Ridr - Februar 2017

BLOGINDLÆG I SAMARBEJDE MED HESTEGALLERI.DK

Blyantstegninger Den helt grundlæggende tegne- metode må selvfølgelig være bly- ant. Blyanter fås i flere forskelli- ge hårdheder og hjælper til med at lægge de helt rigtige skygger. Jo blødere hårdhed på blyanten, jo mere farve afgiver den. En 9B-bly- ant vil derfor være oplagt at bruge til steder hvor det skal være meget mørkt, hvor en 2B er god til den mere lette skyggelægning. Farveblyanter Selv farveblyanter er forskellige. Jeg synes personligt at det er lidt svært at arbejde med farveblyan-

Mixed media Til sidst har vi ”mixed media”, som jo egentlig bare betyder, at man kan mikse forskellige metoder sammen, og opnå et fedt resultat. Du kan læse hele bloggen på www.hestegalleri.dk/blog

ter, da overgangene fra én farve til en anden helst skal være så naturligt sommuligt - alt afhængig af motivet, selvfølgelig. Marker/Tuscher En ting jeg gør alt for lidt i selv, er at tegne med markers. Det er su- per fedt og udfordrende og man kan bruge dem til farvelægning eller lave fede outlines. Digital tegning Digital tegning kan være alt. Om man er til realisme eller comic, ab- strakt eller klassisk - digitalt er til det hele.

Janie Sparrow

Når man snakker om at tegne... tænker de fleste nok på at sidde med et stykke hvidt papir med en ganske almindelig blyant. Men der er faktisk rigtig mange andre fede måder man kan bruge sin streg på - det vil jeg prøve at give et lille indblik i, med 5 forskellige meto- der som jeg selv bruger eller har brugt.

TA PÅ RYÅ EFTERSKOLE! - Undervisning der styrker - Linjefag der udvikler - Hos os får den enkelte elev mulighed for at prøve sig selv af Vi tilbyder en bred og alsidig vifte af linjefag.

LINJEFAG DER UDVIKLER...

Tjek os ud på:

www.ryaaefterskole.dk

27

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker