AEG KRT 2019-2 Nederland

HET PERFECTE THUIS INBOUWAPPARATUUR 2019-2 KEUKEN RETAIL

AEG - SNEL AAN DE SLAG

SNEL AAN DE SLAG Bedankt om te kiezen voor de digitale cataloog. Een slimme én ecologische keuze. Om u snel op weg te helpen, vindt u hier een overzicht van de belangrijkste features*.

Zoeken Met de handige zoekfunctie vindt u meteen informatie over specifieke toestellen. Notitie toevoegen Heeft u een interessant toestel gezien, voeg dan eenvoudig een notitie toe. Een cookie bewaart uw notities in uw browser. Inhoudstafel Snel naar een bepaald hoofdstuk? Haal de inhoudstafel tevoorschijn en klik. Miniaturen weergeven Wilt u snel naar een specifieke pagina gaan, gebruik dan de miniatuurweergave.

Notities tonen/verbergen Zo ziet u in één oogopslag de toestellen die u interessant vond.

Delen Deel deze cataloog of een pagina eenvoudig via e-mail of sociale netwerken.

Downloaden Wilt u de cataloog ook offline kunnen bekijken? Download en bewaar hem op uw toestel. Inzoomen Erg praktisch op een tablet of smartphone, dankzij de traploze slider.

* Met een laptop of desktopcomputer heeft u direct toegang tot alle features. Bekijkt u de cataloog via een tablet of smartphone, dan ziet u standaard de mobiele weergave, met enkel de zoek-, blader-, inhouds- en downloadfunctie. Kies voor de desktopweergave in uw browser (Chrome geeft het beste resultaat) als u alle features wilt gebruiken.

WIJ ZIJN PIONIERS MET EEN VISIE

Wij streven naar innovaties die u het ultieme gevoel van vakmanschap geven in uw huis, bij het koken en het doen van de was. We zien uw behoeften van vandaag - en voorzien die van morgen - zodat u resultaten bereikt die niet alleen voldoen aan uw normen maar ze zelfs overtreffen. Wij geloven in intelligente technologieën en buitengewone prestaties die u helpen alles wat u in huis doet naar een hoger niveau te brengen. Wij zijn trots op onze onderscheidende technologie en uitzonderlijke design die u prestaties garanderen die u verwacht en verdient. Wij zijn een merk voor mensen die op zoek zijn naar slimme en spannende nieuwe manieren om de beste resultaten te behalen. Dat is al meer dan 130 jaar onze passie en zal ook in de toekomst onze passie blijven.

Wij zijn AEG.

En samen met u, zijn we altijd onze tijd vooruit.

VIDEO’S

2 AEG HET PERFECTE THUIS

INHOUD

KOKEN

De inspiratie van morgen

04 06 08 10

Taking Taste Further De Mastery range

Ovens

16

My AEG App

Ovens, nis 60 cm Ovens, nis 45 cm Koieapparaten Wijnbewaarkast Vacumeerlades Sous-vide zakken Warmhoudlades BlastChiller

30 37 43 44 45 46 46 47 48 50 52 54

Het Experience Center

12 13 14 15

Stoomcursus

ÖKO_LINE

5 jaar garantie

Opberglades Accessoires Magnetrons Accessoires

Keukenmachines

56

Mastery Collection pannen

60

Kookplaten

64 78 94

04

Inductiekookplaten

Keramische kookplaten

De inspiratie van morgen staat voor de deur In het perfecte thuis is vooruitgang nooit ver weg.

Gaskookplaten

95

Crystalline modules

103 106 110 116 117 118 120 122 126 128 130 132

Combohobs

Afzuigkappen

Werkbladafzuigunit Plafondafzuigkappen Wandafzuigkappen Eilandafzuigkappen Schouwafzuigkappen Schouwafzuigunits Vlakschermafzuigkappen Motorloze afzuigkappen

64

Perfecte timing Begin onmiddellijk te koken, met verschillende technieken, op de laatste nieuwe inductiekookplaat.

Accessoires

AEG - HET PERFECTE THUIS - 3

KOELEN & VRIEZEN

REINIGEN

Vaatwassers

168 178 184 185 186

Koelen

134 142 143 144 144 145 145 152 153 153 154 157 159 161 162 163 164 165 165 166 166 167 167

Volledig geïntegreerd

Side-by-side French door Koelkasten Nis 190 cm Nis 186 cm Nis 185 cm Nis 178 cm Nis 158 cm Nis 145 cm Nis 140 cm Nis 122 cm Nis 103 cm

Geïntegreerd Accessoires

Was-/droogcombinatie

Onderhoudsproducten

188

Nis 88 cm Nis 82 cm

ALGEMEEN

Wijnbewaarkast

Accessoires

Inbouwschema’s

192 214 216 273

Diepvrieskasten Nis 178 cm

Tabel verwarmingsfuncties ovens Standaard Product Informatie

Nis 122 cm Nis 103 cm Nis 88 cm Nis 82 cm Nis 72 cm Nis 60 cm

Service

4 AEG HET PERFECTE THUIS

DE INSPIRATIE VAN MORGEN

In het perfecte thuis is vooruitgang nooit ver weg.

PRIMEURS VAN AEG

1950

1952

1959

1964

Eerste ingebouwde koelkastHaushalt.

Eerste wasmachine

Eerste droogautomaat

Eerste koel- vriescombinatie

AEG HET PERFECTE THUIS 5

De inspiratie van morgen staat voor de deur De manier waarop we eten zal veranderen. De manier waarop we ons kleden zal veranderen. De manier waarop we leven zal veranderen. We weten hoe technologie de wereld rondom ons kan verbeteren. Zelfs een volledig continent werd er door verlicht. Meer dan 130 jaar geleden bracht AEG de gloeilamp mee uit Amerika en introduceerde hem in Europa. Dankzij ons energienetwerk verspreidde elektriciteit zich over het continent en veranderde levens. Daarom zorgen wij ervoor dat onze apparaten niet alleen vandaag uw behoeften overtreen maar omarmen we ook de technologie van morgen om aan uw toekomstige eisen te voldoen.

2016

1987

1997

2012

2013 Eerste grote sous-vide oven

Eerste droogautomaat met warmtepomp

Eerste range van meest energiezuinige warmtepomp drogers

Eerste inductiekookplaat

Eerste oven met een camera

6 - AEG - HET PERFECTE THUIS

TAKING TASTE FURTHER

CHILL

Temperatuur heeft al voor het koken invloed op de smaak. Om ervoor te zorgen dat levensmiddelen langer vers blijven en kwaliteit en smaak behouden, is het belangrijk u te realiseren dat de manier van bewaren invloed heeft op de kwaliteit.

SOURCE

De oorsprong van smaak: buitengewone smaak ontstaat lang voordat voedingsmiddelen op de markt komen.

AEG HET PERFECTE THUIS 7

Heerlijk eten komt neer op het beheersen van de details in elke stap van het kookproces. Het gaat erom hoe u de beste ingrediënten en recepten selecteert, hoe u levensmiddelen het best kunt bewaren, hoe u gerechten op de beste manier kunt bereiden en hoe u onder de meest optimale omstandigheden kunt genieten van culinaire momenten.

AEG WIL MENSEN INSPIREREN EN AANMOEDIGEN OM SMAAK VERDER TE ONTWIKKELEN. We reisden de wereld rond en verzamelden vernieuwende inzichten van 's werelds beste smaakexperts. Het resultaat is Tasteology, een vierdelige documentaireserie over wat smaak inhoudt en hoe hij naar een hoger niveau kan worden gebracht. Het verhaal wordt verteld vanuit vier verschillende perspectieven:

SOURCE, CHILL, HEAT, EXPERIENCE. Bekijk deze documentaire via aeg.nl / tasteology

EXPERIENCE TAKING TASTE FURTHER - zelfs nadat u klaar bent met koken. Door de beleving van elke maaltijd perfect te maken.

HEAT Koken is niet alleen voedsel gewoon op de juiste temperatuur brengen. Het is begrijpen hoe hitte eect heeft op de moleculen die smaak en textuur beïnvloeden.

8 AEG HET PERFECTE THUIS

HOB 2 HOOD

De Mastery range De apparaten uit de Mastery range van AEG werken op een unieke manier met u samen om uw kookkunsten naar een hoger niveau te brengen. Elk apparaat is voorzien van intelligente technologieën en reageert direct op elk commando.

Dit garandeert keer op keer uitstekende prestaties en de beste resultaten.

MYAEGKITCHEN APP

MAXISENSE ® FLEXIBRIDGE

COMFORTLIFT®

AEG HET PERFECTE THUIS 9

CUSTOM FLEX ®

KERN TEMPERATUUR SENSOR

Stelt u zich eens voor; nu kunt u de oven gewoon vertellen hoe u een gerecht wilt hebben - rood, medium of doorbakken. Pannen hoeft u niet meer op een vaste plek op de kookplaat te plaatsen - u kunt ze zelfs verplaatsen zonder de instellingen aan te passen. En als u aan het koken bent, wordt de afzuigkap automatisch geactiveerd zonder dat u hem zelfs maar hoeft aan te raken. Ervaar het gemak van de CustomFlex ® -koelkast die u precies kunt indelen zoals u wilt. Het is tijd om meer te verwachten van de manier waarop u kookt. Stap dus in de wereld van de AEG Mastery range.

10 - AEG - HET PERFECTE THUIS

SOURCE

MyAEGKitchen App Alleen wanneer de kwaliteit vanaf het begin af aan klopt, kan aan het einde een totale smaakbeleving tot stand komen. Het bewaren van de kwaliteit van de levensmiddelen is dan ook de grote kunst bij het koken en bereiden.

De oorsprong van de ingrediënten heeft een beslissende invloed op de smaak. Hoe en waar worden de vruchten en groenten gekweekt? Hoe worden de dieren gehouden, die ons melk en vlees geven? Kwaliteit, voedingswaarde en versheid – dat zijn de belangrijkste factoren. Het bewaren van de hoge kwaliteit van de levensmiddelen; dat is de grote kunst bij de bereiding. Hoe kan ik mijn gerechten verfijnen en verbeteren? Hoe bereid ik ze het beste en hoe lang moet ik ze koken?

Het juiste recept geeft u het antwoord. U vindt het perfecte recept voor ieder soort gerecht in de MyAEGKitchen app. Deze app helpt u met duidelijke bereidingswijzen en praktische tips om ieder gerecht in een ‘sterrengerecht’ te veranderen. Probeer het zelf maar eens.

AEG - HET PERFECTE THUIS - 11

GERAFFINEERDE RECEPTEN MET ÉÉN SWIPE

App download Download de MyAEGKitchen app in de Google Play Store of in de Apple App Store – voor heerlijke recepten en culinaire kookinspiratie.

12 - AEG - HET PERFECTE THUIS

Het Experience Center in Alphen a/d Rijn is hét adres voor iedereen die op zoek is naar de juiste keukenapparatuur. Want bij aanschaf daarvan gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. U wilt van te voren de producten kunnen zien, ze met elkaar kunnen vergelijken, ervaren hoe ze werken en weten wat de voordelen zijn. Zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

In het inspirerende Experience Center maakt u kennis met de nieuwste modellen die u vanzelfsprekend kunt proberen alsof u thuis bent. Van onze deskundige adviseurs krijgt u vrijblijvend, dus zonder aankoopverplichting, advies op maat om uw droomkeuken mogelijk te maken.

In het Experience Center bevinden zich de showroom van AEG, het Grand Café en de kookstudio.

Vennootsweg 1 2404 CG Alphen aan den Rijn

U bent van harte welkom in ons Experience Center, ook zonder afspraak. Meer informatie en de openingstijden vindt u op onze website: aeg.nl / showroom

AEG - HET PERFECTE THUIS - 13

STOOMCURSUS

Zoet

Zuur

Zout

Bitter

Of u nu een groot kooktalent bezit of juist onzeker bent over uw kookkunsten; voor wie van lekker én makkelijk koken houdt, is een AEG combi-stoomoven het ideale instrument. Met dit apparaat bereikt u heel eenvoudig perfecte, culinaire resultaten, net zoals professionele chefs.

De AEG combi-stoomovens maken gebruik van hetelucht en stoom of een combinatie van beide voor de beste smaak, textuur en kleur bij het braden van vlees, stomen van groenten of vis en het bakken van cakes. Al deze functies zijn geïntegreerd in één apparaat dat net zo groot is als een gewone inbouwoven. U hoeft dus geen extra ruimte in de keuken te creëren. En omdat ze beschikken over een eenvoudig te vullen waterreservoir, is een wateraansluiting ook niet nodig. Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden van de combi-stoomovens? Volg dan een kook­ workshop bij de AEG Cooking Club. Deze wordt gegeven door professionals van formaat die u met veel plezier alle mogelijkheden laten zien. Chef-kok Jurgen de Vries zwaait de garde in de kookstudio van het Experience Center in Alphen aan den Rijn. Op inspirerende wijze en met liefde voor het vak maken hij en zijn collega’s u wegwijs in de wereld van de AEG combi-stoomovens. Na een korte uitleg, waarbij de verschillende mogelijkheden van deze ovens aan bod komen, gaat u zelf een voor- en hoofdgerecht bereiden. Na het koken geniet u samen met de andere

deelnemers van de bereide gerechten. De workshop duurt 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn afhankelijk van de locatie.* Ook op andere plaatsen in Nederland kunt u een AEG Cooking Club workshop volgen. Kijk op onze website aeg.nl/cookingclub voor adressen, data en tijden. Woont u in het zuiden van het land? Dan kunt u eventueel ook terecht bij één van de AEG Cooking Clubs in België. aeg.be/cooking-club Gratis combi-stoomoven demonstratie In Alphen aan den Rijn is het daarnaast mogelijk een combi-stoomoven demonstratie bij te wonen. Tijdens de demonstratie bereidt de chefkok een gerecht en krijgt u uitleg over de werking van de oven. Deze demonstratie is gratis en uiteraard kan er van de gerechten worden geproefd. Duur 1,5 uur. Meer info: aeg.nl/cookingclub Meer inspiratie? Registreer uw nieuwe combi-stoomoven dan na aanschaf via registeraeg.com U krijgt dan zo snel mogelijk het speciale AEG kookboek, boordevol recepten en tips, thuisgestuurd.

“ Ik snap dat het lastig is om nog te koken als je laat uit je werk komt, maar je hoeft niet altijd te kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd. Met een combi- stoomoven kun je snel, vers en gezond koken.”

JURGEN DE VRIES

* Hebt u binnen zes maanden voor of na de de datum van de workshop een AEG combi-stoomoven gekocht? Dan kunt u een restitutie van de kosten aanvragen (tot max. 2 personen). Kijk hiervoor op onze website aeg.nl/cookingclub

14 AEG HET PERFECTE THUIS

Een groot deel van het energieverbruik in Europa komt voor rekening van huishoudelijke apparaten. Het minimaliseren van het energieverbruik in alle product- categorieën is bij AEG dan ook een belangrijk punt.

