Helemaal Thuis nr7

43

Bedankt Micheline! Iedereen houdt van een nette werkomgeving en daarvoor wordt in afdeling Oudenaarde beroep gedaan op Micheline Mornie. Al 30 jaar lang!

Op een afdelingsfeestje komt Micheline altijd wel met een lekker nieuwsje op de proppen, ook dat is meegenomen.Kortom, niks is haar te veel, wij hebben haar graag. Het werk achter de schermen wordt al te vaak als vanzelfspre- kend beschouwd, maar eigenlijk is het dat niet. Het vergt flink wat mo- tivatie en inzet om telkens opnieuw dezelfde ruimtes ordelijk en proper te maken. Want in een mum van tijd zijn er weer vuile plekken op de vloer en is het sanitair besmeurd!

Onze Micheline is veelzijdig: naast poetsen van de burelen, ramen zemen en stofzuigen, bestierde ze vroeger ook de keuken en het restaurant als haar koninkrijkje. Nu nog kan je met alle werkkwaaltjes bij haar terecht. Het licht in het toilet doet het niet meer? Micheline weet raad en lost het op. De beamer laat het afweten? MichelĂ­ne, help! En ja, zij krijgt het toestel weer aan de praat. Een verlengkabel nodig? Micheline tovert die meteen tevoorschijn. Een vergadering gepland? Ja, reken maar, de zaal is netjes en koffie en water staan klaar.

Al kijk je stiekem uit naar je pensioen, wij kunnen jou nog niet missen!

Dank U wel Micheline, voor alles. Martine Van Trappen en het hele team van afdeling Oudenaarde.

Made with FlippingBook Annual report