AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

DE PERFECTE KEUKEN INBOUWTOESTELLEN 2023.2 KEUKENHANDEL

2 - AEG

INHOUD

INTRODUCTIE

OVENS

12

Wij zijn AEG

04 06 08 10

Mattblackline

Een betere toekomst

Ovens 60 cm Ovens 45 cm

20 21 22 23 24 24

De Smart Kitchen van AEG AEG experience center

Wijnkoeler

AEG Cooking club

11

Espressomachine Warmhoudlade Sous-vide lade

Vacuümmachines

25

ProBlackLine

Ovens 60 cm Ovens 45 cm

26 27 28 28 29 29 29 30 31 32 33 33

Espressomachine

Wijnkoeler

Warmhoudlade

04

Lade

Sous-vide lade

Wij zijn AEG We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke toestellen opnieuw te definiëren.

Inox design

Ovens 60 cm Oven 90 cm Ovens 45 cm Warmhoudlade

Lade

Verwarmingsfuncties ovens

34

Microgolfovens

36

Accessoires

38

Overzichtstabel ovens Inbouwschema’s ovens

128 178

08

Smart Kitchen Een beetje hulp in de keuken is nooit weg. Daarom vind je bij AEG een groot aantal connected apparaten.

AEG - 3

KOOKPLATEN MET AFZUIGING ComboHob voor recirculatie ComboHob voor luchtafvoer

KOELEN & VRIEZEN

88

40

Koel-vrieskasten

92 95

Koelkasten Diepvriezers

44 45 46

100 101 102 158 189

Koel-vrieskast vrijstaand

Accessoires

Accessoires

Overzichtstabel kookplaten met afzuiging Inbouwschema’s kookplaten met afzuiging

138 180

Overzichtstabel koelen en vriezen Inbouwschema’s koelen en vriezen

KOOKPLATEN

48

WIJNKASTEN

104

Inductiekookplaten

54 60 62

Wijnklimaatkasten

106 106 170 192

Vitrokeramische kookplaten

Wijnkoelers

Gaskookplaten

Overzichtstabel wijnkasten Inbouwschema’s wijnkasten

Overzichtstabel kookplaten Inbouwschema’s kookplaten

140 181

Mastery Collection

66

VAATWASSERS

108

DAMPKAPPEN Werkbladdampkap Plafonddampkappen Eilanddampkappen Wanddampkappen Schouwdampkappen

68

Volledig integreerbaar

114 115 118 120 121 172 193

Volledig integreerbaar met besteklade Volledig integreerbaar met bestekmand Semi-integreerbaar met bestekmand

72 72 75 76 77 80 82 84 86 87

Accessoires

Overzichtstabel vaatwassers Inbouwschema’s vaatwassers

Inbouwgroep

Telescopische dampkappen

Koolstoffilters Accessoires

WAS/DROOGCOMBINATIE 122

Onderdelen voor de luchtafvoer Overzichtstabel dampkappen Inbouwschema’s dampkappen

150 185

ONDERHOUD & REINIGING 124

4 - AEG

WIJ ZIJN AEG

We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke toestellen opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen. Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg, en we vinden dat jij dat ook niet moet doen. Daarom sluiten we nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis. Zo kan jij je leven inrichten zoals je zelf wilt, met respect voor het milieu. En maak je minder zorgen, behalve om wat echt belangrijk is. CHALLENGE THE EXPECTED

PRIMEURS VAN AEG

1910 191

1912 191

1950 195

1952 195

1959 195

1964 196

Eerste elektrische fornuis Ee for

Eerste elektrisch aangedreven koelkast Ee aan

Eerste wasmachine Ee ne

Eerste inbouw huishoud koelkast Ee hu t

Eerste koel- vriescombinatie Ee vrie

Eerste droogautomaat Ee

AEG - 5

2016 20

2020 20

1987 198

1997 199

2012 20

2013 20

Eerste vaatwasser met ComfortLift® en eerste wasmachine met SoftWater-technologie Ee Co wa Sof r met erste logie

Eerste oven met een camera en introductie MattBlackLine Ee cam Ma

Eerste range van meest energiezuinige warmtepompdrogers Ee me wa nige gers

Eerste grote sous-vide oven Ee sou

Eerste inductiekookplaat Ee ind t

Eerste droogautomaat met warmtepomp Ee me aat

6 - AEG

EEN BETERE TOEKOMST

ONZE ACTIES

We creëren innovaties die vandaag opvallen en helpen om een betere toekomst op te bouwen. Als het om duurzaamheid gaat, geloven we dat daden meer zeggen dan woorden. Daarom zijn onze doelstellingen meer dan alleen maar getallen, het zijn belangrijke mijlpalen om ervoor te zorgen dat we altijd vooruitgaan en ons steentje bijdragen aan de wereld waarin we leven.

ONZE BELANGRIJKSTE MIJLPALEN SINDS 2015

van ons totale energieverbruik komt nu uit duurzame bronnen. reductie van onze primaire CO 2 -uitstoot door transport. 50 % 71 % 24 % reductie van onze operationele CO 2 -uitstoot.

ALLE REDEN VOOR ACTIE Door de hoeveelheid hoogwaardige gerecycleerde materialen in onze producten te verhogen, kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan het bestrijden van klimaatverandering. Door staalafval als grondstof te gebruiken, kunnen we onze CO 2 - voetafdruk voor materialen aanzienlijk verminderen. Uitstoot kan ook worden gereduceerd door de levensduur van onze producten te verlengen. Dit kan worden bereikt door meer circulaire bedrijfsmodellen te promoten of door naverkoopdiensten aan te bieden, waardoor bronnen uiteindelijk veel beter worden gebruikt.

AEG behoort tot de Electrolux Groep uit Zweden, een van de meest toonaangevende Scandinavische landen inzake duurzaam ondernemen. In ons streven naar duurzaamheid zien wij Natuurpunt dan ook als een ideale partner. Voor elke 5 catalogen die we minder hoeven te drukken, schenken we een boom aan een bosproject van Natuurpunt.

AEG - 7

JOUW KEUZE - AEG ECOLINE

0nze wetenschappelijke onderbouwde inzichten geven aan dat de grootste klimaatimpact van huishoudtoestellen plaatsvindt tijdens het gebruik ervan. Tijdens de levensduur van een toestel vindt ongeveer 85%* van de impact op het milieu thuis plaats. Daarom ontwerpen we innovatieve producten om deze milieu-impact te verminderen. Producten die optimaal presteren zonder in te boeten op andere zaken. De AEG EcoLine-producten helpen je de meest duurzame keuze te maken telkens wanneer je ze gebruikt.

