ZANUSSI Inbouwapparaten 2023.2 Nederland Dealers

Zanussi Inbouwapparaten 2023.2 Nederland Dealers

INBOUWAPPARATEN 2023-2

INHOUD I 3

6 Ovens

20 Kookplaat met afzuiging

22 Kookplaten

32 Afzuigkappen 42 Koelen & vriezen

50 Vaatwassers

54 Onderhoud & reiniging 55 Technische informatie 85 Inbouwschema’s 97 Service & garantie

4 I INTRO

ZANUSSI MAKKELIJK EN SLIM In het Zanussi-assortiment vind je een reeks slimme, gebruiksvriendelijke apparaten die ervoor zorgen dat je je helemaal kunt uitleven in de keuken. Geen onnodige functies maar gewoon modern design en slimme ideeën die er toe doen. Het is onze passie om jou in huis te helpen en zo jouw leven gemakkelijker maken. En dit doen wij al meer dan honderd jaar.

INTRO I 5

Design

Duurzaam

Gestroomlijnd en modern - dat kenmerkt de apparatuur van Zanussi. Met name de nieuwe ovens vormen een stijlvol middel- punt met de vernieuwde gebruikersinterface, mooie afwerking en elegante handgrepen. Dankzij dit design past Zanussi apparatuur bovendien naadloos in het hart van je huis en moeiteloos bij elke keukenstijl.

Een groot deel van het energieverbruik in Europa komt voor rekening van huishoudelijke apparaten. Zanussi – lid van de Electrolux Groep – doet er dan ook alles aan om de energieconsumptie continu te verminderen. Niet alleen van de producten maar ook van de fabrieken en diensten. Daarnaast dagen wij onszelf uit onze producten en ons bedrijf nog veiliger, effiGiɲnter en ethiWGh verant[oord te maken electroluxgroup.com/sustainability

Gewoon slim

Verschillende formaten, programma’s, functies...dankzij slimme opties maken Zanussi apparaten het huishouden zoveel makkelijker. Het kiezen van de juiste apparaten voor je nieuwe keuken is echter niet eenvoudig. Daarom hebben wij deze brochure gemaakt. Kies gewoon wat je nodig hebt om de dagelijkse, huishoudelijke klussen te klaren - makkelijk, slim en natuurlijk in stijl.

De oven is het middelpunt van je keuken. Welke het best bij jou past vind je in het hoofd- stuk ovens.

6 I KOKEN: OVENS

OVENS MAKKELIJK EN SLIM Of je nu kookt voor je hele vriendengroep of alleen voor jezelf, of je nu de voorkeur geeft aan gegrilde kip of sappige braadstukken - bij Zanussi vind je altijd de geschikte oven.

De oven reinigt zichzelf

Dankzij de pyrolyse-functie hoef je je oven niet meer te boenen. Wanneer de functie wordt geactiveerd, wordt de deur vergren- deld en verwarmt de oven tot 500°C. Alle restjes verbranden tot as die je eenvoudig kunt wegvegen als de oven is afgekoeld.

pyrolitische reiniging

KOKEN: OVENS I 7 KOKEN: OVENS I 7

Dankzij de vernieuwde gebruikersinterface, mooie afwerking en elegante hand- grepen vormen de nieuwe Zanussi ovens een stijlvol middelpunt in de keuken. Dankzij de vernieuwde gebruikersinterface, mooie afwerking en elegante hand- grepen vormen de nieuwe Zanussi ovens een stijlvol middelpunt in de keuken.

Het nieuwe TFT touch display Het nieuwe TFT touch display Het moderne TFT touch display maakt het eenvoudig om door de menu’s te navigeren, de temperatuur en tijd aan te passen en de gewenste kookfuncties te selecteren. Q Stap voor stap begeleiding Q Voortgangsbalk in twee kleuren Het moderne TFT touch display maakt het eenvoudig om door de menu’s te navigeren, de temperatuur en tijd aan te passen en de gewenste kookfuncties te selecteren. Q Stap voor stap begeleiding Q Voortgangsbalk in twee kleuren Q Weergave huidige en doeltemperatuur Q 5 toetsen voor directe toegang: standby, menu, favorieten, lamp, snel opwarmen Q Weergave huidige en doeltemperatuur Q 5 toetsen voor directe toegang: standby, menu, favorieten, lamp, snel opwarmen

Multihetelucht-functie Multihetelucht-functie Hetelucht circuleert continu door de ovenruimte met behulp van een ventilator met ringelement. Zo bereid je makkelijk meerdere gerechten tegelijk met geweldige resultaten. Hetelucht circuleert continu door de ovenruimte met behulp van een ventilator met ringelement. Zo bereid je makkelijk meerdere gerechten tegelijk met geweldige resultaten.

Touch Display

LED Display

Het nieuwe led-display Het nieuwe led-display Het gemakkelijk af te lezen 2-kleuren led-display maakt het eenvoudig om de ondersteunde kookfuncties te gebruiken en tegelijkertijd de tijd, temperatuur en voort- gang van het kookproces te bekjiken. Q 45 voorgeprogrammeerde recepten Q Voortgangsbalk in twee kleuren Q Weergave huidige en doeltemperatuur Q 5 toetsen voor directe toegang: timer, snel opwarmen, lamp, voedselsensor, OK ondersteunde kookfuncties te gebruiken en tegelijkertijd de tijd, temperatuur en voort- gang van het kookproces te bekjiken. Q 45 voorgeprogrammeerde recepten Q Voortgangsbalk in twee kleuren Q Weergave huidige en doeltemperatuur Q 5 toetsen voor directe toegang: timer, snel opwarmen, lamp, voedselsensor, OK Het gemakkelijk af te lezen 2-kleuren led-display maakt het eenvoudig om de

Airfry plaat

AirFry AirFry

De Zanussi AirFry-oven biedt de kortste weg naar perfect geroosterde groenten en heerlijk knapperige frietjes. Alles wordt gelijkmatig gaar omdat, dankzij de geperfo- reerde bakplaat, de hetelucht optimaal kan circuleren. Bovendien is het een stuk gezon- der dan frituren met olie. De Zanussi AirFry-oven biedt de kortste weg naar perfect geroosterde groenten en heerlijk knapperige frietjes. Alles wordt gelijkmatig gaar omdat, dankzij de geperfo- reerde bakplaat, de hetelucht optimaal kan circuleren. Bovendien is het een stuk gezon- der dan frituren met olie.

8 I KOKEN: OVENS

OVENS MAKKELIJK EN SLIM Professionele chefs weten het al lang: koken met stoom is niet alleen gezond, het maakt alles ook lekkerder. Door stoom toe te voegen worden je gerechten nog smaakvoller en met de 100% stoomfunctie zet je de lekkerste vis- en groenten- gerechten op tafel.

Ook professionele bakkers zijn op de hoogte van deze lifehack: een vleugje stoom zorgt namelijk voor het beste bak- resultaat – een smaakvolle binnenkant en die mooi gekleurde korst.

