AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

ONZE SERVICE / PERFECTE ZORG

www.aeg.be Je vindt er onze verdelers in je streek en alle info die je nodig hebt.

Onderdelen - Spareparts https://shop.aeg.be spareparts.belgium@electrolux.be

Herstellingen Vraag je herstelling online aan via aeg.be/herstelling

Bezoek onze showroom AEG Experience Center Raketstraat 40, 1130 Brussel Meer info en openingsuren: aeg.be/showroom

Bied je toestel extra bescherming Al onze toestellen worden geleverd met een standaardgarantie. AEG biedt een selectie van verlengde garantiemogelijkheden. Hiermee kan je je toestel volledig beschermen tegen mogelijke storingen na het verstrijken van de wettelijke garantie. Voor meer informatie surf snel naar onze website: www.aeg.be

Recupel Op 1 juli 2008 trad de aanvaardingsplicht in werking. Overeenkomstig de bepalingen van de milieubeleidsovereenkomsten wordt er vanaf die datum als aparte post op de factuur een zgn. wettelijke recupel in rekening gebracht. Deze bedraagt voor huishoudtoestellen (tarieven vanaf 01/09/2023):

AEG Electrolux belgium nv Raketstraat 40 1130 Brussel

Verantwoordelijke uitgever: Electrolux Belgium nv. Onder voorbehoud van technische wijzigingen. Nadruk, ook gedeeltelijke, alleen met onze toestemming. De prijzen vermeld in deze brochure zijn de heersende marktprijzen op datum van 01/09/2023, BTW en recupel inbegrepen, plaatsing en levering niet inbegrepen. Aangezien deze prijzen onderhevig zijn aan marktschommelingen dien je je steeds bij je plaatselijke verdeler te informeren over de aankoopprijzen. De opgegeven waarden in deze brochure kunnen variëren naargelang de gebruikte meetmethodes en -normen. De fabrikant behoudt het recht wijzigingen aan te brengen zonder voorafgaande waarschuwing. De inbouwafmetingen en -schema’s in deze brochure zijn louter indicatief. Voor de eigenlijke inbouw dient steeds de gebruiksaanwijzing geconsulteerd te worden. Druk- en zetfouten voorbehouden. Niet contractuele foto’s.

Dampkappen met motor

€ 1

Diepvriezers

€ 10 € 10

Droogkasten met warmtepomp Droogkasten met condensatie

€ 1

Inbouwkoffiemachines

€ 0,05 € 0,05

Keukenmachines

Koel-vriescombinaties

€ 10 € 10

Koelkasten Kookplaten

€ 1 € 1 € 1 € 1 € 1 € 1 € 1

Microgolfovens

Ovens

Sous-vide lades

Vaatwassers

Warmhoudlades Wasmachines

Wasmachines met warmtepomp

€ 10

Was-droogcombinaties

€ 1

Was-droogcombinaties met warmtepomp

€ 10

Update: 15/09/2023

Made with FlippingBook - Online catalogs