*Bron: Environmental Life Cycle Assessment (LCA), een wereldwijd referentiedocument van Electrolux Group. Gegevens beschikbaar op aanvraag.

Aan dit labeltje herken je de AEG EcoLine-toestellen in deze brochure. Je vindt EcoLine-toestellen in de meeste productcategorieën. Enkele voorbeelden:

AEG EcoLine-ovens waarin mineralen en vitaminen behouden blijven. In de stoommodus verbruiken deze ovens tot 20% minder energie en ze hebben een stoomreinigingsfunctie die tot 95% energie bespaart in vergelijking met reiniging d.m.v. pyrolyse.

AEG EcoLine-koelkasten – AEG’s meest energiezuinige modellen – met binnenbekleding deels (tot 70%) gemaakt van gerecycled plastic . Met de GreenZone- technologie blijft bovendien tot 95% van de vitaminen behouden.

De AEG EcoLine-selectie omvat verder nog kookplaten, dampkappen, vaatwassers, stofzuigers, wasmachines en drogers. Alle info op aeg.be

8 - AEG

SMART KITCHEN DE INTELLIGENTE KEUKEN MET CONNECTIVITY

Een beetje hulp in de keuken is nooit weg. Daarom heeft AEG een aantal verbonden toestellen in het assortiment. Samen met de My AEG Kitchen-app nemen zij je werk én zorgen uit handen. Daarnaast is een groot aantal toestellen voorzien van slimme technologieën die het koken makkelijker en plezieriger maken en die er bovendien voor zorgen dat je gerechten niet kunnen mislukken.

OVENS MET CONNECTIVITY De nieuwe AEG ovens met connectivity maken het bereiden van de lekkerste gerechten nu helemaal gemakkelijk. Via de My AEG Kitchen-app kies je een gerecht en de app stuurt vervolgens de juiste instelling naar de oven. Is je nieuwe oven daarnaast voorzien van een CookView®-camera? Dan kun je het kookproces ook op je smartphone of tablet volgen. Wil je het nog gemakkelijker? Laat de oven dan samenwerken met Google Assistant en vertel hem gewoon wat je wilt.

AEG - 9

COMBOHOB MET HOB 2 HOOD EN WIFI De afzuigunit van de ComboHob treedt vanzelf in werking als het kookgedeelte wordt ingeschakeld.

Filter vervangen? Dankzij wifi ontvang je een melding op je smartphone als dit nodig is.

QUICKSELECT MET WIFI QuickSelect maakte het instellen van de vaatwasser al een stuk eenvoudiger maar het nieuwste model met wifi maakt het helemaal makkelijk: waterhardheid instellen, starten op afstand enz. Je ontvangt zelfs meldingen als het tijd is voor een onderhoudsprogramma.

10 - AEG

AEG EXPERIENCE CENTER

Onze medewerkers staan klaar om je te verwelkomen in onze showroom. Maak een afspraak en zij zullen je begeleiden bij de selectie van je toestellen en beantwoorden graag al je vragen.

Adres: Raketstraat 40, B-1130 Brussel

Afspraak maken: alle info op aeg.be/showroom

AEG - 11

AEG COOKING CLUB ONTDEK EEN WERELD VOL SMAKEN MET ONZE STEAMPRO COMBI-STOOMOVENS

Hou je van gastronomie? Wil je graag je kookkunsten naar een hoger niveau tillen? Onze SteamPro combi-stoomovens zijn de ideale instrumenten om perfecte, culinaire resultaten te bereiken, net zoals professionele chefs. Schrijf je in voor een Cooking Club sessie om deze toestellen optimaal te leren gebruiken.

Onder leiding van een ervaren chef-kok leer je de mogelijkheden kennen van onze SteamPro combi-stoomovens: garen op lage temperatuur, sous-vide, de kerntemperatuursensor gebruiken, koken met 100% stoom, of combi stomen met hogere of lagere vochtigheid.

Een kooksessie duurt ongeveer drie uur en verloopt in een heel gemoedelijke sfeer. De chef past zijn bereidingen aan naargelang je vragen en culinaire interesses.

Heb je een vraag over onze combi- stoomovens? Dan kan je ons contacteren via het volgende email adres: aeg.cookingclub@electrolux.be

Franstalige kooksessies Bruxelles, Hainaut, Les Ardennes, Liège

Nederlandstalige kooksessies Antwerpen, Brussel, De Kust,

Noorderkempen, Limburg, Maasvallei, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waasland, West-Vlaanderen

Adressen, data, uren, en inschrijvingen aeg.be/cookingclub

12 - AEG - OVENS

OVENS

Het hart van elke keuken is de oven die verse ingrediënten in smakelijke gerechten omtovert. Om jezelf steeds weer te overtreffen en je kookkunsten te verfijnen, heb je een oven nodig die onbeperkte mogelijkheden biedt en uiterst precieze instellingen mogelijk maakt. Zoals een AEG MaxiKlasse™-oven die, naast de grootste binnen- ruimte én bakplaat in zijn klasse, beschikt over tal van functionaliteiten.

MattBlackLine (Donker)grijs is op dit moment de meest populaire kleur voor keukens. Heel mooi hierbij is mat zwarte apparatuur. Mat zwarte oppervlakken werden van oudsher in de keuken gebruikt – van gietijzeren kookgerei tot geëmailleerde keramische artikelen. Het materiaal is van nature vlekvrij en dat maakt het zowel praktisch als stijlvol. Onze MattBlackLine biedt een brede selectie modellen die een mat zwarte afwerking combineren met andere premium materialen.

ProBlackLine Ook in een donkere keuken zorgt zwarte apparatuur voor een verrassend accent. Daarom introduceerden we een range hoogglanzende, zwarte toestellen: ProBlackLine. Het exterieur van zwart glas is gecombineerd met zwart geanodiseerde handgrepen, wat van deze modellen echte blikvangers maakt.

Inox Inox heeft lang het keukeninterieur gedomineerd en is nog steeds populair. Met name bij liefhebbers van de industriële look. Het inox is voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken geen kans krijgen en het materiaal er altijd spic en span uitziet.

AEG - OVENS - 13

BEDIENING De duidelijke en gebruiksvriendelijke bedieningspanelen van de AEG-ovens bieden je een gemakkelijke controle over de vele functies. Wil je je nieuwe oven combineren met bijvoorbeeld een magnetron? Kies dan voor modellen uit dezelfde lijn en met dezelfde bediening. Dit zorgt voor een mooi geheel in je nieuwe keuken. Op pag. 18-19 vind je hiervan een overzicht.

