Brochure 2020-incl. kaft

lounge verlichten met wandlampen

MAAK BUITEN BIJZONDER IN 4 STAPPEN

Wil je in-lite verlichting in jouw tuin maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Doorloop onderstaande stappen en binnen een handomdraai heb je een sfeervol lichtplan opgesteld.

beplanting rondom verlichten

zichtlijn

spots onder bomen

eethoek verlichten met wandlampen

TUINONTWERP

ACCENTEN

TYPE LICHT

ARMATUREN

Jouw ideale tuinverlichting begint bij het maken van een lichtplan. Gebruik als basis je tuinontwerp of teken je tuin zelf uit. Interessante plekken om te verlichten zijn onder meer het terras, bomen en beplanting, een tuinhuis of eettafel. Stel jezelf eens voor vanuit welke positie je de tuin ’s avonds wilt overzien. Is dat vanuit je woonkamer of vanaf het terras? Teken deze zichtlijnen in en zorg dat er binnen deze zichtlijnen verlichting aanwezig is. Kom je er niet uit? Laat dan een in-lite Premium Dealer of hovenier met je meekijken.

Bekijk voor ieder aan te lichten element wat voor soort licht je nodig hebt. Ga hiervoor naar de productadvisor op in-lite.nl . Groot, fel licht afgewisseld met armaturen met een lage lichtsterkte geven een mooi lichteffect dat jouw denkbeeldige leefomgeving in jouw tuin én huis vergroot.

De kracht van een goed lichtplan is accentuering. Denk dus vooral na over de elementen van je tuin die je ’s avonds zichtbaar wilt maken, zoals het pad naar de deur of het terras. Belicht mooie hoekjes, planten of vormen, maar zorg ook voor donkere plekken in de tuin. Zo springen de verlichte delen er beter uit.

Nu is het alleen nog een kwestie van het kiezen van de juiste lampen. Er zijn armaturen verkrijgbaar voor diverse doeleinden in een palet aan kleuren. Inspiratie nodig? Kijk op onze Picture Perfect pagina’s hoe armaturen zijn toegepast. AAN DE SLAG! Heb je jouw plan klaar? Bekijk dan onze installatietips op in-lite.nl . Als je een beetje handig bent, leg jij de verlichting eenvoudig én veilig zelf aan. Of laat jouw in-lite systeem installeren door je hovenier.

10

INFORMATIE

11

Made with FlippingBook - Online catalogs