AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

AEG - KOOKPLATEN MET AFZUIGING - 41

Gebruiksgemak dankzij connectivity Model CCE8477SCB met wifi maakt het je makkelijk en geeft aan wanneer het tijd is om de filter te regenereren. Installeer de My AEG Kitchen-app en ontvang meldingen en duidelijke handleidingen rechtstreeks op je smartphone of tablet. Zo ben je er zeker van dat je ComboHob jaar na jaar goed blijft functioneren. Ontdek alle mogelijkheden op aeg.be

Verschillende randafwerkingen, ruime inbouwmogelijkheden

De modellen met afgeronde rand zijn zowel geschikt voor vlakbouw - vlak aansluitende inbouw in het werkblad – als standaard inbouw zonder dat hier extra accessoires voor nodig zijn. Kies je voor afgeschuinde randen, dan is alleen standaard inbouw mogelijk. Voor het inbouwen van de ComboHob dient het werkblad minimaal 1,2 cm dik te zijn. Is het werkblad van versterkt inox? Dan volstaat slechts 4 mm.

De AEG koolstoffilters: duurzaam en makkelijk De ComboHob-modellen voor recirculatie met een afmeting van 80 en 83 cm (CCE) zijn voorzien van een speciaal 2-in-1 LongLife koolstoffilter. Deze filter vangt vetdeeltjes op en neutraliseert geurtjes op efficiënte wijze. Het regelmatig reinigen van deze filter is de sleutel tot een duurzaam gebruik en optimale prestaties. De filter is makkelijk uitneembaar en reinigen kan eenvoudig onder de kraan of in de vaatwasser. Afwasmiddel is hierbij niet nodig. Van deze filter kun je bovendien lang gebruik maken want hij is tot zeven keer regenereerbaar. Dit verlengt de levensduur aanzienlijk (gebruiksduur ca. 800 uur) en is daarom duurzaam en zeer kostenbesparend. Een speciaal symbool op de kookplaat geeft aan wanneer het tijd is om de filter te regenereren. De ComboHobs voor recirculatie met een afmeting van 71 cm (NCH) zijn eveneens uitgerust met een regenereerbaar koolstoffilter met een lange levensduur (gebruiksduur ca. 1200 uur).

Made with FlippingBook - Online catalogs