Brochure 2020-incl. kaft

IN-LITE TRANSFORMATORS REVOLUTIE IN AANSTURING In iedere tuin is een transformator nodig om de verlichting te bedienen. HUB zet niet alleen de netspanning van 230V om in 12V, maar biedt ook vele opties in de aansturing van verlichting. Welk type je kiest hangt af van het aantal lijnen of bewegingsmelders. HUB-50 en HUB-100 bedien je met een touchscreen en zijn uitgevoerd met diverse timerfuncties. Bij SMART HUB-150 bedien je alles real-time op je smartphone met de in-lite app. Meer weten? Ontdek in dit overzicht de verschillen:

SMART HUB-150

→ Aansturing door middel Bluetooth Low Energy en de in-lite app voor iOS en Android; → SMART HUB-150 is met je smartphone of tablet aan te sturen tot tientallen meters afstand. Bij iedere opvolgende SMART HUB kan de afstand tussen de SMART HUB's nog veel groter zijn.; → Drie kabelingangen en aansturing per kabel is mogelijk. Aansturing met meerdere gebruikers is mogelijk; → Uit te breiden met draadloze bewegingsmelder SMART MOVE; → Tijdsdetectie d.m.v. astronomische klok (geen lichtsensor aanwezig); → Automatiseer de bediening van je verlichting met keuze uit 5 routines voor de avond, ochtend en bewegingsdetectie; → Getest en gecertificeerd volgens de eisen van TUV, (C)UL en KIWA (CE).

HUB-50

HUB-100

SMART HUB-150

Maximaal aan te sluiten vermogen

50 VA

100 VA

150 VA

Aansturing door middel van

touchscreen

touchscreen

in-lite app

Aantal aan te sluiten grondkabels (lijnen)

2 lijnen

2 lijnen

3 lijnen

Individuele aansturing van lijnen mogelijk

Handmatig on/off

 (d.m.v. in-lite app)

Dag/nacht schakeling

 (i.c.m. lichtsensor)

 (i.c.m. lichtsensor)

 (i.c.m. astronomische klok)

Timerfunctie

 urenschakeling

 urenschakeling

 minutenschakeling

Bewegingsmelder

MOVE (bedraad)

MOVE (bedraad)

SMART MOVE (draadloos)

Signalering overbelasting & kortsluiting

Prijs

106,-

127,-

299,-

HUB-50 & HUB-100

→ HUB-50 & HUB-100, zelfde uiterlijk ander vermogen; → High impact kunststof behuizing; → UIt te breiden met bewegingmelder MOVE; → Bediening middels touchscreen; → Twee ingangen voor in-lite grondkabel.

94

SYSTEEM

95

Made with FlippingBook - Online catalogs