AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

88 - AEG - KOELEN & VRIEZEN

KOEL- EN DIEPVRIESKASTEN

De koel- en vriesapparaten van AEG zijn ontworpen om allerlei soorten levens- middelen in perfecte conditie te houden. Om dat mogelijk te maken, maken wij gebruik van geavanceerde technologieën op het gebied van luchtcirculatie en -vochtigheid. En welke keuken je ook kiest; in het AEG-assortiment vind je altijd een model dat bij jouw wensen én in de beschikbare ruimte past.

GreenZone / GreenZone+ De afgesloten GreenZone-lade elimineert overtollig vocht en behoudt de juiste hoeveelheid vocht voor je groenten en fruit om voedselbederf te voorkomen. Tot 95% van de vitaminen blijft na 11 dagen behouden, door de producten te beschermen met de juiste vochtigheidsgraad. GreenZone wordt manueel ingesteld. Bij GreenZone+ gebeurt dit automatisch middels een speciaal membraan. * De vitamine conserveringsgraad is gebaseerd op een externe test van vitamine C-behoud in blauwe bessen na 11 dagen in een Greenzone- compartiment. TwinTech® Voedingswaren blijven tot 60% sappiger en vochtiger met de TwinTech-technologie*. Met TwinTech® No Frost hoef je de vriezer nooit meer handmatig te ontdooien. Het dubbele koelsysteem houdt het voedsel 60% sappiger dan koel/vrieskasten met één verdamper. Door geen droge vrieslucht te gebruiken, behoudt hij de ideale vochtigheid en droogt het voedsel niet uit. * Interne test op de TwinTech-technologie met een interne testmethode die het hydratatieniveau na 9 dagen opslag meet, vergeleken met een eigen product met één verdamper.

HOGE VOCHTIGHEID

NO FROST

Cooling 360° De inox achterwand zorgt voor een premium look en houdt de koude beter vast. Dankzij de luchtgaten in de achterwand wordt koude lucht 360° gecirculeerd. Daardoor wordt het voedsel correct gekoeld, met een 30% betere temperatuurverdeling dan andere koelkasten.

Made with FlippingBook - Online catalogs