De allerhoogste klassering bij onze ÖKO_LINE apparaten, A+ voor ovens, A+++ voor vaatwassers en A++ voor koel- en vriesapparaten, bewijst onze zorg voor het milieu. AEG - onderdeel van de Electrolux Groep - vermindert continu de energieconsumptie van haar producten, fabrieken en diensten. Tevens stimuleert zij de vervanging van oude huishoudelijke apparaten met nieuwe, energie-eiciënte apparaten, die een grote impact hebben op de vermindering van CO 2 emissies. Bovendien verleent de Electrolux Groep ook haar medewerking aan andere programma’s om energieconsumptie te verminderen en het gebruik van duurzame materialen te stimuleren. Hiernieuwbare energie In 2017 haalden al 17 productielocaties en kantoren van de Electrolux groep in Europa en Noord-Amerika 100% van hun elektriciteit uit hernieuwbare bronnen. Waarmee eind 2017 al 22% van de gekochte energie afkomstig was van hernieuwbare energiebronnen. Hiermee is de Electrolux Groep goed op weg haar doelstelling - 50% van de energie uit hiernieuwbare energiebronnen tegen 2020 - te halen. Het gebruik van hernieuwbare energie en de verbetering van de energie-eiciëntie van onze apparaten heeft bijgedragen aan een vermindering van onze CO 2 -uitstoot per eenheid met 35% sinds 2015. In de Dow Jones Sustainability Word Index (DJSI World) zijn wij dan ook voor het twaalfde jaar benoemd als ‘Industry Leader’ op het gebied van huishoudelijke apparaten. En RobecoSAM’s Sustainability Yearbook gaf ons voor het derde jaar op rij de Gold Class award. In RobecoSAM’s

Sustainability Yearbook worden van de 2500 grootste bedrijven hierin alleen de bedrijven opgenomen die de beste prestaties leveren.

AEG HET PERFECTE THUIS 15

REGISTREER VOOR 5 JAAR GARANTIE

Koopt u minimaal 4 AEG inbouwapparaten*, dan hoeft u maar liefst 5 jaar lang geen arbeidsloon en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt. Wilt u meer weten over de voordelen van AEG 5 jaar garantie? Kijk dan op mijnapparaten.nl . Na registratie ontvangt u het 5 jaar garantie- certificaat per e-mail. Bewaar dit certificaat goed want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek. Per servicebezoek worden vanaf het derde jaar € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.

Is één van de vier apparaten een SteamPro of SteamBoost oven? Registreer deze dan ook apart via registeraeg.com U ontvangt dan in ieder geval het speciale AEG kookboek én allerlei leuke tips om het beste uit uw nieuwe oven te halen.

* De combohob geldt als 2 apparaten.

16 - AEG - OVENS

OVENS

Hoe u ook wilt koken en wat uw favoriete gerechten ook zijn, er is altijd een AEG oven die daarbij past. AEG ovens zijn voorzien van intelligente technologieën die het makkelijk én leuk maken om de lekkerste gerechten te bereiden. Precies zoals u dat wilt.

AEG - OVENS - 17

SteamPro Beheers zelfs de meest complexe smaken.

SurroundCook ® Gelijkmatige resultaten, elke keer weer.

SteamBoost Zet smaak op het hoogste niveau.

SenseCook ® Rood. Medium. Doorbakken. Zoals u wilt.

SteamCrisp Stoom. Uw nieuwe standaard in smaak.

SteamBake Voeg stoom toe voor krokantere resultaten.

18 AEG OVENS

Wij hebben onze nieuwe producten ontworpen in lijn met de laaste meubeltrends - meer lineair. En voor een premium look&feel, hebben wij meer glas en minder roestvrij staal gebruikt.

Shuttle Control Dankzij de innovatieve Shuttle Control is de oven

gemakkelijk te bedienen en een overvol en onduidelijk display verleden tijd. Voor perfecte gerechten, elk keer weer.

Vochtsensor De geavanceerde vochtsensor garandeert automatisch de juiste hoeveelheid stoom voor een perfecte smaak en textuur.

AEG OVENS 19

Dankzij de AEG vacumeerlade kunt u thuis een professionele sous-vide chef zijn. Smaak, vochtigheid, vitaminen en mineralen van de ingrediënten worden door het vacumeren optimaal bewaard todat u klaar bent om er een perfect gerecht van te maken.

LCD Door slechts een lichte aanraking verschijnen de huidige instellingen direct op het heldere LCD zodat u in één oogopslag op de hoogte bent en precieze aanpassingen kunt doen.

KERNTEMPERATUURSENSOR

Rood

Medium

Doorbakken

Door het precies meten van de kerntemperatuur laat de kerntemperatuursensor u weten of uw rode, medium of doorbakken biefstuk klaar is. Ook vis, stoofschotels en groenten worden precies zoals u ze wilt.

20 - AEG - OVENS

Koken met stoom gebruikt de kracht van vocht om hitte efficiënter te verspreiden. Omdat watermoleculen warmte sneller geleiden dan lucht, worden uw gerechten met stoom sneller en met meer precisie bereid dan met conventionele hetelucht.

AEG - OVENS - 21

“ Wanneer u lange tijd kookt op een lage temperatuur behoudt u al het vocht, alle voedingswaarde, en krijgt u de beste smaak omdat de warmte langzaam in de ingrediënten trekt. Zo geniet u van een overheerlijk product dat bij het eten bijna smelt in uw mond.”

Vochtige lucht voorkomt bovendien dat vocht verdampt. Dankzij de voorzichtige en gelijkmatige verhitting gaat er niets kapot en wordt smaak vastgehouden en textuur bewaard. Op die manier krijgt u die goudbruine korst zonder dat de binnenkant nog rauw of net overgaar is. Stoom zorgt er tijdens het bakken voor dat deeg sneller en gelijkmatiger rijst omdat warmte beter wordt geleid.

De luchtvochtigheid voorkomt tevens dat de buitenkant van het deeg te snel uitdroogt waardoor het rijsproces in het gedrang komt. Bovendien zorgt de hitte van stoom voor een betere karamelisatie van de buitenkant van het deeg zodat uw baksels elke keer een heerlijk dikke korst krijgen. textuur, kunt u de mogelijkheden van elk ingrediënt ontdekken. Of het nu gaat om heel precies koken met inductie of om spannende nieuwe technieken zoals stoom en sous-vide. Ontdek hoe verschillende verwarmingsmethoden in elk gerecht heerlijke nieuwe aroma’s laten vrijkomen en smaak naar een hoger niveau brengen. Wanneer u begrijpt waarom hitte verantwoordelijk is voor smaak en

CATALINA VÉLEZ TV-kok en oprichter van restaurant Kiva

Wist u dat? Watermoleculen warmte veel sneller geleiden dan lucht. Zodanig dat stoom van 100°C warmte even snel verspreidt als hetelucht van 600°C. Bekijk de documentaire aeg.nl/tasteology

22 - AEG - OVENS

STOOM. HET ESSENTIËLE INGREDIËNT.

Voor het eerst kunt u erop vertrouwen dat uw oven precies begrijpt welk resultaat u wilt, gewoon door de woorden die u kiest.

Waarom stoom? - Geen smaakoverdracht tussen verschillende gerechten. - Gerechten blijven sappig. - Voorkomt uitdroging. - Voedingsstoffen, vitaminen en mineralen blijven bewaard. - Gelijkmatige bereiding, van de buitenkant tot in de kern. - Efficiënter

AEG OVENS 23

BEHEERS EEN NIEUW SMAAKNIVEAU. VOEG GEWOON STOOM AAN HETELUCHT TOE.

Door het toevoegen van stoom aan traditionele hetelucht, zorgen onze combi- stoomovens ervoor dat uw gerechten exact zo worden bereid zoals u ze lekker vindt?

S T E A M P R O

S T E A M P R O S T E A M B O O S T

Grill

Sous-vide

100% stoom

Gepocheerd

S T E A M P R O S T E A M B O O S T S T E A M C R I S P S T E A M B A K E

S T E A M P R O S T E A M B O O S T S T E A M C R I S P

Hetelucht

Stoom plus hetelucht

Zonder stoom

Met stoom

24 AEG OVENS

Gebaseerd op onderzoek naar het nog makkelijker maken van het kookproces, hebben wij een nieuwe gebruikersinterface met Shuttle Control ontwikkeld.

Door het toevoegen van stoom aan traditionele hetelucht, zorgen onze combi- stoomovens ervoor dat uw gerechten exact zo worden bereid zoals u ze lekker vindt.

In vergelijking met droge hetelucht geeft stoom veel eiciënter warmte aan een gerecht af zodat een lagere temperatuur volstaat. De combinatie van hitte en stoom levert bovendien elke keer opnieuw een krokante gouden korst een een sappig, mals binnenste. Koken met stoom is daarom een ongecompliceerde en uiterst eectieve manier om ervoor te zorgen dat alles wat u bereidt boordevol smaak zit. Met de SteamPro ovens tenslotte kunt u tevens de spannende sous-vide techniek ontdekken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vacuüm gesealde, speciale plastic zakken en waterbaden. Door het vacumeren worden vocht, aroma, smaak en voedingsstoen van elk ingrediënt ingesloten voor een ultieme smaakbeleving.

VERGELIJK DE MODELLEN

100% stoom

100% stoom

sous-vide

100% stoom

100% stoom

AEG OVENS 25

ROOD. MEDIUM. DOORBAKKEN. ZOALS U WILT.

Maak kennis met uw nieuwe souschef - hét hulpmiddel in uw zoektocht naar het sappigste lamskroontje of de malste zalmfilet. Gebruik de kerntemperatuursensor om de oven te laten weten hoe het gerecht moet worden bereid met gebruikmaking van de woorden die in een restaurant gebruikelijk zijn - rood, medium, doorbakken. Voor het eerst kunt u erop vertrouwen dat de oven begrijpt wat

u bedoelt alleen maar door de woorden die u kiest. Zonder de deur zelfs maar te hoeven openen wordt alles gecontroleerd en beheerst, van malse stukken vlees tot gesmolten chocolade fondant.

Eindelijk een oven die uw taal spreekt!

DOORBAKKEN

MEDIUM

ROOD

26 AEG OVENS

PROBLACKLINE MÉÉR DAN ZWART

AEG OVENS 27

In een strakke, witte keuken zorgt zwarte apparatuur voor een verrassend accent. Daarom introduceerden we een range hoogglanzende, zwarte apparaten: PROBLACKLINE. Het exterieur van zwart glas is gecombineerd met zwart geannodiseerde handgrepen, wat van deze modellen echte blikvangers maakt. Deze range is inmiddels uitgebreid met compacte modellen uitgerust met het nieuwe AEG display met responsieve Shuttle-draaiknop.

28 AEG OVENS

DISPLAYS

Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces. Tevens voorzien van kookhulpfunctie.

Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten.

Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding, restwarmte-indicatie, snelopwarming en temperatuurvoorstellen.

AEG OVENS 29

ICONEN

Sous-vide-functie Een constante lage temperatuur voor het bereiden van vacuüm verpakte producten.

Energie-eiciëntieklasse Aanduiding van het energieverbruik in schaalwaarden (A eiciënt t / m G ineiciënt).

