Brf Saltsjöblick

Fisksätra Centrum för alla Fisksätra Centrum invigdes 5 oktober 1974 och har sedan dess erbjudit besökarna både service och shopping. Här hittar du allt det nödvändiga; en stor och välsorterad mataffär, specialbutiker, frisörsalong, vårdcentral, apotek, restauranger, bibliotek och mycket mer. Nu renoverar vi för att blåsa nytt liv i platsen och skapar även flera mötesplatser i ett attraktivt centrum. Med plats för fler Nya bostäder i Fisksätra leder naturligtvis till fler boende, vilket i sin tur skapar bättre förutsättningar för närservice, kultur och fritid. Därför är det hög tid att vi möter alla Fisksätrabor med ett utvecklat och förbättrat centrum, som bjuder in till liv och rörelse större del av dygnet. Vår förhoppning är att vi framöver kan ge plats åt fler entreprenörer och nya verksamheter och att det bidrar till ökad sysselsättning. Nya mötesplatser och ökad trygghet Fisksätra torg och centrum ska helt enkelt bli en mötes- plats för alla i området och även locka förbipasserande resenärer att stanna till på vägen. Ett trevligt och välkomnande torg blir ny entré till centrumet, med inbjudande sittplatser och skön grönska. Nya fina entréer med uppgraderad belysning ökar tryggheten kvällstid.

Foto från Nacka lokalhistoriska arkiv: Fisksätra Centrum - invigningsdagen den 3/10 1974. Fotograf Carl-Oscar Östling. Visualiseringar av Fisksätra Centrum.

2023/24 RENOVERING OCH NYINVIGNING Ombyggnaden och tillbyggaden av Fisksätra Centrum är i full gång och för tillfället kan du som besökare säkert uppleva det lite rörigt, men det hoppas vi att det kommer vara värt! Vi satsar på nyinvigning 2023/2024 och då är du varmt välkommen till ett nytt och fräscht centrum med många trevliga mötesplatser.

22

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online