Helemaal Thuis nr7

45

Hiep hiep hoeraaaaa! Maria Mestdagh uit Nevele werd op 7 december 100 jaar! Zij werd in de bloemetjes gezet door (l) Mieke De- noo, sectorverantwoordelijke en (r) Vanessa De Vlaeminck, verzorgende.

60

Proficiat Ivonne Costers en Frans Dossche uit Gent

(Mariakerke) vierden recent hun 60 jarig jubileum. Het koppel is trouwe klant van verschillende diensten. Peggy De Groote, sectorverantwoordelijke gaf een bloemetje af in naam van Solidariteit voor het Gezin. Midden op de foto staat Ka�y Beirnaert die al jaren bij hen poetst.

Verandering is nodig Om te blijven groeien Verandering is goed Om te blijven vernieuwen Maar verandering is soms moeilijk Het is loslaten En uit je comfortzone treden om het toe te laten. Maar na een tijdje wordt verandering gewoonte En willen we niet meer terug naar hoe het was.

Op 19 november werd Gerard Vanovervelt uit Avelgem 101 jaar! Wij, verantwoordelijke Caroline (l) en ver- zorgende Hannelore (r) gingen langs met een mooie orchidee om hem te feliciteren. Dankzij de goede zorgen van zijn dochter Mar�ne en onze dagelijkse gezinszorg kan hij in zijn huis blijven wonen.

Een organisa�e in verandering, volgens Griet Quirijnen ( centrale intaker afdeling Antwerpen)

Made with FlippingBook Annual report