AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

50 - AEG - KOOKPLATEN

Hob 2 Hood® Door middel van slimme sensoren in het bedieningspaneel van de kookplaat wordt de dampkap automatisch ingeschakeld en bediend.

Interactieve gebruikersinterface Het moment dat je een kookpot op de kookplaat plaatst, wordt deze automatisch gedetecteerd en lichten alleen de bedieningselementen op die je nodig hebt. Eenmaal geselecteerd wordt de temperatuur in rood aangegeven terwijl de andere beschikbare opties wit blijven.

Pure Black Omdat bij de AEG Pure Black kookplaten geen gebruik wordt gemaakt van gedrukte graphics, is in eerste instantie alleen het glanzend, zwarte oppervlak zichtbaar. Zodra de kookplaat wordt ingeschakeld, gaat de verlichting aan en worden de bedieningselementen en kookzone-aanduidingen pas zichtbaar.

Afwerking van de kookplaat Afhankelijk van het model zijn de inductiekookplaten in verschillende afwerkingen beschikbaar: ‘vlakbouw’ voor vlakaansluitende inbouw in het werkblad, met ‘facet geslepen zijkanten’ of met ‘roestvrij staal kader’ voor inbouw met de kookplaat rustend op het werkblad.

Made with FlippingBook - Online catalogs