AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

6 - AEG

EEN BETERE TOEKOMST

ONZE ACTIES

We creëren innovaties die vandaag opvallen en helpen om een betere toekomst op te bouwen. Als het om duurzaamheid gaat, geloven we dat daden meer zeggen dan woorden. Daarom zijn onze doelstellingen meer dan alleen maar getallen, het zijn belangrijke mijlpalen om ervoor te zorgen dat we altijd vooruitgaan en ons steentje bijdragen aan de wereld waarin we leven.

ONZE BELANGRIJKSTE MIJLPALEN SINDS 2015

van ons totale energieverbruik komt nu uit duurzame bronnen. reductie van onze primaire CO 2 -uitstoot door transport. 50 % 71 % 24 % reductie van onze operationele CO 2 -uitstoot.

ALLE REDEN VOOR ACTIE Door de hoeveelheid hoogwaardige gerecycleerde materialen in onze producten te verhogen, kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan het bestrijden van klimaatverandering. Door staalafval als grondstof te gebruiken, kunnen we onze CO 2 - voetafdruk voor materialen aanzienlijk verminderen. Uitstoot kan ook worden gereduceerd door de levensduur van onze producten te verlengen. Dit kan worden bereikt door meer circulaire bedrijfsmodellen te promoten of door naverkoopdiensten aan te bieden, waardoor bronnen uiteindelijk veel beter worden gebruikt.

AEG behoort tot de Electrolux Groep uit Zweden, een van de meest toonaangevende Scandinavische landen inzake duurzaam ondernemen. In ons streven naar duurzaamheid zien wij Natuurpunt dan ook als een ideale partner. Voor elke 5 catalogen die we minder hoeven te drukken, schenken we een boom aan een bosproject van Natuurpunt.

Made with FlippingBook - Online catalogs