SteamBake

KOKEN: OVENS I 9

Steamify ®

Steamify ®

Door het toevoegen van stoom aan traditi- onele hetelucht worden gerechten nog lek- kerder. Vochtige lucht voorkomt bovendien dat gerechten uitdrogen. Hoeveel stoom nodig is wordt dankzij de Steamify ® -functie automatisch bepaald. Stel de temperatuur in zoals gebruikelijk, activeer de Steamify ® - functie en de oven zorgt voor de juiste hoe- veelheid stoom.

Regenereren

Welke stoomoven moet ik kiezen?

Het opwarmen van voedsel met stoom voor- komt dat het oppervlak uitdroogt. De warmte wordt behoedzaam en gelijkmatig verdeeld en geeft een gerecht de smaak alsof het net is bereid.

PlusSteam : gedeeltelijke toevoeging van stoom tijdens de eerste 10 minuten van het bakproces. Vooral geschikt voor het bakken van brood. FullSteam : naast de mogelijkheid van gedeeltelijke toevoeging van stoom tijdens het gehele bakproces, beschikken deze ovens over een 100% stoom-functie. Ideaal voor het stomen van groenten en vis.

PLUSSTEAM

FULLSTEAM

100% stoom

100% stoom

10 I KOKEN: OVENS

MAGNETRONS MAKKELIJK EN SLIM Als je op zoek bent naar een makkelijke en snelle manier om je maaltijden te bereiden, denk dan eens aan een magnetron.

Of je nu kookt, ontdooit of opwarmt, een magnetron is de voor de hand liggende keuze. Dit veelzijdige apparaat is geschikt voor een scala aan verschillende gerechten dus je favorieten zijn er zeker bij.

KOKEN: OVENS I 11

Compacte Oven

QuickCook

Een bijzonder goed uitgeruste multi hete- luchtoven met magnetronfunctie. Voor een lekker én snel resultaat kun je daarnaast de klassieke ovenfuncties combi- neren met de magnetronfunctie.

Magnetron met grill

Combineert het gemak van een magnetron met het knapperige resultaat van een grill. Met deze twee functies haal je makkelijk meer uit je magnetronmaaltijden.

Draaiplateau

Het draaiplateau schakelt in zodra het kook- proces begint, dit betekent dat je je bord hal- verwege niet hoeft te draaien. Eruit halen is ook heel makkelijk omdat het draaiplateau altijd eindigt in de startpositie.

12 I KOKEN: OVENS

KIES DE IDEALE OVEN

Energie-efficiëntieklasse Aanduiding van het energieverbruik in schaalwaarden.

A +

Daarnaast bieden Zanussi-ovens je bovendien: • Gelijkmatige warmteverdeling • Koele ovendeur • Automatische uitschakeling • Vlekvrij roestvrij staal • Eenvoudig te reinigen ovendeur • Kinderbeveiliging • Timer

Pyrolyse De oven warmt op tot 500°C en alle restjes verbranden tot as die gemakkelijk kan worden weggeveegd. AirFry Knapperige resultaten en gelijkmatige garing dank- zij de speciale, geperforeerde AirFry-bakplaat.

PYRO

100% stoom en stoomcombinaties 100% stoom en combinaties van stoom met hetelucht.

100

PlusSteam Gedeeltelijke toevoeging van stoom tijdens de eerste 10 minuten van het bakproces. Regenereren Opwarmen met stoom geeft een gerecht de smaak en textuur alsof het net is bereid. Ideaal om bijvoorbeeld restjes van de vorige dag eenvoudig en met smaak op te warmen.

Voedselsensor De oven schakelt vanzelf uit als de ingestelde kerntemperatuur is bereikt.

OVENS 60 CM

NEW

Nr. 1.01

Nr. 1.02

Nr. 1.02

FULLSTEAM ZOHKS8KN

PYROLYSE ZOPXX8KN

AIRFRY PYROLYSE

ZOPKA7KN

A +

A

A

PYRO

PYRO

+

+

100

Multifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

- -

- -

✔ + Steamify ®

-

22 ✔

17 ✔

10 ✔

Snelopwarmfunctie

Geïntegreerde recepten

225

160

45 led

Display

TFT touch

TFT touch

touch/verzinkbare bedieningsknoppen

Bediening

TouchControl

TouchControl

Elektronische temperatuurregeling

Ovenreiniging Oveninhoud

stoom 72 liter

pyrolyse, 3 cycli

pyrolyse, 3 cycli

72 liter

72 liter

Speciale accessoires meegeleverd

-

-

AirFry-bakplaat

Kleur

zwart/glas

zwart/glas

zwart/glas

Inbouwmaten (hxbxd)

590x560x550 mm

600x560x550 mm

600x560x550 mm

Bruto adviesprijs

€ 1.749,-

€ 1.349,-

€ 1.279,-

Stoomschalen als accessoire leverbaar (pag. 19).

KOKEN: OVENS I 13

OVENS 60 CM

Nr. 1.02

Nr. 1.02

Nr. 1.02

AIRFRY PYROLYSE

AIRFRY PYROLYSE

ZOPKA6KN

ZOPKA6XN

ZOHXX8KN

A +

A

A

PYRO

PYRO

+

+

Multifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

- -

- -

- -

10 ✔

10 ✔

17 ✔

Snelopwarmfunctie

Geïntegreerde recepten

45 led

45 led

160

Display

TFT touch

Bediening

verzinkbare bedieningsknoppen

verzinkbare bedieningsknoppen

TouchControl

Elektronische temperatuurregeling

Ovenreiniging Oveninhoud

pyrolyse, 3 cycli

pyrolyse, 3 cycli

AquaClean

72 liter

72 liter

72 liter

Speciale accessoires meegeleverd

AirFry-bakplaat

AirFry-bakplaat

-

Kleur

zwart

vlekvrij roestvrij staal 600x560x550 mm

zwart/glas

Inbouwmaten (hxbxd)

600x560x550 mm

600x560x550 mm

Bruto adviesprijs

€ 1.249,-

€ 1.249,-

€ 1.149,-

NEW

Nr. 1.02

Nr. 1.03

Nr. 1.03

AIRFRY

PLUSSTEAM

ZOHKA7KN

ZOHKQ3X2

ZOHKE2K2

A +

Multifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

- -

-

- -

bakken

9

7

8

- -

- -

Snelopwarmfunctie

✔ 45 led

Geïntegreerde recepten

Display

led

timer

touch/verzinkbare bedieningsknoppen

touch/verzinkbare bedieningsknoppen

verzinkbare bedieningsknoppen

Bediening

Elektronische temperatuurregeling

-

-

-

Ovenreiniging Oveninhoud

easy-to-clean email

AquaClean

easy-to-clean email

72 liter

65 liter

65 liter

Speciale accessoires meegeleverd

AirFry-bakplaat

-

-

Kleur

zwart/glas

vlekvrij roestvrij staal 593x560x550 mm

zwart

Inbouwmaten (hxbxd)

