Hanstholm Køkken Katalog 2023

Hanstholm Køkken

Dansk snedkerhåndværk siden 1968

Hanstholm Køkken

Dansk snedkerhåndværk siden 1968. Stolt håndværk tilpasset den enkelte kundes ønsker. Håndlavet. Med omhu. Både til hverdagens brug og tidens modeluner.

Det er en beslutning om aldrig at springe over, hvor gærdet er lavest. Det koster måske lidt mere tid. Lidt mere flid. Men ikke meget mere i pris.

Sådan har det været i mere end 50 år. Det er en forskel, man ikke altid kan se på billeder. Men den er til at tage og føle på.

Brug kataloget her til inspiration. Derefter synes vi, at du skal lægge vejen forbi en af vores butikker. Selv se, føle og mærke. Og få historierne om de håndværksmæssige detaljer, der gør hele forskellen.

Samskabelse med naturen

Hos Hanstholm har vi lavet snedkerkøkkener siden 1968. På vores eget snedkeri i Thy. Og mens udtrykket kan variere, kan kvaliteten det ikke. Alt til køkken, bad, gaderobe og opbevaring forenes af godt håndværk med respekt for materialer og et skarpt øje for detaljer. Vi skaber unikke løsninger tilpasset hver enkelt kundes hjem og rum. Vi skaber f.eks. alt efter mål og i samskabelse med dig – og hvad du har lyst til at have i dine skuffer og skabe. Først når vi har styr på det, går vi i gang med arbejdet i snedkeriet. Det giver albuerum til at tænke stort. Det er vi vant til, der hvor vi kommer fra.

Made in Thy

Historien om Hanstholm Køkken starter ved Vesterhavet. Det er køkkendrømme født ud af den rå, vejrbidte vestjyske natur. Ægte, kompromisløs, unik. Et ønske om ærlighed, om oprigtighed. I materialer, i håndværk og i design.

6

Respekt for naturens forarbejde

Naturlige materialer, naturlige råvarer. Holdbarhed og styrke. Fuld af saft og kraft. Det hele er der allerede, naturen har gjort sit. Det gælder for os om at få det bedste frem i materialerne og give det nyt liv.

7

8

Umage

Det hele starter i 1968, hvor vores første køkken bliver samlet på et snedkeri i Hanstholm. Selvom rammerne er mere beskedne, er ambitionen den samme, som den er i dag: At lave et skræddersyet køkken efter gamle håndværkstraditioner, som ejeren bliver glad for, og snedkeren kan være stolt af. Egentlig kan det ikke være så meget anderledes. For vi er præget af vores omgivel- ser og de dyder, der knytter sig til dem. Det ægte, det ærlige og det holdbare. Vi går op i en lang række unikke detaljer. Fingertappede samlinger. Skuffer med stålskin- ner og rigtige stålkuglelejer. Træ, der males og lakeres op til fire gange. I takt med at flere og flere får trukket ud i de håndsamlede skuffer og mærker kvaliteten af håndværket, stiger efterspørgslen på et køkken fra Hanstholm. Nye modeller kommer til, og med årene finder vi ud af, at vores gode håndværk og individuelle løsninger også er efterspurgte i badeværelset og resten af hjemmet. Det er efterhånden længe siden vi flyttede fra Hanstholm og Vesterhavets vild- skab og ind i vores nuværende snedkeri i Vildsund, syd for Thisted ved Limfjorden. Men det er ikke længere væk end at vi tydeligt kan huske, hvor vi kommer fra. For vi er stolte af vores håndværk og kunnen. Det er derfor, at vi brænder vores logo ind i skuffernes sidestykke. Som bevis på, at du er meget langt fra standard- køkkener og hurtige løsninger. For et køkken fra Hanstholm Køkken er lavet til at blive brugt. Både når der er gæ- ster og skal laves ekstra god mad, og når hverdagen kalder på en hurtig omgang spaghetti. Det er i køkkenet, at livet leves. Derfor går vi op i rammerne. At tingene er gjort ordentligt. Fra start til slut. I dag har vi butikker over hele landet. Her kan du se og røre ved vores køkkener og andre elementer til hjemmet. Og høre mere om, hvordan din køkkendrøm kan få solide ben at stå på, når den kommer i hænderne på folk, der har over 50 års erfaring.

9

En kerneværdi for os, er at træ der fx ligner træ, også er træ. Vi sætter en ære i at arbejde med materialer der stadig lever, ånder og bevæger sig. Derfor respekterer vi også materialernes livscyklus, strukterer og patina i vores håndværksmæssige forarbejdning. Alt hvad du får fra os er håndlavet. Det er samskabelse med naturen, der er til at tage og føle på.

En bæredygtig investering

Godt håndværk betaler sig. Det koster først og fremmest flid og umage for snedkeren. Hævet over tidens modeluner, skabt til at blive brugt. Med Hanstholm får du løsninger, du ikke bare smider ud igen. Du vedligeholder i stedet – når den tid engang kommer. Eller vi gør det for dig. Sliber ned, pudser op. Fordi vi kan, og fordi materialerne tillader det. Man kunne kalde det bæredygtig investering. Eller bare almindelig sund fornuft. Uanset hvad, det er en del af pakken, når du vælger en løsning fra os.

11

12

Få et snedkerkøkken, bygget på det køkken, du allerede har

Drømmer du om et køkken i ægte snedkerkvalitet? Men føler, at det er en stor mundfuld at skifte alt i dit nuværende køkken ud lige nu? Så er Hanstholm Upcycle måske den helt rigtige løsning for dig.

13

Snedkerdrømme

Specialdesignet kvalitetsløft. Fra hvidt grebsløst standard køkken, til varmt og indbydende snedkerkøkken af lakeret egetræ. Med bæredygtig omtanke og monteret på blot en enkelt dag.

14

Hvad er Hanstholm Upcycle?

Hanstholm Upcycle er en mulighed for at få et ægte snedkerkøkken uden at skifte hele dit nuværende køkken ud. Du får et køkken, hvor vi bevarer alt det, der fungerer godt, og skifter alt det, der fungerer mindre godt – både design- og kvalitetsmæssigt. Resultatet er et køkken, der æstetisk og funktionelt vil blive langt bedre end det, du allerede har – et køkken, du vil kunne blive ved med at glæde dig over mange år fremover.

Før

Efter

15

16

Hvornår er Upcycling en god idé?

En Upcycling-løsning er typisk en god idé, hvis du grundlæggende er glad for dit køkkens nuværende indretning, fx den plads du har, eller hvor tingene er placerede – kogeplade, håndvask, opvaske- maskine m.m. – men ønsker en større kvalitetsoplevelse, eller måske et mere tidssvarende look. Det kan også være, at der er særlige ting i dit nuværende køkken, du gerne vil bevare. Uanset hvad, vil resultatet være en oplevelse af et helt nyt køkken. Og så vil projektet formodentlig tage kortere tid og blive mindre omfattende. Og måske vil du få mulighed for at kunne realisere andre af dine forbedrings- eller renoverings- ønsker i din bolig. I mange tilfælde vil vi i øvrigt også kunne Upcycle andre løsninger end dit køkken, fx bad eller måske entre eller garderobe.

Tag fat i os, så finder vi ud af mulighederne.

17

EG

18

19

Helt ned i detaljen

Det er svært at tage glæden fra oplevelsen af kvalitet. Det gemmeførte, det gennemtænkte. De fleste af os kan se det, når vi står over for det. Mærke det. Det kan nemt blive en vanedannende, daglig glæde.

20

21

Naturmaterialer og rene linjer. Inspirationen til dette smukke stilrene hjem kom af et besøg i Japan. På en grund fuld af 100 år gamle egetræer, der lå ned til en sø. Æstetikken er holdt gennem hele huset. Fra køkken, bad, entre og Walk-in closet i forlængelse af soveværelset.

22

23

24

Store og små rum. Hanstholm er snedkerløsninger til hele hjemmet. Også dit

25

Hos Hanstholm kan vi hjælpe dig med både store og små projekter. Her har vi været med fra start til slut. Og skabt et rustikt og alligevel let og moderne udtryk gennem hele den store lejlighed. Fra walk-in closet og vinskab til stue, bad, bibliotek og køkken.

27

28

Ren naturlighed

Lejlighedens lette og naturlige udtryk i natureg og hvidt er trukket med helt ud på badeværelset. Bruneret messingarmatur og hængsler samt fingertappede skuffer uden greb skaber ro og sammenhæng lige fra morgenstunden af. Også i boligens vådrum.

29

30

Et hjem som ingen andres

Skræddersyet fra gulv til loft. Optimal udnyttelse af rummets muligheder. Materialevalg, der skaber orden. Hos Hanstholm har vi ingen standardelementer. Vi snedkererer alt, så det passer præcist til rummets mål. Det er ikke bare smukt. Det er også funktionelt. Bemærk de flotte træoverflader inde i skabene.

31

Udstil

Og redelighed. Reolen her er bygget op i ét stykke. Snedkeren starter i den ene ende og er færdig, når han når til den anden. Alt hænger sammen. Ikke noget med løse moduler. Et møbel for livet. Tidløst. Plads til at fremvise de ting du holder allermest af. Hele livet.

32

33

Hvad med hyldemeter? Har du nok i dit køkken? Vi kan helt sikkert finde flere. Og skabe de kontraster, der skaber liv. Bemærk fx den sorte ramme og de lyse hylder i natureg. Eller kogeøens temperaturregulatorer i metal, monteret direkte uden på fronten.

35

Unikt fra top til bund

Skulpturelt køkkenmøbel i eg. Flot samspil mellem det åbne og det lukkede. Med unik mulighed for personlig indretning i den smukke niche.

38

Med store pocket doors kan du lukke køkkenet af, når du ikke bruger det. Elegant og funktionelt.

39

Rummelighed

Et lille rum med stor rummelighed. I skuffer og skabe. Et funktionelt møbel med plads til hverdagen. En fingertappet løsning i hvidolieret eg, med en harmonisk overflade idet rammen lukker tæt til skufferne.

40

41

42

Kaffepause. Et øjebliks stilhed med sine egne tanker. Eller tid til samtale og fordybelse.

Kaffe-stationen har vundet indpas i køkkenet. Et statement for den inkanerede kaffedrikker. Det åbne skab fremstår pludselig som et funtionelt møbel i sin egen ret. Enkelt og stilrent.

43

44

45

RØGET EG

46

47

48

Vertikale linjer

Vertikal serien kendetegnes ved skuffe-fronternes vertikale vinger, som bringer et diskret designmæssigt twist uden at kompromittere det strømlinede, ensartede og harmoniske udtryk.

Her kombineres klassisk og solidt snedkerhåndværk med en mere moderne æstetik. De vertikale linjer brydes let af de elegante, horisontale greb som smyger sig på tværs af elementerne.

49

Inspireret af sanserne

Vejen til Hanstholm er en tur gennem vores vigtigste inspirationskilder: Den ægte, rå natur. Det vilde Vesterhav. De levende sandstrande. Du kan næsten dufte havet, når du trækker en skuffe ud.

51

Levende materialer

Et Hanstholm Køkken er skabt til at blive brugt. Hver dag, året rundt. Uanset stilen. Tidens tand, patineringen, gør kun dit køkken smukkere – fordi vi udelukkende bruger de bedste materialer, naturens egne.

52

Håndvask og armatur i messing lyser her flot op og giver det mørke køkken et eksklusivt look. Bemærk i øvrigt, hvordan håndvasken går hele vejen rundt om armaturet og på den måde beskytter bordpladen.

