AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

AEG - KOELEN & VRIEZEN - 89

MultiChill 0°C MultiChill 0°C biedt flexibiliteit, helpt bij het klaarmaken van maaltijden en beschermt de kwaliteit van voedsel zorgvuldig. Het geavanceerde MultiChill 0°C compartiment zal zich aanpassen aan wat je wil bewaren, onafhankelijk van de rest van de koelkast. Je kan overschotjes van verse bereidingen tot 5 dagen lang bewaren op een lagere temperatuur dan in de rest van de koelkast, of je kan verse vis of vers vlees tot 5 dagen lang bewaren op ongeveer 0°C. Je kan deze ook instellen als extra groentelade. De koelkast past zich aan jouw ingrediënten aan, en aan je kookgewoontes.

Unieke koel-vriescombinatie met gerecycled plastic

Maak kennis met onze koel-vriescombinatie met een binnen- bekleding van 70% gerecycled plastic. Plastic van afgedankte koelkasten wordt gebruikt om nieuwe koelkasten te maken: afvalreductie door circulariteit. De betrokken modellen zijn: NSC7P751DS, NSC8M181DC, NSC8M191DS, NSC9V181CS.

Zero-landfill fabriek: relentlessly responsible badge

De badge duidt op een bewustere keuze met minder impact op het milieu en is geldig voor meeste AEG koel-vriescombinaties. De koelkasten worden geproduceerd in een fabriek waar geen afvalstorting plaatsvindt en waar de nadruk ligt op het verminderen van de CO 2 -uitstoot. Dit houdt in dat er voortdurend wordt gezocht naar mogelijkheden om materialen te recycleren, de hoeveelheid verwijderd afval te verminderen en de CO 2 -uitstoot te verkleinen: tot zelfs 20% minder CO 2 in vergelijking met vorige modellen.

Best In Class installatie De nieuwe AEG koel-vriescombinaties zijn nog

makkelijker te installeren dankzij de groene templates en voorgeboorde gaten. Bij deur-op-deur montage werd het aantal installatiestappen met 15% verbeterd, bij sleepscharnieren werd dit aantal maar liefst gehalveerd.

Made with FlippingBook - Online catalogs