600x560x550 mm

593x560x550 mm

Bruto adviesprijs

€ 999,-

€ 929,-

€ 899,-

14 I KOKEN: OVENS

OVENS 60 CM

Nr. 1.03

Nr. 1.03

Nr. 1.03

ZOHKE2X2

ZOHKC1X2

ZOHKC0K2

Multifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

- - -

- - -

- -

8

7

7

Snelopwarmfunctie

- -

- - -

- - -

Geïntegreerde recepten

Display

timer

Bediening

verzinkbare bedieningsknoppen

draaiknoppen

draaiknoppen

Elektronische temperatuurregeling

-

-

-

Ovenreiniging Oveninhoud

easy-to-clean email

easy-to-clean email

easy-to-clean email

65 liter

65 liter

65 liter

Speciale accessoires meegeleverd

-

-

-

Kleur

vlekvrij roestvrij staal 593x560x550 mm

vlekvrij roestvrij staal 593x560x550 mm

zwart

Inbouwmaten (hxbxd)

600x560x550 mm

Bruto adviesprijs

€ 899,-

€ 799,-

€ 779,-

OVENS 60 EN 45 CM

NEW

Nr. 1.03

Nr. 1.04

ZOHKC0X2

ZVEKN7KN

A +

45 CM

Multifunctionele heteluchtoven 100% stoom + combinaties hetelucht Beperkte stoomondersteuning Aantal verwarmingsfuncties

- - -

- -

7

9

Snelopwarmfunctie

- - -

✔ 45 led

Geïntegreerde recepten

Display

touch/verzinkbare bedieningsknoppen

Bediening

draaiknoppen

Elektronische temperatuurregeling

-

Ovenreiniging Oveninhoud

easy-to-clean email

easy-to-clean email

65 liter

43 liter

Speciale accessoires meegeleverd

-

-

Kleur

vlekvrij roestvrij staal 593x560x550 mm

zwart/glas

Inbouwmaten (hxbxd)

450x560x550 mm

Bruto adviesprijs

€ 779,-

€ 1.079,-

KOKEN: COMPACT RANGE I 15

KIES DE IDEALE MAGNETRON

Nishoogte Hoogte (in cm) van de nis waarin het apparaat moet worden geplaatst.

Daarnaast bieden Zanussi- magnetrons je bovendien: • Quickstart magnetronfunctie • Automatische programma’s voor koken- en of ontdooien • Automatische uitschakeling • Vlekvrij roestvrij staal • Kinderbeveiliging • Timer

45 CM

QuickCook Een combinatie van hetelucht, magnetron en grill. Voor de lekkerste resultaten in de helft van de tijd.

Magnetron -functie Verwarmen en koken met behulp van magnetrongolven.

Grill-functie Grillen en gratineren van gerechten.

OVENS MET MAGNETRON 45 CM

NEW

Nr. 1.04

Nr. 1.04

Nr. 1.04

QUICKCOOK ZVEKM8KN

QUICKCOOK ZVEKM7KN

QUICKCOOK ZVEKM6KN

45 CM

45 CM

45 CM

Multifunctionele heteluchtoven Combinaties met magnetron Temperatuur instelbaar van-tot

hetelucht + grill

hetelucht + grill

hetelucht + grill

30-230°C

30-230°C

30-230°C

Vermogen magnetron

1000 W

1000 W

1000 W

Aantal verwarmingsfuncties Geïntegreerde recepten

23

14 45 led

14 45 led

100

Display

TFT touch

touch/verzinkbare bedieningsknoppen

touch/verzinkbare bedieningsknoppen

Bediening Oveninhoud

TouchControl

43 liter

43 liter

43 liter

Quick start magnetronfunctie

Glazen draaiplateau (Ø) Incl.: rooster/bakplaat

-

-

-

1/1

1/1

1/1

Kleur

zwart/glas

zwart/glas

zwart

Inbouwmaten (hxbxd)

450x560x550 mm

450x560x550 mm

450x560x550 mm

Bruto adviesprijs

€ 1.599,-

€ 1.479,-

€ 1.449,-

16 I KOKEN: COMPACT RANGE

OVENS MET MAGNETRON 45 CM

Nr. 1.04

Nr. 1.04

Nr. 1.04

QUICKCOOK ZVEKM6XN

QUICKCOOK ZVENM6K3

QUICKCOOK ZVENM6X3

45 CM

45 CM

45 CM

Multifunctionele heteluchtoven Combinaties met magnetron Temperatuur instelbaar van-tot

hetelucht + grill

hetelucht + grill

hetelucht + grill

30-230°C

30-230°C

30-230°C

Vermogen magnetron

1000 W

1000 W

1000 W

Aantal verwarmingsfuncties Geïntegreerde recepten

14 45 led

14 45 led

14 45 led

Display

touch/verzinkbare bedieningsknoppen

touch/verzinkbare bedieningsknoppen

touch/verzinkbare bedieningsknoppen

Bediening Oveninhoud

43 liter

43 liter

43 liter

Quick start magnetronfunctie

Glazen draaiplateau (Ø) Incl.: rooster/bakplaat

-

-

-

1/1

1/1

1/1

Kleur

roestvrij staal

zwart

roestvrij staal

Inbouwmaten (hxbxd)

450x560x550 mm

450x560x550 mm

450x560x550 mm

Bruto adviesprijs

€ 1.449,-

€ 1.429,-

€ 1.429,-

NEW

Nr. 1.04 DUO MAGNETRON ZVEKW7KN

45 CM

Multifunctionele heteluchtoven Combinaties met magnetron Temperatuur instelbaar van-tot

-

grill

-

Vermogen magnetron

1000 W

Aantal verwarmingsfuncties Recepten en automatische programma's

2

12

Display

led

touch/verzinkbare bedieningsknoppen

Bediening Oveninhoud

42 liter

Quick start magnetronfunctie

Glazen draaiplateau (Ø) Incl.: rooster/bakplaat

356 mm

1/-

Kleur

zwart/glas

Inbouwmaten (hxbxd)

450x560x550 mm

Bruto adviesprijs

€ 1.249,-

KOKEN: COMPACT RANGE I 17

WARMHOUDLADE 14 CM

Nr. 1.05

ZWD141K

14 CM

Gemakkelijke push-pull opening Warmelucht-circulatiesysteem Temperatuur instelbaar van-tot Binnenmaten lade (hxbxd)

✔ ✔

30-80°C

100x470x500 mm

Servies verwarmen/ gerecht warmhouden

✔ / ✔ ✔ / ✔

Ben je een kookliefhebber en presenteer je je gerechten liever op voorverwarmde borden? Dan is een warmhoudlade echt onmisbaar in jouw keuken.