EXCite+ TFT responsieve Shuttle De geavanceerde gebruikersinterface EXCite+ TFT responsieve Shuttle combineert de Shuttle Control bediening met een groot kleuren TFT-display en connectivity. Alle instellingen worden duidelijk weergegeven op het display en, dankzij connectivity, ook op je mobiele apparaat. Ook kun je zo via de AEG-app de oven bedienen. Kies eenvoudig een gerecht en de juiste instellingen worden naar de oven gestuurd. De 60 cm ovens zijn daarnaast voorzien van de CookView® camera. Hiermee kun je het kookproces live volgen op je mobiel of tablet.

EXCite+ TFT swipe control De EXCite+ TFT swipe control gebruikersinterface combineert een touchscreen met connectivity. Door eenvoudig te ‘vegen’ over het grote TFT-display, kies je de gewenste instelling. Dankzij connectivity worden de instellingen ook weergegeven op je mobiele apparaat en kun je de oven bedienen en recepten kiezen met behulp van de AEG-app.

• Groot kleuren TFT-dispay • Touchscreen met ‘swipe’ mogelijkheid • Connectivity • Bediening met AEG-app • Tot 255 kook- en bakassistent programma’s • Weergave tekst en symbolen

• Groot kleuren TFT-display • Shuttle Control • Connectivity • Bediening met AEG-app • Tot 255 kook- en bakassistent programma’s • Weergave tekst en symbolen

EXCite TFT touch Op het EXCite TFT touch bedieningspaneel wordt het grote TFT-display gecombineerd met tiptoetsen.

EXPlore Op het EXPlore bedieningspaneel wordt het twee kleuren led-display gecombineerd met tiptoetsen en verzinkbare bedieningsknoppen. • Twee kleuren led-display met indicatie van het kook- en bakproces • Tot 45 kook- en bakassistent programma’s • Weergave symbolen voor het eenvoudig en direct bedienen van de oven

• Groot TFT-display • Touchscreen • Tot 255 kook- en bakassistent programma’s • Weergave tekst en symbolen

14 - AEG - OVENS

CookView® camera Als je gasten hebt, wil je niet constant de keuken in hoeven lopen om in de oven te kijken of alles wel goed gaat. Dankzij de ingebouwde CookView® camera is dat ook niet nodig. Hiermee kun je namelijk het kookproces live op smartphone of tablet volgen en tijdig ingrijpen als iets niet naar wens gaat. Ook de temperatuur of de baktijd aanpassen gaat eenvoudig op afstand. Smart Kitchen De AEG connected ovens maken het bereiden van de lekkerste ge- rechten helemaal gemakkelijk. Kies eenvoudig een gerecht met behulp van de My AEG Kitchen-app en de juiste instellingen worden via wifi naar de oven gestuurd. Tijdens de bereiding kun je de instellingen via je smartphone of tablet altijd nog wijzigen. Nog makkelijker is het om de oven te gebruiken met Google Assistant, dan kun je hem gewoon vertellen de temperatuur aan te passen. Nog een belangrijke feature in de My AEG Kitchen-app is ‘Assisted Cooking’. Assisted Cooking helpt je de meeste geschikte ovenfunctie en instellingen te kiezen op basis van het gerecht dat je wilt maken. Dit leidt niet alleen tot de lekkerste resultaten, het helpt je ook om altijd het beste uit je oven te halen.

CamCook®: voor écht moeiteloos koken CamCook® is een nieuwe functionaliteit van AEG waarbij gebruik wordt gemaakt van voedselherkenningssoftware. Een gerecht, op een foto gemaakt met een smartphone, wordt dankzij CamCook® herkend zodat de juiste instellingen direct naar de oven kunnen worden gestuurd. Naast de standaard ingestelde gerechten is het ook mogelijk om je eigen favorieten op te slaan. CamCook® onthoudt de instellingen en zo zijn je favoriete gerechten zonder moeite elke keer on spot. CamCook® is beschikbaar op ovens met EXCite+-bediening.

Rood. Medium. Doorbakken. Maak kennis met de nieuwe souschef – hét hulpmiddel in je zoektocht naar het sappigste lamskroontje of de mooiste zalmfilet. Gebruik de kerntemperatuursensor om de oven te laten weten hoe het gerecht moet worden bereid met gebruikmaking van de woorden die in een restaurant gebruikelijk zijn – rood, medium, doorbakken. Vanaf nu kun je erop vertrouwen dat de oven begrijpt wat je bedoelt alleen maar door de woorden die je kiest. Zonder de ovendeur te hoeven openen wordt alles gecontroleerd en beheerst.

AEG - OVENS - 15

Steamify®-functie Door het toevoegen van stoom aan traditionele hetelucht worden gerechten nog lekkerder. Vochtige lucht voorkomt bovendien dat vocht verdampt en gerechten uitdrogen. En dankzij de voorzichtige en gelijkmatige verhitting gaat er niets kapot en blijven vitaminen, smaak en textuur beter behouden. Hoeveel stoom er nodig is, wordt dankzij de Steamify®-functie automatisch bepaald. Je stelt de temperatuur in zoals je normaal gesproken zou doen en activeert de Steamify®-functie. De oven zorgt dan voor de juiste hoeveelheid stoom. Stoom: het essentiële ingrediënt AEG heeft verschillende ovens in het assortiment waarbij aan traditionele hetelucht stoom wordt toegevoegd. Bij de SteamBake - ovens wordt tijdens de eerste 10 minuten stoom toegevoegd. Dit is vooral geschikt voor het bakken van brood e.d. De SteamPro -ovens beschikken over een 100% stoomfunctie en dat maakt ze ook geschikt voor het stomen van groenten en vis. In SteamPro-ovens kan daarnaast sous-vide worden gekookt. Bovendien beschikken ze over een uitneembare stoomlade en een vochtsensor voor een zeer precieze instelling van het stoomniveau.

Sous-vide Sinds jaar en dag gebruiken professionele chefs de sous-vide techniek om gerechten te bereiden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vacuüm gesealde, speciale plastic zakken en waterbaden. Door het vacumeren worden vocht, aroma, smaak en voedingsstoffen van elk ingrediënt in- gesloten voor een ultieme smaakbeleving. Dankzij de sous-vide-func- tie waarover de AEG SteamPro-ovens beschikken, wordt de constante lage temperatuur die hiervoor nodig is automatisch gehandhaafd.