A

SOUSVIDE

100% Stoom en stoomcombinaties Voegt stoom toe aan de hetelucht-functie: gerechten blijven lekker mals en vitaminen en mineralen blijven beter behouden.

Nishoogte Nishoogte van het inbouwapparaat.

45 CM

MaxiKlasse ™ MaxiKlasse ™ ovens bieden aanzienlijk meer ruimte dan standaard ovens met dezelfde afmetingen.

SteamCrisp Gedeeltelijke toevoeging van stoom aan de hetelucht-functie tijdens het gehele bakproces.

MAXI KLASSE ™

SoftMotion ™ Zacht sluitende ovendeur.

SteamBake Gedeeltelijke toevoeging van stoom tijdens de eerste 10 minuten van het bakproces.

Kerntemperatuursensor Plaats de sensor in het gerecht en selecteer de juiste kerntemperatuur. Wanneer deze temperatuur wordt bereikt, schakelt de oven zichzelf uit. SenseCook Vertel uw oven hoe u het gerecht wilt: rood, medium of doorbakken. Of plaats de sensor in het gerecht en selecteer de juiste kerntemperatuur. Wanneer deze temperatuur wordt bereikt, schakelt de oven zichzelf uit.

Combi-Quick Combinatie van hetelucht, magnetron en grill.

Magnetron-functie Verwarmen en koken door middel van magnetrongolven.

IsoFront ® Bij ovens met IsoFront ® ligt de temperatuur van de ovendeur maximaal 20°C boven de kamertemperatuur.

Grill Grillen en gratineren van gerechten.

SurroundCook ® Het heteluchtsysteem SurroundCook ®

Vlekvrij roestvrij staal Het roestvrij staal is behandeld met een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt en zorgt voor extra glans.

zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de oven.

30 - AEG OVENS

STOOM. DE NIEUWE NORM VOOR SMAAK

Aan traditionele hetelucht wordt stoom toegevoegd. Dit levert niet alleen een krokante en goudkleurige buiten- kant op. Want dankzij de stoom worden smaken beter bewaard en blijft een gerecht heerlijk sappig van binnen.

S T E A M P R O BSK892230M HORIZONLINE

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

€ 2.449,-

SPECIFICATIES

A

– 75 geïntegreerde recepten, 10 sous-vide recepten en 220 automatische VarioGuide programma's op gewicht – Handig uitneembaar waterreservoir, inhoud 0,95 liter – Stoominjectie met vochtsensor – Inclusief stoomset GN 2/3

– SteamPro, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of hetelucht in combinatie met hoge, medium of lage vochtigheid – 24 verwarmingsfuncties – Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces,

MAXI KLASSE ™

SOUSVIDE

met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 70 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling

AEG OVENS - 31

S T E A M B O O S T BSK882220M HORIZONLINE

P Y R O LY S E BPK842220M HORIZONLINE

S T E A M P R O BSK792220M HORIZONLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

SOUSVIDE

– SteamBoost, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of combinaties met hetelucht – 21 verwarmingsfuncties – Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces,

– Multifunctionele heteluchtoven – Pyroluxe ® Plus reinigingssysteem, 3 cycli, met herinneringsfunctie – 17 verwarmingsfuncties – Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces, met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 70 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's

– SteamPro, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of hetelucht in combinatie met hoge, medium of lage vochtigheid – 24 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 70 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 75 geïntegreerde recepten, 10 sous-vide recepten en 220 automatische VarioGuide programma's op gewicht – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Handig uitneembaar waterreservoir, inhoud 0,95 liter – Stoominjectie met vochtsensor – Inclusief stoomset GN 2/3

met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 70 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 75 geïntegreerde recepten en 180 automatische VarioGuide gewichtsprogramma's – Stoominjectie – Inclusief stoomset

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

€ 2.249,-

€ 1.849,-

€ 2.249,-

32 - AEG OVENS

S T E A M B O O S T BSK782220M HORIZONLINE

S T E A M C R I S P BSK774220M HORIZONLINE

P Y R O LY S E BPK742220M HORIZONLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

– SteamBoost, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of combinaties met hetelucht – 21 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 70 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 75 geïntegreerde recepten en 180 automatische VarioGuide gewichtsprogramma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Stoominjectie – Inclusief stoomset

– SteamCrisp, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfunctie – Pyroluxe ® Plus reinigingssysteem, 3 cycli, met herinneringsfunctie – 18 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 70 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's

– Multifunctionele heteluchtoven – Pyroluxe ® Plus reinigingssysteem, 3 cycli, met herinneringsfunctie – 16 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 71 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

€ 1.999,-

€ 1.599,-

€ 1.429,-

AEG OVENS - 33

K ATA LY S E BCK742220M HORIZONLINE

S T E A M B A K E BPK556220M HORIZONLINE

S T E A M B A K E BCK556220M HORIZONLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

– Multifunctionele heteluchtoven – Katalytische reiniging met katalytische ventilatorkap – 16 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 70 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging

– SteamBake, multifunctionele heteluchtoven met PlusSteam – Pyroluxe ® Plus zelfreiniging, 2 cycli,

– SteamBake, multifunctionele heteluchtoven met PlusSteam – Katalytische reiniging met katalytische ventilatorkap – 8 verwarmingsfuncties – Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen – Ovenruimte: 71 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging – Verzinkbare bedieningsknoppen

met herinneringsfunctie – 8 verwarmingsfuncties

– Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen

– Ovenruimte: 71 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – Verzinkbare bedieningsknoppen