Ontdooien/deeg laten rijzen Max. capaciteit (afhankelijk van grootte)

6 borden

Combineerbaar met

60 en 45 cm ovens

Kleur

zwart

Inbouwmaten (hxbxd)

140x560x550 mm

Bruto adviesprijs

€ 929,-

MAGNETRONS 45 CM

Nr. 1.06

Nr. 1.07

Nr. 1.08

COMBI MAGNETRON

COMBI MAGNETRON

SOLO MAGNETRON

ZBC34350X

ZMSN4CX

ZMBN4SK

45 CM

45 CM

45 CM

Multifunctionele heteluchtoven Combinaties met magnetron

- -

hetelucht + grill

hetelucht + grill

Vermogen magnetron

1000 W - 10 standen

900 W - 11 standen

900 W - 5 standen

Vermogen grill

1100 W 34 liter

1000 W 25 liter

-

Oveninhoud

26 liter

Automatische programma's op gewicht

koken/ontdooien led - amber kleur

koken/ontdooien

koken/ontdooien

Display

led

led

Bediening

draaiknop

draaiknop

TouchControl

-

Quick start magnetronfunctie

Glazen draaiplateau (Ø)

315 mm

245 mm

325 mm

Inbouw in hoge of onderkast Meegeleverde accessoires

grillrooster

grillrooster

grillrooster

Kleur

vlekvrij roestvrij staal 450x560x550 mm

vlekvrij roestvrij staal 450x560x550 mm

zwart

Inbouwmaten (hxbxd)

450x562x500 mm

Bruto adviesprijs

€ 1.149,-

€ 929,-

€ 849,-

18 I KOKEN: COMPACT RANGE

MAGNETRONS 45-36 CM

NEW

NEW

Nr. 1.09

Nr. 1.10

Nr. 1.12

SOLO MAGNETRON

DUO MAGNETRON

SOLO MAGNETRON

ZMSN4DX

ZMBN2SK

ZMSN6SK

45 CM

36 CM

38 CM

Multifunctionele heteluchtoven Combinaties met magnetron

- -

- -

- -

Vermogen magnetron

900 W - 11 standen

800 W - 5 standen

700 W - 5 standen

Vermogen grill

1000 W 25 liter

-

-

Oveninhoud

17 liter

20 liter

Automatische programma's op gewicht

koken/ontdooien

koken/ontdooien

koken/ontdooien

Display

led

led

led

Bediening

draaiknop

TouchControl

draaiknop

-

Quick start magnetronfunctie

-

Glazen draaiplateau (Ø)

245 mm

272 mm

245 mm

Inbouw in hoge of onderkast Meegeleverde accessoires

grillrooster

-

-

Kleur

vlekvrij roestvrij staal 450x560x550 mm

zwart

zwart

Inbouwmaten (hxbxd)

360x562x300 mm

380x560x350 mm

Bruto adviesprijs

€ 799,-

€ 749,-

€ 649,-

Nr. 1.11 DUO MAGNETRON ZMSN6DX

38 CM

Multifunctionele heteluchtoven Combinaties met magnetron

- -

Vermogen magnetron

700 W - 6 standen

Vermogen grill

1000 W 20 liter

Oveninhoud

Automatische programma's op gewicht

koken/ontdooien

Display

-

Bediening

draaiknop

Quick start magnetronfunctie

-

Glazen draaiplateau (Ø)

245 mm

Inbouw in hoge of onderkast Meegeleverde accessoires

-

Kleur

vlekvrij roestvrij staal 380x560x350 mm

Inbouwmaten (hxbxd)

Bruto adviesprijs

€ 649,-

KOKEN: OVENS - ACCESSOIRES I 19

Met deze handige accessoires beleef je nog meer plezier aan je nieuwe Zanussi-oven. Bestelling via Distriparts of shop.aeg.nl

Stoomschalenset Met deze stoomschalenset benut je alle mogelijkheden van de Zanussi FullSteam-oven. De 7-delige set omvat een geponste en een niet-geponste Gastro-pan van 16x17 cm, 16x26 cm, 13x32 cm en een niet niet-geponste Gastro-pan van 11x17 cm met deksel.

Stoomschalenset Deze roestvrij stalen schalenset van 32,5x34,4 cm bestaat uit twee stuks die je apart of samen kunt gebruiken. Bij gecombineerd gebruik kan de stoom door de kleine gaatjes rond het voedsel circuleren terwijl dit gescheiden blijft van overtollig water. Prima geschikt voor allerlei soorten ingrediënten, van vis en vlees tot rijst en groenten. Ideaal voor gebruik met de FullSteam-oven.

PNC: 902979474

€ 249,-

A9OZS10

PNC: 902979553

€ 129,-

A9OBGC23

Pizzasteenset Pizzasteen , houten schep en rolmes geschikt voor alle ovens. Afmetingen (hxbxd): steen 33x38x1,5 cm en schep 29x41x0,7 cm

Telescopische geleiders

Met deze geleiders schuif je bakplaten en roosters vlot en veilig in en uit de oven.

1 telescopische geleider (voor 60 cm ovens vanaf 72 liter) 3 telescopische geleiders (voor 60 cm ovens vanaf 65 liter)

PNC: 902979797

€ 95,-

A9OZPS1

€ 69,-

TR1LV

€ 169,-

PZ1503

3 telescopische geleiders (voor 60 cm ovens vanaf 72 liter, behalve voor FullSteam) 1 telescopische geleider, volledig uittrekbaar (alleen voor FullSteam) 3 telescopische geleiders, volledig uittrekbaar (alleen voor FullSteam)

€ 165,-

TR3LV

€ 99,-

TR1LFSTV

€ 229,-

TR3LFSTV

Glasplaat

Extra glasplaat voor ovens van 60 cm breed en een inboud van 72 liter en ovens van 45 cm breed met een inhoud van 43 liter. Afmetingen: 46,6x38,5 cm

Montageset, afdekking voorzijde

Montageset voor afdekking voorzijde meubelplaat, zwart

Onderdeelnr.: 8092224016

€ 64,20

GBS466

PNC: 902980408

€ 24,00

M3OMK100

20 I KOKEN: KOOKPLAAT MET AFZUIGING

KIES DE IDEALE KOOKPLAAT MET AFZUIGING

Afvoermodus De kookdamp wordt opgezogen en naar buiten afgevoerd Recirculatiemodus*

(e afzYigkaT zYigt de kookdamT oT, filtert deze via het koolWtoffilter en blaaWt WGhone lYGht de keYken in

Hob 2 Hood ® (e kookTlaat GommYniGeert draadlooW met de afzYigkaT

JoinZone 'ombineer t[ee zoneW

Inverter motor met 10 jaar garantie (e inverter motor heeft een lager gelYidWniveaY, een langere levenWdYYr en levert betere reWYltaten 3T deze motor geeft >anYWWi  jaar garantie na regiWtratie via zanussi.nl 

KOKEN: KOOKPLAAT MET AFZUIGING I 21

INDUCTIEKOOKPLAAT MET AFZUIGING 80 CM

+

Nr. 2.00 JOINZONE - INDUCTIE MET AFZUIGING ZICK845K

ZRICK846K = ZICK845K + MCFB70

A +

80 CM

Flexibele zones

1 brugfunctie

De kookplaat met afzuiging is standaard ingesteld voor gebruik in afvoermodus. Voor gebruik in recirculatiemodus dient apart het 2-in-1 filter MCFB70 te worden aangeschaft en volgens de voorschriften in de gebruiksaanwijzing te worden geïnstalleerd. Of kies voor de bundel ZRICK846K. Deze bestaat uit kookplaat met afzuiging ZICK845K en 2-in-1 filter MCFB70.