Pyrolyse reiniging Niemand reinigt graag de oven. Daarom doen AEG-ovens met pyrolyse-functie dat zelf. De oven warmt op tot 500°C en zelfs de meest hardnekkige resten worden weggebrand. Alles wat overblijft, is een klein beetje as dat je gemakkelijk kunt weghalen met een vochtige doek. Alle AEG ovens zijn ontworpen met veiligheid als een prioriteit. Daarom is de ovendeur tijdens het schoonmaken vergrendeld totdat de temperatuur tot een aanvaardbare waarde is gedaald. Ovens met stoomfunctie beschikken over een speciaal stoomreinigingsprogramma voor een grondige reiniging van de oven.

16 - AEG - OVENS

Verken je culinaire grenzen met een AEG-oven Hoe je ook wilt koken en wat je favoriete gerechten ook zijn, een AEG- oven maakt het zonder problemen mogelijk. AEG-ovens zijn namelijk voorzien van intelligente technologieën die het makkelijk én leuk maken de lekkerste gerechten te bereiden.

ONZE SERIES Hier zie je in één oogopslag welke serie het beste bij je behoeften past.

9000 SteamPro

8000 Pyrolyse

6000 SteamBake

6000 SurroundCook®

Sous-vide De techniek waar professionele koks bij zweren voor het lekkerste, meest malse en perfect gegaarde gerecht.

Steamify®* Stel de gewenste temperatuur in en de oven past het stoomniveau automatisch aan.

Stoomfuncties De juiste combinatie van vochtigheid en warmte brengt de meest volle smaken en texturen naar voren.

Kerntemperatuursensor* Altijd perfecte resultaten met de kerntemperatuursensor.

Pyrolyse reiniging* De oven warmt op tot 500°C en alle restjes verbranden tot as die gemakkelijk kan worden weggeveegd. My AEG Kitchen-app Laat de My AEG Kitchen-app het ideale programma en de juiste tijd instellen, of gebruik de app om het zelf te doen.

* De Steamify®-functie, kerntemperatuursensor en pyrolyse zijn beschikbaar op geselecteerde modellen. †Stoom wordt aan het begin van het bakproces toegevoegd. Wifi is beschikbaar op geselecteerde modellen. Werkt met Google Assistant en de My AEG Kitchen-app. Google is een handelsmerk van Google LLC. Google Assistant is niet beschikbaar in bepaalde talen en landen.

AEG - OVENS - 17

Op de volgende pagina’s bieden we je een handig overzicht van alle AEG-ovens, met focus op de kenmerken die de meeste impact hebben op het dagelijkse gebruik: KIES DE IDEALE OVEN

Energie-efficiëntieklasse Aanduiding van het energieverbruik in schaalwaarden.

A

SoftMotion™ Zacht, zelfsluitende deur zonder risico op dichtslaan.

CookView® en de Smart Kitchen Zoek het perfecte recept, ontdek nieuwe culinaire trends, volg het kookproces met behulp van de CookView® camera en pas instellingen aan via je smartphone. En voor wat hands-free hulp werken onze connected ovens samen met Google Assistant. 100% stoom en combinaties met hetelucht In de SteamPro ovens kun je gerechten bereiden met 100% stoom en stoom gecombineerd met hetelucht waarbij stoominjectie zorgt voor optimale stoomverdeling. De SteamBake modellen bieden je beperkte stoomondersteuning tijdens het bakproces. Steamify®-functie Gerechten bereiden met stoom wordt nog gemakkelijker. Voer de temperatuur in die je normaal gesproken gebruikt en laat de Steamify®- functie automatisch de stoominstellingen voor je aanpassen. CamCook®: voor echt moeiteloos koken Met CamCook® wordt een gerecht van een foto herkend en de juiste instellingen meteen naar de oven gestuurd. Recepten Bij de geïntegreerde recepten worden meteen de ideale ovenfunctie en temperatuur voor- gesteld. Afhankelijk van het model aan te passen op basis van gewicht en inclusief sous-vide recepten (SteamPro). Ovenreiniging De SteamPro ovens kun je reinigen met behulp van stoom. De meest comfortabele zelfreiningsfunctie vind je bij de Pyrolyse ovens.

Kerntemperatuursensor De oven schakelt vanzelf uit als de ingestelde kerntemperatuur is bereikt.

100% Stoom en stoomcombinaties 100% Stoom en combinaties van stoom met hetelucht: gerechten blijven lekker mals en vitaminen en mineralen blijven beter behouden.

Combi-Quick Een combinatie van hetelucht, magnetron en grill. Magnetron-functie Verwarmen en koken met behulp van magnetrongolven.

Grill Grillen en gratineren van gerechten.

Daarnaast bieden alle AEG-ovens je bovendien: • MaxiKlasse™ • SurroundCook®: gelijkmatige warmteverdeling

• IsoFront®: koele ovendeur • Automatische uitschakeling • Kinderbeveiliging (op elektronisch gestuurde modellen) • Timer • PerfectFit: naadloos inbouwen • Vingervlekvrije inox

Uitneembare stoomlade en vochtsensor Je hebt geen wateraansluiting nodig bij de AEG ovens met stoomfunctie. Bij de SteamPro ovens kan het ruime waterreservoir eruit genomen en aan de kraan gevuld worden. Bij SteamPro wordt het stoomniveau ook precies gestuurd via een vochtsensor.

Gedetailleerde informatie over alle AEG toestellen, met uitgebreid fotomateriaal, video’s en handleidingen, vind je op aeg.be

18 - AEG – OVENS – COMBINATIES

Bij plaatsing van één of meerdere ovens en bij combinaties van een oven met microgolf en/of espressomachine, is het mooi als de bedieningspanelen op elkaar zijn afgestemd. Dit zorgt voor een mooi geheel in de keuken. Om het je makkelijk te maken, zijn op deze pagina’s de combinatiemogelijkheden per designline en soort bediening overzichtelijk weergegeven. Meer informatie over de verschillende soorten bediening vind je op pagina 13.

