AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

AEG - KOOKPLATEN - 49

TFT display SensePro® Gebruik het handige TFT display van de SensePro®- inductiekookplaat om een gerecht en het gewenste resultaat te selecteren. De juiste temperatuur voor het beste bakresultaat blijft dan automatisch gehandhaafd.

FlexiBridge® en PowerSlide® De FlexiBridge® kookzone bestaat uit 4 segmenten die naar keus aan elkaar kunnen worden gekoppeld om bijvoorbeeld één hele grote zone te creëren. De FlexiBridge® zone kan ook worden opgesplitst in 2 gelijke zones of één grotere en kleinere zone. Met één druk op een knop wordt de FlexiBridge® zone omgevormd in drie vooraf ingestelde temperatuurniveaus (hoog, medium en laag) zodat je de pan gewoon kan verschuiven van bakken naar warmhouden.

WARMHOUDEN

KOKEN

BAKKEN

Brugfunctie Door het brugfunctie icoon aan te raken verbind je de twee kookzones tot één grote zone om groter of langwerpig kookgerei te gebruiken. Ideaal voor bereidingen met een grillplaat of teppan yaki.

XL Zone Bereik geweldige resultaten door op de XL-zone te koken. Of je nu een kleine of juist een grote pan gebruikt, deze gespecialiseerde zone zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de pan - exact waar die geplaatst is. Geweldige resultaten en geen verspilling van energie.

Made with FlippingBook - Online catalogs