53

Lækkert med læder

Skufferne med læderbund skaber praktisk orden og matcher køkkenets mørke farver i røget eg. Bordpladen i marmor fortsætter helt ned i vasken. En eksklusiv oplevelse i mørke toner, der alligevel skaber et venligt og imødekommende indtryk – i kraft af de naturlige, organiske materialer.

57

Ultimativ selvforkælelse

Det startede med køkkener. Men vi har i dag lige så stor erfaring med hjemmets øvrige rum, badeværelser ikke mindst. Fra design over valg af materialer til de helt afgørende detaljer, fx belysning.

60

Start og slut dagen i enkle, rolige omgivelser. Med afdæmpede farver og organiske materialer. Bemærk også, hvordan lyset her er brugt til at indrette rummet, fx over brusekabinerne. Går dine drømme i den her retning? Eller en helt anden? Kig forbi. Og lad os tage en snak. Så gør vi også dine køkkendrømme konkrete.

61

62

Stille

Skab åndehuller med naturens materialer og sæt tempoet helt ned. Ro og velvære, når du trænger allermest til det.

63

NORDISK ROMANTIK

64

65

66

Skønhed i detaljen

Materialer i smukt samspil. Dér hvor der er kredset for detaljen. Hvor der har være overskud til noget ekstra. Som vist her, hvor messinggrebet er betrykket med læder. En sjælden og smuk detalje.

67

Håndudskårne fyldninger

Opbevaringsskabe med småsprossede glaslåger, der går helt til loft. Håndudskårne fyldninger i både skuffer og skabe. Sort bordplade, der skaber flot kontrast.

69

I glas og ramme

De høje skabe med glasfronter er bygget, så de passer præcist til lofthøjden. Bemærk også rammerne rundt om skuffer og skabe, der er trukket helt ud i niveau. Enkelt og moderne. Klassisk med et tvist.

70

71

Retro

Køkkenet her er inspireret af de ikoniske køkkener fra 1950’erne. Her begyndte låger med udvendige hængsler for alvor at vinde frem. I fagsproget taler man om overfalsede låger. Farvevalget var typisk i den lyse ende dengang – fx lysegul, lyseblå, lysegrøn. Vi elsker og værner om retrostilen. Her vist i dæmpede nuancer, klassisk greb i krom og stylet med respekt for stilens storhedstid.

72

Bliv transporteret tilbage i tiden. Vælg de klassiske greb og massive træskuffer. Med glød og varme. Der holder i generationer.

73

Små rum

Til hverdagens praktiske gøremål og små sysler. Vasketøj, kreativitet eller værktøj. Opbevaring af de ting du ikke bruger hele tiden. De små rum har også en vigtig funktion.

74

75

Feminin elegance

Hos Hanstholm Køkkener mærker vi tendenserne skifte. Det personlig farvevalg er igen i centrum. Varmen er rykket ind i de rum, vi i Norden har haft tradition for skulle være hvide og stilrene. Oplev hvordan det skaber ro i rummet, at holde vægge og interiør i samme farvenuance.

79

Den blå oase

Her har vi været med til at indrette et badeværelse i et klassisk byggeforeningshus i København. De små rækkehuse blev oprindeligt opført som arbejderboliger med plads til flere familier.

80

Med kreativ tilgang og godt håndværk – med respekt for husets oprindelige arkitektur,

er der skabt et lyst og luftigt åndehul. Selv hvor pladsforholdene er små.

81

RENE LINJER

82

83

Orden på sagerne

Hos Hanstholm Køkken har vi lavet snedkerkøkkener i mere end 50 år. Det giver en vis sikkerhed, når man går i gang med et større projekt. Dit nye køkken, bad eller garderobe skal holde i rigtig mange år. Og blive ved med at give glæde. Vi har erfaringen. Vi har prøvet det før. Vi ved, hvad der skal til. Både i planlægningen, i snedkeriet, i leveringen og monteringen.

Her er resultatet et køkken i bedste skandinaviske stil. Bag de minimalistiske, hvide låger kigger naturen frem, stilrent og enkelt.

Skab ro med tone i tone

Det personlige farvevalg vinder indpas. Også i køkkenet. Hvad end det er et modigt eller afdæmpet farvevalg. Afstemte toner, skaber ro for øjet og fremhæver form og konstruktion. Som her, hvor den modige - men afdæmpede grønne farve, kommer til sin ret i et ellers køligt rum.

86

Hårdfør og vedligeholdelsesvenlig. Malede overflader der er nemme at rengøre og som kan holde til hverdagen.

87

Rene linjer

LINE serien kendetegnes ved de horisontale stave, som sikrer et strømlinet design og et ensartet og harmonisk udtryk.

Med LINE serien kombineres klassisk og solidt snedkerhåndværk med en mere moderne æstetik. De horisontale linjer brydes let af de elegante overgange mellem skuffer og skabe, som igen bidrager til de harmoniske og strømlinede udtryk på tværs af elementerne.

88

89

Råt og maskulint

Lad dit hjem afspejle hvem du er. Hos Hanstholm Køkkener har vi fokus på kreativitet og designmæssig nytænkning. Naturligvis i kombination med klassisk godt håndværk.100% tilpasset dit hjem og dine ønsker.

91

Kontrast

Sort og natureg. Træ og store, rene flader, grøn marmor. En enkelhed, der gør det muligt at fokusere på det, der for alvor betyder noget, når man kommer hjem. Samvær. Fælles madlavning. Eller måske et øjeblik helt for sig selv? Bemærk de såkaldte pocket doors på det store billede til højre. Elegant glider lågerne til siden, ind i ’lommerne’, når man åbner dem op – og det åbne skab fremstår pludselig som et helt nyt møbel.

92

93

Nydelse

Hos Hanstholm Køkken har vi lavet snedkerkøkkener i mere end 50 år. Det giver en vis sikkerhed, når man går i gang med et større projekt. Dit nye køkken, bad eller garderobe skal holde i rigtig mange år. Og blive ved med at give glæde og nydelse. Vi har erfaringen. Vi har prøvet det før. Vi ved, hvad der skal til. Både i planlægningen, i snedkeriet, i leveringen og monteringen.

Her er resultatet et køkken i bedste skandinaviske stil. Bag de minimalistiske, lysegrå låger kigger naturen frem, stilrent og enkelt. Fra hverdag til fest.

94

95

Ingen begrænsninger

De fleste køkkener fås kun i standardmål. Fx er skuffer typisk 40, 60 eller 80 centimeter i bredden. Hos Hanstholm møder du en anden tilgang. Hvordan udnytter vi rummet bedst muligt? Det er vigtigere, end hvad der passer ind i produktionen. Alt skræddersyes efter mål – og hvad du har lyst til at have i dine skuffer og skabe.

Book et møde hos os og fortæl os om dine boligdrømme. Vi vil elske at hjælpe dig med at føre dem ud i livet.

Dansk møbel kontrol

Vi er medlem af Dansk møbel kontrol, da vi ønsker at levere en ensformig og høj kvalitet. Gennemgang og sparring omkring vores produktion og materialer er utrolig værdifuld for os. Denne gennemgang foregår 2 gange årligt, og indikerer hvorvidt vi lever op til vores egne og vores kunders forventninger til kvaliteten hos Hanstholm Køkken.

Garanti for livet

Med produkter fra Hanstholm Køkken følger en livsvarig produktgaranti på alle bevægelige dele. Det er resultatet af en omhyggelig udvælgelse af de bedste leverandører og samarbejdspartnere – og en måde hele tiden at forpligte os selv på den bedste kvalitet.

Denne publikation er FSC-godkendt, Svanemærket og klimakompenseret i henhold til ClimateCalc.

hanstholm.com

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100

Made with FlippingBook Digital Proposal Creator