MattBlackLine

OVENS 60 cm

OVENS 45 cm

MICROGOLFOVEN ESPRESSO- MACHINE

EXTRA'S

SteamPro BSK999330T Pyrolyse BPK948330T

SteamPro KSK998230T

CombiQuick KMK968000T

Wijnkoeler KWK884520T Vacumeerlade KDK911423T Warmhoudlade KDK911424T Wijnkoeler KWK884520T Vacumeerlade KDK911423T Warmhoudlade KDK911424T Wijnkoeler KWK884520T Vacumeerlade KDK911423T Warmhoudlade KDK911424T

KKK994500T

EXCite+ TFT responsieve shuttle

SteamPro BSK898330T Pyrolyse BPK848330T

SteamPro KSK898230T

CombiQuick KMK868000T

EXCite+ TFT swipe control

SteamPro BSK792280T Pyrolyse BPK742280T

SteamPro KSK792280T Pyrolyse KPK742280T

CombiQuick KMK761080T Microgolfoven met grill KMK721880T

KKA894500T

EXCite TFT touch

AEG – OVENS – COMBINATIES - 19

ProBlackLine

OVENS 60 cm

OVENS 45 cm

MICROGOLFOVEN ESPRESSO- MACHINE

EXTRA'S

SteamPro BSK999330B

SteamPro KSK998290B

CombiQuick KMK968090B

Wijnkoeler KWK884520B Vacumeerlade KDE911423B Warmhoudlade KDE911424B Lade KDE911420B Wijnkoeler KWK884520B Vacumeerlade KDE911423B Warmhoudlade KDE911424B Lade KDE911420B Wijnkoeler KWK884520B Vacumeerlade KDE911423B Warmhoudlade KDE911424B Lade KDE911420B

KKK994500B

EXCite+ TFT responsieve shuttle

SteamPro BSK792280B Pyrolyse BPK742380B

SteamPro KSK792280B Pyrolyse KPK742280B

CombiQuick KMK761080B Microgolfoven met grill KMK721880B

KKB894500B

EXCite TFT touch

Pyrolyse BPK556260B

CombiQuick KMK565060B

EXPlore

Inox design

OVENS 60 cm

OVENS 45 cm

MICROGOLFOVEN ESPRESSO- MACHINE

EXTRA'S

Warmhoudlade KDK911424M Lade KDK911420M

SteamPro BSK792280M Pyrolyse BPK742280M

SteamPro KSK792280M Pyrolyse KPK742280M

CombiQuick KMK761080M Microgolfoven met grill KMK721880M

EXCite TFT touch

Warmhoudlade KDK911424M Lade KDK911420M

SteamBake BPK556360M

CombiQuick KMK565060M Microgolfoven met grill KMK525860M

EXPlore

20 - AEG - OVENS

MATTBLACKLINE

OVENS 60 CM

Nr. 1.01

Nr. 1.01

Nr. 1.01

COOKVIEW® STEAMPRO

STEAMPRO

STEAMPRO

BSK999330T

BSK898330T

BSK792280T

A

A

A

Serie

9000 SteamPro

9000 SteamPro

9000 SteamProMultifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht

 + Steamify®

 + Steamify®

 + Steamify®

Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

-

-

-

25, met sous-vide

25, met sous-vide

25, met sous-vide

255 "Assist" programma's (gewicht, sensor, stoom, sous-vide) EXCite+ TFT responsieve Shuttle

255 "Assist" programma's (gewicht, sensor, stoom, sous-vide)

255 "Assist" programma's (gewicht, sensor, stoom, sous-vide)

Recepten / op gewicht / met sous-vide

Display en bediening

EXCite+ TFT swipe control

EXCite TFT touch

Ovenreiniging

stoom

stoom

stoom

 

 

 

Uitneembare stoomlade en vochtsensor

Kinderveilige deur

Inb.: rooster / bakplaat / braadplaat

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

stoomset, telescopische geleider TR1LFSTV

stoomset

Speciale toebehoren inbegrepen

stoomset

Kleur

mat zwart

mat zwart

mat zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

590 x 560 x 550 mm

590 x 560 x 550 mm

590 x 560 x 550 mm

€ 2749,99

€ 2699,99

€ 2399,99

ww

Nr. 1.01

Nr. 1.01

Nr. 1.01

PYROLYSE

PYROLYSE

PYROLYSE

BPK948330T

BPK848330T

BPK742280T

A

A

A

Serie

8000 Pyrolyse

8000 Pyrolyse

8000 PyrolyseMultifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht

- -

- -

- -

Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

17

17

17

160 "Assist" programma's (gewicht, sensor)

160 "Assist" programma's (gewicht, sensor) EXCite+ TFT swipe control

160 "Assist" programma's (gewicht, sensor) EXCite TFT touch Pyroluxe® Plus, 3 cycli

Recepten / op gewicht / met sous-vide

Display en bediening

EXCite+ TFT responsieve Shuttle

Ovenreiniging

Pyroluxe® Plus, 3 cycli

Pyroluxe® Plus, 3 cycli

Uitneembare stoomlade en vochtsensor

-

-

-Kinderveilige deur

Inb.: rooster / bakplaat / braadplaat Speciale toebehoren inbegrepen

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

telescopische geleider TR1LV

telescopische geleider TR1LV

-

Kleur

mat zwart

mat zwart

mat zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

590 x 560 x 550 mm

590 x 560 x 550 mm

590 x 560 x 550 mm

€ 1999,99

€ 1949,99

€ 1599,99

Prijzen inclusief BTW en recupel.

Zie pagina 17 voor meer informatie over deze ovens.

AEG - OVENS - 21

MATTBLACKLINE

OVENS 45 CM

Nr. 1.03

Nr. 1.03

STEAMPRO

STEAMPRO

KSK998230T

KSK898230T

A

A

Serie

9000 SteamPro

9000 SteamPro

Multifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

 + Steamify®

 + Steamify®

-

-

25, met sous-vide

25, met sous-vide

255 "Assist" programma's (gewicht, sensor, stoom, sous-vide) EXCite+ TFT responsieve Shuttle

255 "Assist" programma's (gewicht, sensor, stoom, sous-vide)

Recepten / op gewicht / met sous-vide

Display en bediening

EXCite+ TFT swipe control

Ovenreiniging

stoom

stoom

 

 

Uitneembare stoomlade en vochtsensor

Kinderveilige deur

Inb.: rooster / bakplaat / braadplaat Speciale toebehoren inbegrepen

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

stoomset mat zwart

stoomset mat zwart

Kleur

Inbouwafmetingen (hxbxd)

450 x 560 x 550

450 x 560 x 550 mm

€ 2499,99

€ 2499,99

Nr. 1.03

Nr. 1.03

STEAMPRO

PYROLYSE

KSK792280T

KPK742280T

A

A

Serie

9000 SteamPro

8000 Pyrolyse

Multifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht

 + Steamify®

- -

Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

-

25, met sous-vide

19

255 "Assist" programma's (gewicht, sensor, stoom, sous-vide)

160 "Assist" programma's (gewicht, sensor) EXCite TFT touch Pyroluxe® Plus, 3 cycli

Recepten / op gewicht / met sous-vide

Display en bediening

EXCite TFT touch

Ovenreiniging

stoom

 

Uitneembare stoomlade en vochtsensor

-Kinderveilige deur

Inb.: rooster / bakplaat / braadplaat Speciale toebehoren inbegrepen

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

stoomset mat zwart

-

Kleur

mat zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

450 x 560 x 550 mm

450 x 560 x 550 mm

€ 2249,99

€ 1399,99

Zie pagina 17 voor meer informatie over deze ovens.