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

€ 1.299,-

€ 1.349,-

€ 1.199,-

34 - AEG OVENS

P Y R O LY S E BPK435020M HORIZONLINE

M U LT I H E T E L U C H T BEK435020M HORIZONLINE

S T E A M P R O BSK892230B PROBLACKLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

SOUSVIDE

– Multifunctionele heteluchtoven – Pyroluxe® Plus zelfreiniging, 2 cycli, met herinneringsfunctie – 8 verwarmingsfuncties – Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen

– Multifunctionele heteluchtoven – 8 verwarmingsfuncties – Display met timer voor in- en uitschakeling – Ovenruimte: 71 liter – Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging – Verzinkbare bedieningsknoppen

– SteamPro, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of hetelucht in combinatie met hoge, medium of lage vochtigheid – 24 verwarmingsfuncties – Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces,

– Ovenruimte: 71 liter – Kinderbeveiliging – Automatische uitschakeling – Verzinkbare bedieningsknoppen

met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 70 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling

– 75 geïntegreerde recepten, 10 sous-vide recepten en 220 automatische VarioGuide programma's op gewicht – Handig uitneembaar waterreservoir, inhoud 0,95 liter – Stoominjectie met vochtsensor – Inclusief stoomset GN 2/3

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

€ 1.099,-

€ 979,-

€ 2.449,-

AEG OVENS - 35

S T E A M P R O BSE792220B PROBLACKLINE

P Y R O LY S E BPE742220B PROBLACKLINE

P Y R O LY S E BPE535120B PROBLACKLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

SOUSVIDE

– Multifunctionele heteluchtoven – Pyroluxe ® Plus reinigingssysteem, 2 cycli,

– SteamPro, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of combinaties met hetelucht – 24 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 70 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 75 geïntegreerde recepten, 10 sous-vide recepten en 220 automatische VarioGuide programma's op gewicht – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Handig uitneembaar waterreservoir, inhoud 0,95 liter – Vochtsensor – Inclusief stoomset GN 2/3

– Multifunctionele heteluchtoven – Pyroluxe ® Plus reinigingssysteem, 3 cycli, met herinneringsfunctie – 16 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 70 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's

met herinneringsfunctie – 8 verwarmingsfuncties

– Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen – Ovenruimte: 71 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – Verzinkbare bedieningsknoppen – Inclusief telescopische geleider TR1LV

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

€ 2.249,-

€ 1.449,-

€ 1.199,-

36 - AEG OVENS

P Y R O LY S E BPB331020M CLEARLINE

S T E A M B A K E BEB351010M CLEARLINE

M U LT I H E T E L U C H T BEB331010M CLEARLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

– Multifunctionele heteluchtoven – Pyroluxe ® Plus zelfreiniging, 2 cycli,

– SteamBake, multifunctionele heteluchtoven met PlusSteam – 7 verwarmingsfuncties – Ovenruimte: 71 liter – Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging – Verzinkbare bedieningsknoppen

– Multifunctionele heteluchtoven – 7 verwarmingsfuncties – Ovenruimte: 71 liter – Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging – Verzinkbare bedieningsknoppen

met herinneringsfunctie – 8 verwarmingsfuncties

– Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen

– Ovenruimte: 71 liter – Kinderbeveiliging – Automatische uitschakeling – Verzinkbare bedieningsknoppen

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

€ 999,-

€ 899,-

€ 849,-

AEG COMPACT RANGE - 37

S T E A M P R O KSK892220M HORIZONLINE

C O M B I Q U I C K KMK861000M HORIZONLINE

M AG N E T R O N M E T G R I L L KMK821000M HORIZONLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

45 CM

45 CM

45 CM

SOUSVIDE

– SteamPro, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of hetelucht in combinatie met hoge, medium of lage vochtigheid – 24 verwarmingsfuncties – Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces,

– Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie – 16 verwarmingsfuncties

– Magnetron met grill – Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces, met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 46 liter – Kinderbeveiliging – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Quick start magnetronfunctie voor 30 sec. opwarmen – Automatische uitschakeling – 28 recepten / automatische programma's – Magnetronvermogen: 1000 W

– Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces, met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Quick start magnetronfunctie – 90 recepten / automatische programma's – Magnetronvermogen: 1000 W

met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling

– 75 geïntegreerde recepten, 10 sous-vide recepten en 220 automatische VarioGuide programma's op gewicht – Handig uitneembaar waterreservoir, inhoud 0,95 liter – Stoominjectie met vochtsensor – Inclusief stoomset

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 2000

€ 2.049,-

€ 1.599,-

€ 1.399,-

38 - AEG COMPACT RANGE

P Y R O LY S E KPK842220M HORIZONLINE

S T E A M P R O KSK792220M HORIZONLINE

S T E A M B O O S T KSK782220M HORIZONLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

45 CM

45 CM

45 CM

SOUSVIDE

– Multifunctionele heteluchtoven – Pyroluxe ® Plus reinigingssysteem, 3 cycli,

– SteamPro, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of hetelucht in combinatie met hoge, medium of lage vochtigheid – 24 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 75 geïntegreerde recepten, 10 sous-vide recepten en 220 automatische VarioGuide programma's op gewicht – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Handig uitneembaar waterreservoir, inhoud 0,95 liter – Stoominjectie met vochtsensor – Inclusief stoomset

