AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

48 - AEG - KOOKPLATEN

KOOKPLATEN

Bij AEG vinden we dat een kookplaat moet overtuigen qua werking én design. Daarom zijn al onze kookplaten niet alleen ontworpen voor optimale kookresultaten, maar ook voor de nodige flexibiliteit bij het koken. En met een design dat perfect past in je keuken.

TotalFlex: de oneindig flexibele kookplaat TotalFlex is de nieuwe, oneindig flexibele inductiekookplaat van AEG. Op deze kookplaat kan met kookgerei in allerlei vormen en maten worden gekookt. Na het inschakelen van de kookplaat en het neerzetten van een pot of pan, wordt deze automatisch gedetecteerd en licht bij één van de bedieningselementen het display rood op. Zo is meteen duidelijk welk bedieningselement voor de betreffende pot of pan moet worden gebruikt. Eenmaal in gebruik, dan is ook de timer makkelijk in te stellen. En omdat elk gerecht zo afzonderlijk en nauwkeurig wordt getimed, is absolute controle over het kookproces verzekerd. SensePro® kookassistentie De draadloze voedselsensor van de SensePro® inductiekookplaat meet de kerntemperatuur van een gerecht zodat het kookproces precies kan worden gecontroleerd. Kook aardappelen, laat saus sudderen, bak een biefstuk - of het nu rare, medium of well- done is. Het is zelfs mogelijk om op deze kookplaat sous-vide te koken. Op een SensePro® inductiekookplaat lukt elk gerecht even goed - het is de persoonlijke souschef van iedere thuiskok.

SenseBoil®: water kookt niet meer over De SenseBoil® inductiekookplaten beschikken over een speciale sensor onder het glas die detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt bereikt. Vervolgens wordt de temperatuur automatisch verlaagd en de inhoud tegen de kook aangehouden. Water kookt niet meer over - dus geen verspilling van voedsel én energie. Alle kookzones zijn voorzien van een overkooksensor, maar er kan er maar één tegelijk worden geactiveerd. Plaats een kookpot op de zone en houd het icoon ingedrukt tot in beeld verschijnt.

STANDAARD KOOKPLAAT

SENSEBOIL® KOOKPLAAT

Made with FlippingBook - Online catalogs