Prijzen inclusief BTW en recupel.

22 - AEG - OVENS

MATTBLACKLINE

OVENS 45 CM

Nr. 1.03

Nr. 1.03

Nr. 1.03

COMBIQUICK

COMBIQUICK

COMBIQUICK

KMK968000T

KMK868000T

KMK761080TMultifunctionele heteluchtoven Combinaties met microgolven

hetelucht + grill

hetelucht + grill

hetelucht + grill

Vermogen microgolven

1000 W

1000 W

1000 W

Aantal verwarmingsfuncties

24

24

17

Recepten en automatische programma's

100 "Assist" programma's (gewicht) EXCite+ TFT responsieve Shuttle

100 "Assist" programma's (gewicht)

100 "Assist" programma's (gewicht)

Display en bediening

EXCite+ TFT swipe control

EXCite TFT touchQuick start microgolffunctie

Glazen draaiplateau Kinderveilige deur

-

-

-Inb.: rooster / bakplaat / braadplaat

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

Kleur

mat zwart

mat zwart

mat zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

450 x 560 x 550 mm

450 x 560 x 550 mm

450 x 560 x 550 mm

€ 1999,99

€ 1999,99

€ 1699,99

OVEN 45 CM

WIJNKOELER 45 CM

49 L

Nr. 1.03 MICROGOLFOVEN MET GRILL KMK721880T

Nr. 1.12

KWK884520T

F

LED

45 CM

Multifunctionele heteluchtoven Combinaties met microgolven

Bediening Capaciteit

elektronisch TouchControl

-

grill

18 flessen 83 kWh 39 dB(A)

Vermogen microgolven

Energieverbruik per jaar

1000 W

Aantal verwarmingsfuncties

Geluidsniveau

2Recepten en automatische programma's

Temperatuurzones

1Display en bediening

EXCite TFT touch

DynamicAir-technologieLeggers

Quick start microgolffunctie

hout met RVS voorzijde

Glazen draaiplateau Kinderveilige deur

Temperatuurrange UV-werend glas

356 mm

5-20°C

Inb.: rooster / bakplaat / braadplaat

Deuropening

1 / - / -

klapdeur mat zwart

Kleur

Kleur

mat zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

Inbouwafmetingen (hxbxd)

450 x 560 x 550 mm € 1349,99

450 x 560 x 550 mm € 2499,99

Prijzen inclusief BTW en recupel.

Zie pagina 17 voor meer informatie over deze ovens.

AEG - OVENS - 23

MATTBLACKLINE

ESPRESSO- MACHINES 45 CM

Nr. 1.10

Nr. 1.10

KKK994500T

KKA894500T

LED

LED

45 CM

45 CM

Display en bediening

EXCite+ TFT responsieve Shuttle Ristretto, Espresso, Espresso lungo, Long Coffee, Americano, Espresso Macchiato, Macchiato, Cappuccino, Cappuccino Plus, Latte Macchiato, Flat White, Caffe Latte, warme melk, heet water, stoom, kan

EXCite TFT touch

Ristretto, Espresso, Espresso lungo, Long Coffee, Americano, Espresso Macchiato, Macchiato, Cappuccino, Cappuccino Plus, Latte Macchiato, Flat White, Caffe Latte, warme melk, heet water, stoom, kan

Automatische functies

MultiCup-instelling

tot 6 koppen

tot 6 koppen

In een verticale opstelling kan model KKA894500T eventueel ook worden gecombineerd met ovens met EXCite+ TFT swipe control- bediening.

Functie 2 tassen in één keer Capaciteit koffiemaalwerk

400 gram

400 gram

 

 

Geschikt voor bonen en gemalen koffie

AutoStart-functie

Capaciteit waterreservoir / pompdruk

2,4 liter / 15 bar

2,5 liter / 15 bar

Verlichting

led  

led  

In hoogte verstelbare koffie-uitloop

Cappuccinatore inbegrepen

Kleur

mat zwart

mat zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

450 x 560 x 550 mm

450 x 560 x 550 mm

€ 3199,99

€ 3099,99

Prijzen inclusief BTW en recupel.

24 - AEG - OVENS

MATTBLACKLINE

SOUS-VIDE LADE 14 CM

Nr. 1.13

SOUS-VIDE ZAKKEN A3OS1

KDK911423T

14 CM

Display en bediening

Digitaal / TouchControl

Gebruik nu ook thuis de vacuümtechniek voor resultaten van restaurantkwaliteit, elke keer opnieuw, en laat de natuurlijke smaken maximaal tot hun recht komen. Dicht gewoon de gekozen ingrediënten vacuüm af voor een betere wisselwerking tussen de natuurlijke smaken en voedingsstoffen zonder dat er lucht bij komt.

Pompvermogen

3 m³/h

Max. afmeting vacumeerzakken

250 x 350 mm

Kan worden gebruikt tot 120°C voor koken en tot -40°C voor bewaren 25 + 25 zakken per pak, 2 maten: 30 × 20 cm en 35 × 25 cm

 8 L

Starterskit inbegrepen

Netto inhoud

Luchtledig tot (professionele norm)

99,9%

60 cm ovens / 45 cm compact range ovens

Combineerbaar met

Bestelling via Spareparts

Kleur

mat zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

141 x 560 x 550 mm € 2999,99

€ 39,00

WARMHOUDLADE 14 CM

Nr. 1.14

KDK911424T

14 CM

  

Anti-slip bekleding

Gemakkelijke Push Pull opening Warme lucht-circulatiesysteem Instelbare temperaturen Binnenmaten lade (hxbxd) Verwarming servies / gerecht warmhouden

30 - 80°C

100 x 470 x 500 cm

 / 

 / 

Ontdooien / deeg rijzen

Max. capaciteit (afhankelijk van grootte)

6 borden

60 cm ovens / 45 cm compact range ovens

Combineerbaar met

Kleur

mat zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

140 x 560 x 550 mm € 949,99

Prijzen inclusief BTW en recupel.

Zie pagina 17 voor meer informatie over deze ovens.

AEG - OVENS - 25

VACUÜMMACHINE

GOURMET VACUÜMMACHINE

Heb je in je keuken geen ruimte voor één van onze vacumeerlades? Kies dan voor deze compacte vacuümmachine die makkelijk in een keukenlade past. Dankzij de automatische vacuümsysteemfunctie ‘Vac & Seal’ of de handmatige ‘Pulse and Seal’-functie trek je alle soorten voedsel altijd perfect vacuüm. VS4-1-4AG zorgt voor een sterke en betrouwbare afdichting van de zakken zodat er geen lucht bij kan en de inhoud nog langer vers blijft. De vacuümmachine wordt geleverd inclusief 10 voorgesneden zakken.

Ontdek de echte smaak van voedsel dankzij deze vacuümmachine waardoor jouw etenswaren langer vers blijven en niet uitdrogen. De geïntegreerde handgreep zorgt voor een soepele bediening. Met de voorgeprogrammeerde instellingen vorm je de ideale vacuümzak, zowel voor vochtig als voor droog voedsel. Je kan zelfs de afdichtingstijd aanpassen om een dubbele afdichting te creëren. Zo wordt de zak goed afgesloten en blijft je voedsel optimaal beschermd. De vacuümmachine wordt geleverd inclusief 1 rol vacuümzakken (280 mm x 6 m). Deze rol is geïntegreerd in het toestel en kan je op maat afsnijden.

Modelnummer

VS4-1-4AG

PNC

900923221

Modelnummer

A6-1-6AG

Afmetingen

384 x 97 x 57 mm

PNC

900923299

€ 134,99

Afmetingen

460 x 210 x 130 mm

€ 209,99

SOUS-VIDE ZAKKEN

Voor de vacuümmachines zijn twee soorten zakken leverbaar; voorgesneden of een rol zodat je de grootte kunt aanpassen aan de hoeveelheid die je wilt vacumeren. De zakken zijn BPA-vrij en geschikt voor temperaturen van -30 tot 110°C.

Modelnummer

AVSR1

PNC

900923231

Afmetingen

28 x 6 cm

Inhoud

2 rollen

€ 23,99

Modelnummer

AVSB1

PNC

900923230

Afmetingen

22 x 30 cm, 500 ml

Inhoud

50 voorgesneden zakken

€ 19,99

Prijzen inclusief BTW en recupel.

26 - AEG - OVENS

PROBLACKLINE

OVENS 60 CM

Nr. 1.01

Nr. 1.01

Nr. 1.01

STEAMPRO

STEAMPRO

PYROLYSE

BSK998230B

BSK792280B

BPK742380B

A

A

A

Serie

9000 SteamPro

9000 SteamPro

8000 PyrolyseMultifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht

 + Steamify®

 + Steamify®

- -

Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

-

-

25, met sous-vide

25, met sous-vide

16

255 "Assist" programma's (gewicht, sensor, stoom, sous-vide) EXCite+ TFT responsieve Shuttle

255 "Assist" programma's (gewicht, sensor, stoom, sous-vide)

160 "Assist" programma's (gewicht, sensor) EXCite TFT touch Pyroluxe® Plus, 3 cycli

Recepten / op gewicht / met sous-vide

Display en bediening

EXCite TFT touch

Ovenreiniging

stoom

stoom

 

 

Uitneembare stoomlade en vochtsensor

-Kinderveilige deur

Inb.: rooster / bakplaat / braadplaat Speciale toebehoren inbegrepen

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

stoomset

stoomset

telescopische geleider TR1LV

Kleur

zwart

zwart

zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

590 x 560 x 550 mm

590 x 560 x 550 mm

590 x 560 x 550 mm

€ 2599,99

€ 2249,99

€ 1449,99

Nr. 1.01

Nr. 1.01

STEAMBAKE PYROLYSE

SURROUNDCOOK® BEK435060B

BPK556260B

A

A

Serie

6000 SteamBake

6000 SurroundCook®

Multifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht

-

- -

Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

bakken

9

8

Recepten / op gewicht / met sous-vide

45 "Assist" programma's (sensor) display met verzinkbare knoppen

-

Display en bediening

display met verzinkbare knoppen

Ovenreiniging

Pyroluxe® Plus, 3 cycli

- -

Uitneembare stoomlade en vochtsensor

-

Kinderveilige deur

Inb.: rooster / bakplaat / braadplaat Speciale toebehoren inbegrepen

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

-

-

Kleur

zwart

zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

590 x 560 x 550 mm

590 x 560 x 550 mm

€ 1149,99

€ 849,99

Prijzen inclusief BTW en recupel.

Zie pagina 17 voor meer informatie over deze ovens.

AEG - OVENS - 27

PROBLACKLINE

OVENS 45 CM

Nr. 1.03

Nr. 1.03

Nr. 1.03

STEAMPRO

STEAMPRO

PYROLYSE

KSK998290B

KSK792280B

KPK742280B

A

A

A

Serie

9000 SteamPro

9000 SteamPro

8000 PyrolyseMultifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht

 + Steamify®

 + Steamify®

- -

Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

-

-

25, met sous-vide

25, met sous-vide

19

255 "Assist" programma's (gewicht, sensor, stoom, sous-vide) EXCite+ TFT responsieve Shuttle

255 "Assist" programma's (gewicht, sensor, stoom, sous-vide)

160 "Assist" programma's (gewicht, sensor) EXCite TFT touch Pyroluxe® Plus, 3 cycli

Recepten / op gewicht / met sous-vide

Display en bediening

EXCite TFT touch

Ovenreiniging

stoom

stoom

 

 

Uitneembare stoomlade en vochtsensor

-Kinderveilige deur

Inb.: rooster / bakplaat / braadplaat Speciale toebehoren inbegrepen

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

1 / 1 / 1

stoomset

stoomset

-

Kleur

zwart

zwart

zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

450 x 560 x 550 mm

450 x 560 x 550 mm

450 x 560 x 550 mm

€ 2399,99

€ 2149,99

€ 1299,99

Nr. 1.03

Nr. 1.03

Nr. 1.03

COMBIQUICK

COMBIQUICK

COMBIQUICK

KMK968090B

KMK761080B

KMK565060BMultifunctionele heteluchtoven Combinaties met microgolven

hetelucht + grill

hetelucht + grill

hetelucht + grill

Vermogen microgolven

1000 W

1000 W

1000 W

Aantal verwarmingsfuncties

20

17

14

Recepten en automatische programma's

100 "Assist" programma's (gewicht) EXCite+ TFT responsieve Shuttle

100 "Assist" programma's (gewicht)

45 "Assist" programma's (gewicht)

Display en bediening

EXCite TFT touch

EXPlore led touch/knopQuick start microgolffunctie

Glazen draaiplateau Kinderveilige deur

-

-

-Inb.: rooster / bakplaat / braadplaat

1 / 1 / 1 zwart

1 / 1 / 1 zwart

1 / 1 / glasplaat

Kleur

zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

450 x 560 x 550 mm

450 x 560 x 550 mm

450 x 560 x 550 mm

€ 1899,99

€ 1599,99

€ 1399,99

Zie pagina 17 voor meer informatie over deze ovens.

Prijzen inclusief BTW en recupel.

28 - AEG - OVENS

PROBLACKLINE

OVEN 45 CM

WIJNKOELER 45 CM

49 L

Nr. 1.03 MICROGOLFOVEN MET GRILL KMK721880B

Nr. 1.12

KWK884520B

F

LED

45 CM

Multifunctionele heteluchtoven Combinaties met microgolven

Bediening Capaciteit

elektronisch TouchControl

-

grill

18 flessen 83 kWh 39 dB(A)

Vermogen microgolven

Energieverbruik per jaar

1000 W

Aantal verwarmingsfuncties

Geluidsniveau

2Recepten en automatische programma's

Temperatuurzones

1Display en bediening

EXCite TFT touch

DynamicAir-technologieLeggers

Quick start microgolffunctie

hout met RVS voorzijde

Glazen draaiplateau Kinderveilige deur

Temperatuurrange UV-werend glas

356 mm

5-20°C

Inb.: rooster / bakplaat / braadplaat

Deuropening

1 / - / - zwart

klapdeur

Kleur

Kleur

zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

Inbouwafmetingen (hxbxd)

450 x 560 x 550 mm € 1249,99

450 x 560 x 550 mm € 2449,99

ESPRESSO- MACHINES 45 CM

Nr. 1.10

Nr. 1.10

KKK994500B

KKB894500B

LED

LED

45 CM

45 CM

Display en bediening

EXCite+ TFT responsieve Shuttle Ristretto, Espresso, Espresso lungo, Long Coffee, Americano, Espresso Macchiato, Macchiato, Cappuccino, Cappuccino Plus, Latte Macchiato, Flat White, Caffe Latte, warme melk, heet water, stoom, kan

EXCite TFT touch

Ristretto, Espresso, Espresso lungo, Long Coffee, Americano, Espresso Macchiato, Macchiato, Cappuccino, Cappuccino Plus, Latte Macchiato, Flat White, Caffe Latte, warme melk, heet water, stoom, kan

Automatische functies

MultiCup-instelling

tot 6 koppen

tot 6 koppen

Functie 2 koppen in één keer Capaciteit koffiemaalwerk

400 gram

400 gram

 

 

Geschikt voor bonen en gemalen koffie

AutoStart-functie

Capaciteit waterreservoir / pompdruk

2,4 liter / 15 bar

2,5 liter / 15 bar

Verlichting

led 

led  

In hoogte verstelbare koffie-uitloop Cappuccinatore / Thermoskan inbegrepen

 / - zwart

Kleur

zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

450 x 560 x 550 mm

450 x 560 x 550 mm

€ 3149,99

€ 3049,99

Prijzen inclusief BTW en recupel.

AEG - OVENS - 29

PROBLACKLINE

SOUS-VIDE LADE 14 CM

Nr. 1.13

SOUS-VIDE ZAKKEN A3OS1

KDE911423B

14 CM

Display en bediening

Digitaal / TouchControl

Gebruik nu ook thuis de vacuümtechniek voor resultaten van restaurantkwaliteit, elke keer opnieuw, en laat de natuurlijke smaken maximaal tot hun recht komen. Dicht gewoon de gekozen ingrediënten vacuüm af voor een betere wisselwerking tussen

Pompvermogen

3 m³/h

Max. afmeting vacumeerzakken

250 x 350 mm

Kan worden gebruikt tot 120°C voor koken en tot -40°C voor bewaren 25 + 25 zakken per pak, 2 maten: 30 × 20 cm en 35 × 25 cm

 8 L

Starterskit inbegrepen

Netto inhoud

Luchtledig tot (professionele norm)

99,9%

60 cm ovens / 45 cm compact range ovens

Combineerbaar met

Bestelling via Spareparts

de natuurlijke smaken en voedingsstoffen zonder dat er lucht bij komt.

Kleur

zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

141 x 560 x 550 mm € 2999,99

€ 39,00

WARMHOUDLADE 14 CM

LADE 14 CM

Nr. 1.15 PROBLACKLINE KDE911424B

Nr. 1.15 PROBLACKLINE KDE911420B

14 CM

14 CM

  

 

Anti-slip bekleding

Anti-slip bekleding

Gemakkelijke Push Pull opening Warme lucht-circulatiesysteem

Gemakkelijke Push Pull opening Warme lucht-circulatiesysteem

- - -

Instelbare temperaturen Binnenmaten lade (hxbxd)

Instelbare temperaturen Binnenmaten lade (hxbxd)

30 - 80°C

100 x 470 x 500 cm

Verwarming servies / gerecht warmhouden

Verwarming servies / gerecht warmhouden

 / 

-

 / 

Ontdooien / deeg rijzen

Ontdooien / deeg rijzen

- -

Max. capaciteit (afhankelijk van grootte)

Max. capaciteit (afhankelijk van grootte)

6 borden

60 cm ovens / 45 cm compact range ovens

60 cm ovens / 45 cm compact range ovens

Combineerbaar met

Combineerbaar met

Kleur

Kleur

zwart

zwart

Inbouwafmetingen (hxbxd)

Inbouwafmetingen (hxbxd)

140 x 560 x 550 mm € 899,99

140 x 560 x 550 mm € 679,99

Prijzen inclusief BTW en recupel.

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100 Page 101 Page 102 Page 103 Page 104 Page 105 Page 106 Page 107 Page 108 Page 109 Page 110 Page 111 Page 112 Page 113 Page 114 Page 115 Page 116 Page 117 Page 118 Page 119 Page 120 Page 121 Page 122 Page 123 Page 124 Page 125 Page 126 Page 127 Page 128 Page 129 Page 130 Page 131 Page 132 Page 133 Page 134 Page 135 Page 136 Page 137 Page 138 Page 139 Page 140 Page 141 Page 142 Page 143 Page 144 Page 145 Page 146 Page 147 Page 148 Page 149 Page 150 Page 151 Page 152 Page 153 Page 154 Page 155 Page 156 Page 157 Page 158 Page 159 Page 160 Page 161 Page 162 Page 163 Page 164 Page 165 Page 166 Page 167 Page 168 Page 169 Page 170 Page 171 Page 172 Page 173 Page 174 Page 175 Page 176 Page 177 Page 178 Page 179 Page 180 Page 181 Page 182 Page 183 Page 184 Page 185 Page 186 Page 187 Page 188 Page 189 Page 190 Page 191 Page 192 Page 193 Page 194 Page 195 Page 196 Page 197 Page 198

Made with FlippingBook - Online catalogs