AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

AEG - DAMPKAPPEN - 69

Hob²Hood AEG dampkappen met Hob²Hood zorgen automatisch voor een effectieve luchtreiniging. Wanneer je begint met koken en de kookplaat inschakelt, treedt de dampkap in werking en wordt tijdens het koken het afzuigvermogen automatisch afgestemd op de behoefte. Zo blijft je keuken vrij van onaangename etensluchtjes en heb je je handen vrij voor de voorbereiding en verfijning van je gerechten.

Breeze-functie Activeer na het koken de speciale Breeze-functie en de keuken wordt zo geruisloos mogelijk verfrist en ontdaan van kookluchtjes. Ideaal voor moderne open keukens of eetkeukens want tijdens het tafelen wil je natuurlijk niet worden gestoord door de dampkap.

Vet- en koolstoffilters Houd voor een frisse keuken de filters van je dampkap goed schoon. Vetfilters vangen vetdeeltjes op, waardoor de lucht en het keukenoppervlak schoon blijven, terwijl koolstoffilters geurtjes opnemen en verwijderen. Het gebruik van een koolstoffilter is noodzakelijk wanneer je voor recirculatie kiest. Gewone koolstoffilters moeten na een bepaalde tijd worden weggegooid. Er bestaan echter ook koolstoffilters die je kunt regenereren in de vaatwasser of oven waardoor je ze veel langer kunt gebruiken. Gedetailleerde informatie over de verschillende koolstoffilters, vind je op pagina 86.

Inverter motor met 10 jaar garantie Een aantal AEG dampkappen is uitgerust met een inverter motor. Dit maakt ze niet alleen zeer efficiënt maar ook buitengewoon zuinig. Op de hoogste stand verbruiken ze maar liefst 40 % minder energie dan standaard dampkappen. En op de laagste stand nog minder dan een gloeilamp. Op deze motor geeft AEG maar liefst 10 jaar garantie.

10 YEARS

Made with FlippingBook - Online catalogs