AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

40 - AEG - KOOKPLATEN MET AFZUIGING

COMBOHOB

De ComboHob is een inductiekookplaat en afzuigunit ineen. En dankzij deze unieke combinatie kan hij overal in de keuken worden geplaatst – in een kook- eiland en zelfs voor het raam. Dit geeft niet alleen meer vrijheid bij het realiseren van je droomkeuken, je hebt zo ook onbelemmerd zicht op je omgeving.

Gemakkelijke, interactieve bediening De interactieve bediening is het toppunt van gebruiksgemak. Op het moment dat een pot op een kookveld wordt geplaatst, wordt hij automatisch gedetecteerd en lichten alleen de benodigde bedieningselementen op. Aanpassen gaat eenvoudig door het heen en weer bewegen van je wijsvinger. Het bedieningspaneel is gecentreerd onder de afzuigunit en zodoende blijft er per kookveld voldoende plaats voor je pot.

Zones: ruim, flexibel en met brugfunctie Elke zone is voorzien van een timer en een PowerBoostfunctie. Daarnaast zorgen ze zelfs bij grote potten voor een volledige en gelijkmatige verwarming. Voor gebruik van ander, groter kookgerei schakel je gewoon de brugfunctie in. Hierdoor worden eenvoudig twee zones verbonden tot één grote. Ideaal voor langwerpige potten of een grillplaat.

FlexiBridge®: de ultieme brugfunctie FlexiBridge® is de overtreffende trap van de brugfunctie. De FlexiBridge®-zone bestaat uit vier segmenten die naar keuze aan elkaar kunnen worden gekoppeld om bijvoorbeeld één hele grote zone, twee gelijke of één grotere en kleinere zone te creëren. Daarnaast beschikt deze zone over Powerslide®. Hiermee kun je de FlexiBridge®-zone in één keer omvormen in drie vooraf ingestelde temperatuurniveaus (hoog, medium, laag) zodat je je potten alleen maar hoeft te verschuiven als je wilt bakken of juist warmhouden.

WARMHOUDEN

KOKEN

BAKKEN

Made with FlippingBook - Online catalogs