– SteamBoost, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of combinaties met hetelucht – 21 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 75 geïntegreerde recepten en 180 automatische VarioGuide gewichtsprogramma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Stoominjectie – Inclusief stoomset

met herinneringsfunctie – 17 verwarmingsfuncties

– Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces, met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

€ 1.399,-

€ 1.849,-

€ 1.599,-

AEG COMPACT RANGE - 39

S T E A M C R I S P KSK772220M HORIZONLINE

C O M B I Q U I C K KMK761000M HORIZONLINE

S T E A M S O L O KSK721210M HORIZONLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

45 CM

45 CM

45 CM

– SteamCrisp, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfunctie – Reinigingssysteem Pyroluxe ® Plus, 3 cycli, met reminderfunctie – 18 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 90 recepten/automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's

– Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie – 16 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Magnetronvermogen: 1000 W

– Solo stoomoven – 2 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 46 liter – Kinderbeveiliging – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 28 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Inclusief stoomset

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 1400

€ 1.399,-

€ 1.369,-

€ 1.299,-

40 - AEG COMPACT RANGE

M AG N E T R O N M E T G R I L L KMK721000M HORIZONLINE

P Y R O LY S E KPK742220M HORIZONLINE

C O M B I Q U I C K KMK565000M HORIZONLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

45 CM

45 CM

45 CM

– Magnetron met grill – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 46 liter – Kinderbeveiliging – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – 28 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Magnetronvermogen: 1000 W

– Multifunctionele heteluchtoven – Pyroluxe ® Plus reinigingssysteem, 3 cycli, met herinneringsfunctie – 16 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's

– Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie – 8 verwarmingsfuncties

– Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Automatische ovenverlichting bij deuropening

– Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – Magnetronvermogen: 1000 W – Verzinkbare draaiknoppen

Ook leverbaar in zwart: KMR721000B € 1.299,-

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 2000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

€ 1.299,-

€ 1.229,-

€ 1.129,-

AEG COMPACT RANGE - 41

M AG N E T R O N M E T G R I L L KMK525000M HORIZONLINE

S T E A M P R O KSK892220B PROBLACKLINE

S T E A M P R O KSE792220B PROBLACKLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

45 CM

45 CM

45 CM

SOUSVIDE

SOUSVIDE

– Magnetron met grill – Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen – Ovenruimte: 46 liter – Kinderbeveiliging – Automatische ovenverlichting bij deuropening

– SteamPro, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of hetelucht in combinatie met hoge, medium of lage vochtigheid – 24 verwarmingsfuncties – Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces,

– SteamPro, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of hetelucht in combinatie met hoge, medium of lage vochtigheid – 24 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 75 geïntegreerde recepten, 10 sous-vide recepten en 220 automatische VarioGuide programma's op gewicht – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Handig uitneembaar waterreservoir, inhoud 0,95 liter – Stoominjectie met vochtsensor – Inclusief stoomset

– Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – Magnetronvermogen: 1000 W – Verzinkbare bedieningsknoppen

met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling

– 75 geïntegreerde recepten, 10 sous-vide recepten en 220 automatische VarioGuide programma's op gewicht – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Handig uitneembaar waterreservoir, inhoud 0,95 liter – Stoominjectie met vochtsensor – Inclusief stoomset

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 2000

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

€ 1.099,-

€ 2.049,-

€ 1.849,-

42 - AEG COMPACT RANGE

C O M B I Q U I C K KMK861000B PROBLACKLINE

C O M B I Q U I C K KME761000B PROBLACKLINE

C O M B I Q U I C K KMK361000M CLEARLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

45 CM

45 CM

45 CM

– Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie – 16 verwarmingsfuncties

– Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie – 16 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Magnetronvermogen: 1000 W

– Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie – 8 verwarmingsfuncties

– Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces, met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Quick start magnetronfunctie – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Magnetronvermogen: 1000 W

– Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Automatische ovenverlichting bij deuropening

– Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – Magnetronvermogen: 1000 W – Verzinkbare bedieningsknoppen

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

€ 1.599,-

€ 1.369,-

€ 1.029,-

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100 Page 101 Page 102 Page 103 Page 104 Page 105 Page 106 Page 107 Page 108 Page 109 Page 110 Page 111 Page 112 Page 113 Page 114 Page 115 Page 116 Page 117 Page 118 Page 119 Page 120 Page 121 Page 122 Page 123 Page 124 Page 125 Page 126 Page 127 Page 128 Page 129 Page 130 Page 131 Page 132 Page 133 Page 134 Page 135 Page 136 Page 137 Page 138 Page 139 Page 140 Page 141 Page 142 Page 143 Page 144 Page 145 Page 146 Page 147 Page 148 Page 149 Page 150 Page 151 Page 152 Page 153 Page 154 Page 155 Page 156 Page 157 Page 158 Page 159 Page 160 Page 161 Page 162 Page 163 Page 164 Page 165 Page 166 Page 167 Page 168 Page 169 Page 170 Page 171 Page 172 Page 173 Page 174 Page 175 Page 176 Page 177 Page 178 Page 179 Page 180 Page 181 Page 182 Page 183 Page 184 Page 185 Page 186 Page 187 Page 188 Page 189 Page 190 Page 191 Page 192 Page 193 Page 194 Page 195 Page 196 Page 197 Page 198 Page 199 Page 200

www.aeg.nl

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online