces live op smartphone of tablet volgen en tijdig ingrijpen als iets niet naar wens gaat. Ook de temperatuur of de baktijd aanpassen gaat eenvoudig op afstand. Smart Kitchen De AEG connected ovens maken het bereiden van de lekkerste ge- rechten helemaal gemakkelijk. Kies eenvoudig een gerecht met behulp van de My AEG Kitchen-app en de juiste instellingen worden via wifi naar de oven gestuurd. Tijdens de bereiding kun je de instellingen via je smartphone of tablet altijd nog wijzigen. Nog makkelijker is het om de oven te gebruiken met Google Assistant, dan kun je hem gewoon vertellen de temperatuur aan te passen. Nog een belangrijke feature in de My AEG Kitchen-app is ‘Assisted Cooking’. Assisted Cooking helpt je de meeste geschikte ovenfunctie en instellingen te kiezen op basis van het gerecht dat je wilt maken. Dit leidt niet alleen tot de lekkerste resultaten, het helpt je ook om altijd het beste uit je oven te halen.

CamCook®: voor écht moeiteloos koken CamCook® is een nieuwe functionaliteit van AEG waarbij gebruik wordt gemaakt van voedselherkenningssoftware. Een gerecht, op een foto gemaakt met een smartphone, wordt dankzij CamCook® herkend zodat de juiste instellingen direct naar de oven kunnen worden gestuurd. Naast de standaard ingestelde gerechten is het ook mogelijk om je eigen favorieten op te slaan. CamCook® onthoudt de instellingen en zo zijn je favoriete gerechten zonder moeite elke keer on spot. CamCook® is beschikbaar op ovens met EXCite+-bediening.

Rood. Medium. Doorbakken. Maak kennis met de nieuwe souschef – hét hulpmiddel in je zoektocht naar het sappigste lamskroontje of de mooiste zalmfilet. Gebruik de kerntemperatuursensor om de oven te laten weten hoe het gerecht moet worden bereid met gebruikmaking van de woorden die in een restaurant gebruikelijk zijn – rood, medium, doorbakken. Vanaf nu kun je erop vertrouwen dat de oven begrijpt wat je bedoelt alleen maar door de woorden die je kiest. Zonder de ovendeur te hoeven openen wordt alles gecontroleerd en beheerst.

Made with FlippingBook - Online catalogs