PowerSlide ®

-

Bediening

schuifbediening

Zone linksvoor Zone linksachter Zone rechtsvoor Zone rechtsachter

2300 - 3200 W/210 mm 2300 - 3200 W/210 mm 1400 - 2500 W/145 mm 1800 - 2800 W/180 mm

630/500/260 m 3 /h 575/465/250 m 3 /h

Afzuigkracht (int./max./min.) Recirculatiewaarden (int./max./min.)

Geluidsniveau (max./min.)

64/48 dB(A) 67/52 dB(A)

Recirculatiewaarden (max./min.)

Boosterfunctie

Recirculatiekit en koolstoffilter

2-in-1-filter MCFB70 in optie

Verzadigingsaanduiding

Kleur / design Aansluitwaarde

zwart / vlakbouw of standaard inbouw

7350 W

Inbouwafmetingen (hxbxd) Minimale werkbladdikte

212x750x490 mm

1,2 cm (4 mm indien versterkt RVS)

Bruto adviesprijs

€ 2.949,-

€ 3.169,-

2-IN-1-FILTER (oor dit handige filter [orden vet ɰn geYrtjeW oT een effiGiɲnte manier oTgevangen en geneYtraliWeerd )n dankzij het GomTaGte deWign iW het filter makkelijk te ver[ijderen, te reinigen en terYg te TlaatWen &ovendien iW dit 0ong0ife vet en koolWtoffilter tot  keer regenereerbaar gebrYikWdYYr Ga  YYr 

42' 

€ 219,-

MCFB70

Universele buizenset (e >anYWWi indYGtiekookTlaat met geɶntegreerde afzYiging kan, voor gebrYik in reGirGYlatiemodYW, [orden ingeboY[d zonder bijkomende lYGhtkanalen -n Wommige gevallen kan het alWnog nodig zijn om het lYGhtkanaal aan te TaWWen -n dat geval raden [ij aan gebrYik te maken van de bYizenWet die hiervoor alle benodigde onderdelen bevat 3ok voor inWtallatie van de kookTlaat met afzYiging in afvoermodYW raden [ij aan om deze bYizenWet te gebrYiken

42' 

€ 249,-

M2CKCF01

22 I KOKEN: KOOKPLATEN

INDUCTIEKOOKPLATEN MAKKELIJK EN SLIM Inductie warmt alleen op wat echt warm moet worden: de onderkant van de pan. De zone rond de hete pan blijft koel. Gemorste restjes bakken niet aan, schoonmaken is dus eenvoudig.

KOKEN: KOOKPLATEN I 23

Hob 2 Hood

De inductiekookplaat communiceert draad- loos met de afzuigkap, zodat die zich auto- matisch aanpast aan wat er op de kookplaat gebeurt. Zodat jij je volledig kunt focussen op de bereiding van een heerlijke maaltijd.

JoinZone

Timer

JoinZone Kookplaat

Ideaal voor groter kookgerei. Combineer de twee zones, zodat je ze samen kunt bedie- nen, zowel de intensiteit als de timer.

Dankzij de timer-functie schakelt de kook- zone zich volledig uit na de opgegeven tijd, met een maximum van 1,5 uur. Zo kun jij rustig andere dingen doen.

PowerBoost

DirekTouch

Pauze

Met PowerBoost zorg je in een oogwenk voor intense warmte. Fantastisch om snel water aan de kook te brengen of steaks aan te braden.

DirekTouch maakt de bediening ultra een- voudig. Op het heldere overzicht kies je en wijzig je de instellingen in een oogwenk met één vinger.

Een onverwacht telefoontje? Of kinderen die aandacht vragen? Zet alles even op pauze en de kookplaat houdt je gerechten warm, zonder dat er iets aanbakt. Na de onder- breking keer je meteen weer terug naar de eerdere instellingen.

BoilAssist

BoilAssist Kookplaat

Wanneer de BoilAssist kookplaat opbor- relende kookbubbels detecteert, wordt de temperatuur automatisch verlaagd tot sud- derniveau. Zo handig! Je hebt dus alle tijd om alvast de tafel te dekken.

24 I KOKEN: KOOKPLATEN

GASKOOKPLATEN MAKKELIJK EN SLIM Gas geeft onmiddellijke en zichtbare warmte én maximale controle. Pannen staan stevig op de speciaal ontworpen pannendragers. De ontsteking verloopt altijd automatisch en als de vlam dooft, stopt meteen de gastoevoer.

KOKEN: KOOKPLATEN I 25

Wok

SpeedBurner

Gas-op-glas

De krachtige wokbrander is ideaal om te wokken of grote schotels snel te bereiden.

Snelle en precieze kookresultaten dankzij de Speedburners. Door hun ontwerp zorgen ze voor de meeWt effiGiɲnte verhitting van de bodems van pannen. Zo bespaar je tot 20% energie.

Het gladde glazen oppervlak laat zich in een handomdraai reinigen. Minimaal onderhoud en eindeloos kookplezier.

Gietijzeren pannendragers

Op de robuuste gietijzeren pannendragers staan je pannen stevig en veilig, en ze geven je keuken een professionele touch.

26 I KOKEN: KOOKPLATEN

KIES DE IDEALE INDUCTIE- OF KERAMISCHE KOOKPLAAT

Breedte van de kookplaat Dit icoon duidt de totale breedte van de kookplaat aan. Hob 2 Hood ® De kookplaat communiceert draadloos met de afzuigkap. BoilAssist Kookplaat met overkooksensor.

Daarnaast bieden Zanussi- inductiekookplaten je bovendien: • Restwarmte indicatie OptiHeat • Automatische panherkenning • Automatische opwarmfunctie • Kinderbeveiliging • Automatische uitschakeling • Eenvoudige OptiFix™ installatie

78 CM

JoinZone Combineer twee zones.

Dubbele zone Uitbreidingszone bij keramische kookplaat. 3-kringszone Uitbreidingszone bij keramische kookplaat. Ovale zone Uitbreidingszone bij keramische kookplaat.

KIES DE IDEALE GASKOOKPLAAT

Breedte van de kookplaat Dit icoon duidt de totale breedte van de kookplaat aan.

74 CM

Wokbrander Krachtige wokbrander.

