AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

68 - AEG - DAMPKAPPEN

DAMPKAPPEN

Onze keuken hoort fris, helder en rustig te zijn zodat de tijd die we er doorbrengen zo aangenaam mogelijk verloopt. Bij AEG maken wij dan ook gebruik van geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat onze dampkappen je de optimale combinatie van een prachtig design en krachtige prestaties bieden.

MattBlackLine De mat zwarte wanddampkappen zullen één van de blikvangers van de keuken zijn. Samen met de ovens geven ze een unieke uitstraling aan de rest van de keuken. Bij deze dampkappen wordt de schouw standaard meegeleverd maar ze kunnen ook zonder schouw worden geplaatst.

Slim Line motor De extra lage motor zorgt voor meer mogelijkheden om deze plafonddampkappen in te bouwen. Zelfs met een beperkte inbouwhoogte kun je deze nieuwe modellen een plaats geven in de keuken.

Motor op afstand inbouwbaar Bij de werkbladdampkap DDE5960B en plafonddampkappen DCE5260HM, DCE5960HM en DCK5970HM/HW/HR kan de motor worden losgekoppelden met een connectiekit (accessoire) elders worden geplaatst. Meer vrijheid om de dampkap te plaatsen waar je wilt.

Made with FlippingBook - Online catalogs