Helemaal Thuis nr7

Afscheid nemen doet al�jd een beetje pijn Bij openstaande vacatures krijgen interne medewerkers als eerste de kans te solliciteren. Zo gebeurde het in Evergem dat een plaatsje vrijkwam in de reguliere poetsdienst en dat een huishoudhulp met dienstencheques een mooie opportuniteit zag om haar arbeids- voorwaarden te verbeteren. Kansen grijpen is een zaak, de emo�es verwerken bij zo’n beslissing een andere, zo blijkt uit de briefwisseling tussen huishoudhulp en een van haar klanten die ook in onze mailbox terechtkwam. Sorry… dat ik jullie in januari moest verlaten. Weet dat ik dit doe met heel veel pijn in het hart, want ik zal jullie heel erg missen. Het koemomentje, het babbeltje zal ik altijd koesteren! Ik kwam altijd met plezier naar mijn werk, naar mijn mensen, poetste met volle overgave, wou ook alles in orde en proper gelijk bij mij thuis. Zo ben ik. Ik blijf bij Solidariteit voor het Gezin werken maar kreeg een interessant aan- bod. Ik blijf ook nog het huis in orde maken bij de mensen maar in een andere dienst. Het was een moeilijke beslissing vooral naar jullie toe want ik zal jullie heel hard missen. Maar als ik mij kan verbeteren moet ik het nu doen en niet later. Ik hoop dat jullie het begrijpen en mij dit niet kwalijk nemen. Verona zal ervoor zorgen dat er een vervanging komt. Ik zal jullie nooit vergeten, ik ben blij dat ik jullie heb leren kennen en dat ik jullie huisje of appartement mocht doen schitteren. Dikke kus, Annic k Beste Annick, Het was jaren een waar plezier je alle 14 dagen bij ons over de vloer te mogen hebben. Telkens goedgezind, beleefd, enthousiast en gemotiveerd om elke keer opnieuw ons huis proper achter te laten. Je was jaren deel van ons gezin, je wist wat ons doen en laten was en je was ook altijd bereid te helpen. Het siert je, je bent een voorbeeld voor velen anderen. Ik wens je dan ook veel succes in je overstap naar de reguliere poetsdienst maar ik ben ervan overtuigd dat je ook daar het beste van jezelf zal geven! Bedankt voor alles! Sabine

46

Na 14 jaar zorgen voor de opvang- kindjes gaat onthaalouder Annie Bracke met pensioen. Wij bedanken haar voor de vele jaren van trouwe dienst. Maak er samen met Maurice en Basiel de poes een mooi nieuw hoofdstuk van! Tot op het feest voor 40 jaar Solidariteit voor het Gezin!

Welkom Nicole!

Ik ben Nicole Fish en kom uit Panama. Daar heb ik gestudeerd voor kinesist. Nu ben ik gestart als onthaalouder bij Solidariteit voor het Gezin in Melle. Het is een toffe job want ik werk in mijn eigen huis en moet mij niet meer verplaatsen. Er zijn zo veel kleine en dankbare momentjes met de opvangkindjes!

#topjob #SvhG

Made with FlippingBook Annual report