Thermokoppel Wanneer de vlam dooft, stopt de gastoevoer.

AUTO OFF

Zie pag. 30-31 voor een overzicht van de gaskookplaten.

KOKEN: INDUCTIEKOOKPLATEN I 27

INDUCTIE

Nr. 2.01

Nr. 2.01

Nr. 2.01

BOILASSIST ZIAN844K

ZIFN844K

ZITN844K

78 CM

78 CM

78 CM

Kookassistentie Extra grote zone

BoilAssist

-

- -

-

24 cm

Bediening

DirekTouch

DirekTouch

DirekTouch

Zone linksvoor Zone linksachter Zone(s) midden Zone rechtsvoor Zone rechtsachter

2300 - 3200 W/210 mm 2300 - 3200 W/210 mm

2300 - 3200 W/210 mm 2300 - 3200 W/210 mm 1400 - 2500 W/145 mm

2300 - 3200 W/210 mm 2300 - 3200 W/210 mm

-

-

2300 - 3200 W/210 mm 2300 - 3200 W/210 mm

-

2300 - 3200 W/210 mm 2300 - 3200 W/210 mm

2300 - 3600 W/240 mm

-

PowerBoost Pauzefunctie

✔ ✔ ✔

✔ ✔ ✔

✔ ✔ ✔

Timer

Kleur/afwerking Aansluitwaarde

zwart/afgeronde randen

zwart/afgeronde randen

zwart/afgeronde randen

7350 W

7350 W

7350 W

Inbouwmaten (hxbxd) Minimale werkbladdikte

44x750x490 mm

44x750x490 mm

44x750x490 mm

1,2 cm (zonder oven eronder)

1,2 cm (zonder oven eronder)

1,2 cm (zonder oven eronder)

Bruto adviesprijs

€ 1.599,-

€ 1.499,-

€ 1.399,-

Nr. 2.02

Nr. 2.02

Nr. 2.02

BOILASSIST ZIAN644K

ZIFN644K

ZITN644K

59 CM

59 CM

59 CM

Kookassistentie Extra grote zone

BoilAssist

- -

- -

-

Bediening

DirekTouch

DirekTouch

DirekTouch

Zone linksvoor Zone linksachter Zone(s) midden Zone rechtsvoor Zone rechtsachter

2300 - 3700 W/210 mm 1800 - 2800 W/180 mm

2300 - 3200 W/210 mm 2300 - 3200 W/210 mm

2300 - 3200 W/210 mm 1800 - 2800 W/180 mm

-

-

-

1400 - 2500 W/145 mm 1800 - 2800 W/180 mm

1400 - 2500 W/145 mm 1800 - 2800 W/180 mm

1400 - 2500 W/145 mm 1800 - 2800 W/180 mm

PowerBoost Pauzefunctie

✔ ✔ ✔

✔ ✔ ✔

✔ ✔ ✔

Timer

Kleur/afwerking Aansluitwaarde

zwart/afgeronde randen

zwart/afgeronde randen

zwart/afgeronde randen

7350 W

7350 W

7350 W

Inbouwmaten (hxbxd) Minimale werkbladdikte

44x560x490 mm

44x560x490 mm

44x560x490 mm

1,2 cm (zonder oven eronder)

1,2 cm (zonder oven eronder)

1,2 cm (zonder oven eronder)

Bruto adviesprijs

€ 1.229,-

€ 1.179,-

€ 1.099,-

28 I KOKEN: INDUCTIEKOOKPLATEN

INDUCTIE

NEW

Nr. 2.18

Nr. 2.02

Nr. 2.02

ZITN643K

ZIBE641K

ZILN646K

59 CM

59 CM

60 CM

Kookassistentie Extra grote zone

- -

- -

- -

Bediening

TouchControl

TouchControl

TouchControl

Zone linksvoor Zone linksachter Zone(s) midden Zone rechtsvoor Zone rechtsachter

2300 - 3700 W/210 mm

2200-2400 W/210 mm 1400-1500 W/145 mm

2300 - 3200 W/210 mm 1800 - 2800 W/180 mm

1800 W/180 mm

-

-

-

1400 - 2500 W/145 mm

1400-1500 W/145 mm 1700-1800 W/180 mm

1400 - 2500 W/145 mm 1800 - 2800 W/180 mm

1800 W/180 mm

PowerBoost Pauzefunctie

✔ ✔ ✔

✔ ✔ ✔

- -

Timer

Kleur/afwerking Aansluitwaarde

zwart/afgeronde randen

zwart/afgeronde randen

zwart/afgeronde randen 3650 ; 4PYK 'SSO

7350 W

6900 W

Inbouwmaten (hxbxd) Minimale werkbladdikte

44x560x490 mm

53x560x490 mm

44x560x490 mm

1,2 cm (zonder oven eronder)

1,2 cm (zonder oven eronder)

1,2 cm (zonder oven eronder)

Bruto adviesprijs

€ 1.049,-

€ 999,-

€ 969,-

Nr. 2.17

ZITN323K

29 CM

Kookassistentie Extra grote zone

- -

Bediening

TouchControl

Zone linksvoor Zone linksachter Zone(s) midden Zone rechtsvoor Zone rechtsachter

- -

2300-3700 W/210 mm 1400-2500 W/145 mm

- -

PowerBoost Pauzefunctie

✔ ✔ ✔

Timer

Kleur/afwerking Aansluitwaarde

zwart/afgeronde randen

3650 W

Inbouwmaten (hxbxd) Minimale werkbladdikte

44x270x490 mm slechts 1,2 cm

Bruto adviesprijs

€ 969,-

KOKEN: KERAMISCHE KOOKPLATEN I 29

KERAMISCH

Nr. 2.04

Nr. 2.06

Nr. 2.03

ZHRN893K

ZHRN643K

ZHRN641X

78 CM

59 CM

59 CM

Restwarmte aanduiding

Automatische opwarmfunctie en uitschakeling

- - -

Kinderbeveiliging Uitbreidbare zone(s)

✔ ✔

✔ ✔

Bediening

TouchControl

TouchControl

TouchControl

Zone linksvoor Zone linksachter Zone(s) midden Zone rechtsvoor Zone rechtsachter

700 - 1700 W/120 - 180 mm

750 - 2200 W/120 - 210 mm

2300 W/210 mm 1200 W/145 mm

1200 W/145 mm

1200 W/145 mm

1050 - 1950 - 2700 W/ 145 - 210 - 270 mm

-

-

-

1200 W/145 mm

1200 W/145 mm 1800 W/180 mm

1400 - 2200 W/170x265 mm

1500 - 2400 W/170x265 mm

-

Timer

✔ ✔

✔ ✔

Eenvoudige installatie OptiFix

Kleur/afwerking Aansluitwaarde

zwart/afgeronde randen

zwart/afgeronde randen

kader in roestvrij staal

7350 W

7000 W

6500 W

Inbouwmaten (hxbxd)

