Ridr - Februar 2017

GODE RÅD NÅR DU HANDLER PÅ RIDR GODE RÅD NÅR DU OPRETTER ANNONCE

ANNONCER MED SALG AF HESTE / PONYER o Sæt flere billeder på og video – det er GRATIS o Beskriv så godt du kan om alt hvad der vedrører hesten - f.eks. kan den udlånes eller ej?

PÅ VARER TIL SALG o Sørg for at dine varer er rengjort og pudset o Sørg for at have en ”ren” baggrund så man tydeligt kan se varen på billedet o Lav kun én annonce pr. ting du sætter til salg - det giver langt bedre overblik for interesserede købere o Husk at anvende # da dine varer så vil komme frem når man søger på en bestemt ting, f.eks. Animo, fortøj, dressursa- del osv.

HVORDAN FAST- SÆTTER DU DEN RIGTIGE PRIS?

o Er du i tvivl hvad prisen på din vare skal være så se evt. hvad andre tager for tilsvarende vare andre steder på nettet. o Er det en NY vare du sælger som aldrig er brugt så sørg for at informere så godt som muligt om f.eks. kvittering, er det et fejl- køb, noget du har vundet, eller fået i gave og hvad er nyprisen HVORDAN KAN DU SIKRE AT VAREN BLIVER SENDT o Du kan med fordel sende varer med Postnord til gode priser via www.guloggratis.dk. Ved at anvende denne funktion sikrer sælger og

HUSK o Når du har solgt dine varer på Ridr, så husk at markere dem som solgt 

køber at pakken er registret og man kan ”følge” pakken.

31

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker