AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

AEG - 7

JOUW KEUZE - AEG ECOLINE

0nze wetenschappelijke onderbouwde inzichten geven aan dat de grootste klimaatimpact van huishoudtoestellen plaatsvindt tijdens het gebruik ervan. Tijdens de levensduur van een toestel vindt ongeveer 85%* van de impact op het milieu thuis plaats. Daarom ontwerpen we innovatieve producten om deze milieu-impact te verminderen. Producten die optimaal presteren zonder in te boeten op andere zaken. De AEG EcoLine-producten helpen je de meest duurzame keuze te maken telkens wanneer je ze gebruikt.

*Bron: Environmental Life Cycle Assessment (LCA), een wereldwijd referentiedocument van Electrolux Group. Gegevens beschikbaar op aanvraag.

Aan dit labeltje herken je de AEG EcoLine-toestellen in deze brochure. Je vindt EcoLine-toestellen in de meeste productcategorieën. Enkele voorbeelden:

AEG EcoLine-ovens waarin mineralen en vitaminen behouden blijven. In de stoommodus verbruiken deze ovens tot 20% minder energie en ze hebben een stoomreinigingsfunctie die tot 95% energie bespaart in vergelijking met reiniging d.m.v. pyrolyse.

AEG EcoLine-koelkasten – AEG’s meest energiezuinige modellen – met binnenbekleding deels (tot 70%) gemaakt van gerecycled plastic . Met de GreenZone- technologie blijft bovendien tot 95% van de vitaminen behouden.

De AEG EcoLine-selectie omvat verder nog kookplaten, dampkappen, vaatwassers, stofzuigers, wasmachines en drogers. Alle info op aeg.be

Made with FlippingBook - Online catalogs