38x750x490 mm

38x560x490 mm

50x560x490 mm

Bruto adviesprijs

€ 879,-

€ 779,-

€ 679,-

NEW

Nr. 2.05

Nr. 2.19

ZHRN640K

ZHRN383K

29 CM

59 CM

Restwarmte aanduiding

Automatische opwarmfunctie en uitschakeling

- - -

-

Kinderbeveiliging Uitbreidbare zone(s)

✔ ✔

Bediening

draaiknoppen

TouchControl

Zone linksvoor Zone linksachter Zone(s) midden Zone rechtsvoor Zone rechtsachter

2300 W/210 mm 1200 W/145 mm

- -

1200 W/145 mm 700-1700 W/120-180 mm

-

1200 W/145 mm 1800 W/180 mm

- -

Timer

-

✔ ✔

Eenvoudige installatie OptiFix

Kleur/afwerking Aansluitwaarde

zwart/afgeronde randen

zwart/afgeronde randen

6500 W

2900

Inbouwmaten (hxbxd)

38x560x490 mm

38x270x490 mm

Bruto adviesprijs

€ 649,-

€ 599,-

30 I KOKEN: GASKOOKPLATEN

Nr. 2.13

Nr. 2.14

ZGGN755K

ZGGN645K

75 CM

59 CM

AUTO OFF

AUTO OFF

Branders

Speedburners

Speedburners

Elektrische ontsteking via bedieningsknop

Brander linksvoor Brander linksachter Brander(s) midden Brander rechtsvoor Brander rechtsachter

2000 W/80 mm 2000 W/80 mm 3900 W/128 mm 1000 W/65 mm 2000 W/80 mm

3900 W/128 mm 2000 W/80 mm

-

1000 W/65 mm 2000 W/80 mm

Pannendragers

gietijzer

gietijzer

Kleur/design

zwart/gas-op-glas

zwart/gas-op-glas

Totaal vermogen gas

10900 W

8900 W

'SRZIVWMIOMX ZSSV FYXEKEW

Inbouwmaten (hxbxd)

51x560x480 mm

46x560x480 mm

Bruto adviesprijs

€ 1.029,-

€ 749,-

Nr. 2.08

Nr. 2.09

ZGO98520BA

ZGO78530BA

88 CM

75 CM

AUTO OFF

AUTO OFF

Branders

Speedburners

Speedburners

Elektrische ontsteking via bedieningsknop

Brander linksvoor Brander linksachter Brander(s) midden Brander rechtsvoor Brander rechtsachter

1900 W/54 mm 1900 W/70 mm 3900 W/122 mm 1000 W/54 mm 1900 W/70 mm

3900 W/122 mm

-

1000 W/54 mm - 1900 W/70 mm

1900 W/70 mm 1900 W/70 mm

Pannendragers

gietijzer

gietijzer

Kleur/design

zwart/gas-op-glas

zwart/gas-op-glas

Totaal vermogen gas

10500 W

10500 W

'SRZIVWMIOMX ZSSV FYXEKEW

Inbouwmaten (hxbxd)

51x830x480 mm

51x560x480 mm

Bruto adviesprijs

€ 1.129,-

€ 979,-

KOKEN: GASKOOKPLATEN I 31

Nr. 2.11

Nr. 2.12

Nr. 2.14

ZGH96524XS

ZGH76534XS

ZGH66424XS

86 CM

75 CM

59 CM

AUTO OFF

AUTO OFF

AUTO OFF

Branders

Speedburners

standaard

standaard

Elektrische ontsteking via bedieningsknop

Brander linksvoor Brander linksachter Brander(s) midden Brander rechtsvoor Brander rechtsachter

1900 W/70 mm 1900 W/70 mm 4000 W/128 mm 3000 W/100 mm 1000 W/54 mm

4000 W/128 mm

4000 W/128 mm 2000 W/70 mm

2000 W/70 mm - 2000 W/70 mm

-

1000 W/54 mm 3000 W/100 mm

1000 W/54 mm 2000 W/70 mm

Pannendragers

gietijzer

gietijzer

gietijzer

Kleur/design

roestvrij staal

roestvrij staal

roestvrij staal

Totaal vermogen gas

12800 W

12000 W

9000 W

'SRZIVWMIOMX ZSSV FYXEKEW

Inbouwmaten (hxbxd)

52x830x480 mm

40 x560x480 mm

40 x560x480 mm

Bruto adviesprijs

€ 949,-

€ 699,-

€ 569,-

Nr. 2.15

Nr. 2.16

Nr. 2.16

ZGH65414XS

ZGH62424XA

ZGH62414XA

58 CM

58 CM

59 CM

AUTO OFF

AUTO OFF

AUTO OFF

Branders

standaard

standaard

standaard

Elektrische ontsteking via bedieningsknop

Brander linksvoor Brander linksachter Brander(s) midden Brander rechtsvoor Brander rechtsachter

3000 W/100 mm 2000 W/70 mm

4000 W/128 mm 2000 W/70 mm

3000 W/100 mm 2000 W/70 mm

-

-

-

1000 W/54 mm 2000 W/70 mm geëmailleerd roestvrij staal

1000 W/54 mm 2000 W/70 mm geëmailleerd roestvrij staal

1000 W/54 mm 2000 W/70 mm geëmailleerd roestvrij staal

Pannendragers

Kleur/design

Totaal vermogen gas

9000 W

9000 W

8000 W

'SRZIVWMIOMX ZSSV FYXEKEW

Inbouwmaten (hxbxd)

40x560x480 mm

43x550x470 mm

43x550x470 mm

Bruto adviesprijs

€ 529,-

€ 399,-

€ 329,-

32 I KOKEN: AFZUIGKAPPEN

AFZUIGKAPPEN MAKKELIJK EN SLIM Elke keuken is uniek. Ook de jouwe. Daarom biedt Zanussi een breed scala aan afzuigkappen. Van eilandafzuigkappen tot geïntegreerde afzuigkappen – voor elke wens bestaat een oplossing. De Zanussi afzuigkappen zijn prachtig vormgegeven en voorzien van ingebouwde verlichting.

AirBreeze

AirBreeze

De afzuigkappen uitgerust met de AirBreeze technologie verfrissen geruisloos de lucht na het koken. Met één druk op de knop wordt de ruimte ontdaan van ongewenste etensluchtjes. Bovendien gebeurt dit ge- ruisloos zodat je volop kunt genieten van de heerlijke kookmomenten, zonder afleiding of onderbreking.

Hob 2 Hood

Zanussi afzuigkappen met Hob²Hood zor- gen automatisch voor een effectieve lucht- reiniging. Wanneer je begint met koken en de kookplaat inschakelt, treedt de afzuigkap in werking en wordt tijdens het koken het afzuigvermogen automatisch afgestemd op de behoefte. Zo blijft je keuken vrij van on- aangename etensluchtjes en heb je je han- den vrij voor de voorbereiding en verfijning van je gerechten.

Hob²Hood

Design

Deze mooi afgewerkte verticale afzuigkap past door zijn compacte vormgeving perfect in een kleinere keuken.

34 I KOKEN: AFZUIGKAPPEN

KIES DE IDEALE AFZUIGKAP

Energie-efficiëntieklasse Aanduiding van het energieverbuik in schaalwaarden.

Breedte Breedte van de afzuigkap.

90 CM

AirBreeze Verwijdert geruisloos geurtjes en houdt de keuken fris.

Hob 2 Hood ® De afzuigkap wordt automatisch via de kookplaat in werking gesteld en schakelt zichzelf na het koken uit.

EILAND 90 CM

Nr. 3.01

Nr. 3.02

ZHS92450XA

ZHS92650XA

D

C

90 CM

90 CM

Afzuigkracht luchtafvoer (int/max/min) Afzuigkracht recirculatie (int/max/min)

-/400/250 m³/h -/245/175 m³/h

-/600/295 m³/h -/415/230 m³/h

Geluidsniveau (max./min.)

64/53 dB(A)

67/51 dB(A)

Bediening

elektronisch - druktoetsen

elektronisch - druktoetsen

Standen

3

3

Afstandsbediening Afwasbaar vetfilter

-

-

3 - aluminium

2 - aluminium

Led-verlichting

4 spots

4 spots

Verzadigingsindicatie

- -

- -

Randafzuiging

Kleur

roestvrij staal

roestvrij staal

Type koolstoffilter

in optie: ECFB01/LongLife ECFBLL02

in optie: ECFB01/LongLife ECFBLL02

Afvoerpijp

inbegrepen - roestvrij staal 730-1150x898x598 mm

inbegrepen - roestvrij staal 730-1150x898x598 mm

Afmetingen (h(min.-max.)xbxd)

Bruto adviesprijs

€ 1.299,-

€ 1.299,-

KOKEN: AFZUIGKAPPEN I 35

WAND 90-60 CM

Nr. 3.05

Nr. 3.06

ZFV819K

ZFV816K

90 CM

60 CM

Afzuigkracht luchtafvoer (int/max/min) Afzuigkracht recirculatie (int/max/min)

700/570/280 m³/h 360/350/230 m³/h

700/555/275 m³/h 360/350/230 m³/h

Geluidsniveau (max./min.)

66/52 dB(A)

66/52 dB(A)

Bediening

elektronisch - TouchControl

elektronisch - TouchControl

Standen

3 + 1 intensief

3 + 1 intensief

Afstandsbediening Afwasbaar vetfilter

-

-

1 - aluminium

1 - aluminium

Led-verlichting

2 spots

2 spots

Verzadigingsindicatie

vetfilter/koolstoffilter

vetfilter/koolstoffilter

Randafzuiging

Kleur

zwart

zwart

Type koolstoffilter

in optie: ECFB02 / LongLife MCFB52

in optie: ECFB02 / LongLife MCFB52

Afvoerpijp

inbegrepen - zwart

inbegrepen - zwart

Afmetingen (h(min.-max.)xbxd)

915-1265x900x372 mm

915-1265x600x372 mm

Bruto adviesprijs

€ 1.029,-

€ 919,-

Nr. 3.03

Nr. 3.04

ZFV729K

ZFV726K

90 CM

60 CM

Afzuigkracht luchtafvoer (int/max/min) Afzuigkracht recirculatie (int/max/min)

520/500/330 m³/h 520 500/330 m³/h

710 / 575 / 320 m³/h 520 / 500 / 330 m³/h

Geluidsniveau (max./min.)

66/52 dB(A)

66 / 52 dB(A) touch on glass

Bediening

touch on glass

Standen

3 + intensief

3 + intensief

Afstandsbediening Afwasbaar vetfilter

-

-

✔ ✔ ✔ ✔

✔ ✔ ✔ ✔

Led-verlichting

Verzadigingsindicatie

Randafzuiging

Kleur

zwart

zwart

Type koolstoffilter

in optie: MCFB78 / LongLife MCFB79

in optie: MCFB78 / LongLife MCFB79

Afvoerpijp

inbegrepen - zwart

inbegrepen - zwart

Afmetingen (h(min.-max.)xbxd)

543-953x898x396 mm

543-953x598x396 mm

Bruto adviesprijs

€ 989,-

€ 889,-

36 I KOKEN: AFZUIGKAPPEN

SCHOUW 90-60 CM

Nr. 3.07

Nr. 3.08

ZFV316K

ZFT919Y

D

C

60 CM

90 CM

Afzuigkracht luchtafvoer (int/max/min) Afzuigkracht recirculatie (int/max/min)

-/400/255 m³/h -/260/190 m³/h

600/460/290 m³/h 455/380/250 m³/h

Geluidsniveau (max./min.)

68/58 dB(A)

62/51 dB(A)

Bediening

mechanisch - druktoetsen

elektronisch - TouchControl

Standen

3

3 + 1 intensief

Afstandsbediening Afwasbaar vetfilter

-

-

1 - aluminium

3 - aluminium

Led-verlichting

2 spots

2 spots

Verzadigingsindicatie

- -

- -

Randafzuiging

Kleur

zwart

roestvrij staal

in optie: ECFB01/LongLife MCFB46/ Super Performing MCFB69

inbegrepen: ECFB02 in optie: LongLife ECFBLL01 in optie : MECK49 (zwart) 880-1225x600x307 mm

Type koolstoffilter

Afvoerpijp

inbegrepen - roestvrij staal 678-1180x898x450 mm

Afmetingen (h(min.-max.)xbxd)

Bruto adviesprijs

€ 649,-

€ 949,-

Nr. 3.09

Nr. 3.10

ZHB92670XA

ZHB92670KA

C

C

90 CM

90 CM

Afzuigkracht luchtafvoer (int/max/min) Afzuigkracht recirculatie (int/max/min)

-/600/295 m³/h -/415/250 m³/h

-/600/295 m³/h -/415/250 m³/h

Geluidsniveau (max./min.)

68/51 dB(A)

68/51 dB(A)

Bediening

mechanisch - druktoetsen

mechanisch - druktoetsen

Standen

3

3

Afstandsbediening Afwasbaar vetfilter

-

-

3 - aluminium

3 - aluminium

Led-verlichting

2 spots

2 spots

Verzadigingsindicatie

- -

- -

Randafzuiging

Kleur

roestvrij staal

zwart

Type koolstoffilter

in optie: MCFB78/LongLife ECFBLL02

in optie: ECFB01/LongLife ECFBLL02

Afvoerpijp

inbegrepen - roestvrij staal 678-1180x898x450 mm

inbegrepen - zwart

Afmetingen (h(min.-max.)xbxd)

678-1180x898x450 mm

Bruto adviesprijs

€ 649,-

€ 649,-

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98

www.zanussi.nl

Made with FlippingBook Learn more on our blog