The Book of in-lite 2024

Dutch

maak buiten bijzonder.

Tot het donker wordt en alles waarvan je geniet, in één keer weg is. Met de verlichting van in-lite ontdek je dat jouw tuin in de avond pas echt tot leven komt. Verlichting maakt van jouw mooie tuin een magische plek. Je oog wordt geleid naar de elementen die jij verlicht hebt. Die ene mooie boom, die heerlijke plek om te loungen of die kleurrijke border. Waar je overdag alles gelijkwaardig ziet, kun je met verlichting persoonlijke accenten aanbrengen en je eigen magische plek creëren. Wij vinden dat iedereen dat zou moeten ervaren. MAAK BUITEN BIJZONDER DE TUIN IS DE MOOISTE PLEK VAN JE HUIS in-lite ontwerpt al zo’n 25 jaar het perfecte licht voor de buitenruimte. Dit resulteert in een van de meest natuurgetrouwe verlichting die er bestaat. Het systeem werkt op laagspanning waardoor iedereen het zelf eenvoudig en veilig kan installeren. De armaturen worden voorzien van hoge kwaliteit leds waardoor weinig energie verbruikt wordt en het licht zo natuurlijk en sfeervol mogelijk is. Met het in-lite assortiment is de grootste boom tot de kleinste plant sfeervol te verlichten. Met de in-lite app stuur je de verlichting eenvoudig aan. Het biedt maximaal gebruiksgemak en geeft je volledige controle. Kleurverlichting, dimmen, alles is mogelijk. Er ontstaan nieuwe effecten, schaduwen en kleuren. Binnen een handomdraai verander je jouw tuin in een magische plek waar de gezelligheid doorgaat tot in de late uren; met in-lite maak je buiten bijzonder.

DISC CONCEPT

INHOUD UD

CONCEPTEN SWAY

PRODUCTEN grondspots

12 14 16

20 36 48 54 66 80 88 90 94

ACE

buitenspots

EVO

lijnlicht

staande lampen

18

wandlampen

INNOVATIE

plafondlampen

PARTNERS

SYSTEEM

ACCESSOIRES

SLIMME VERLICHTING SMART TONE PRODUCTEN PAGINA 28 | 42 | 52

PREVIEW NIEUW IN 2024

MORE THAN A BRAND

in-lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk. We zijn een bedrijf met een missie. Dit doen we door mooie buitenlampen te ontwikkelen, maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in elke buitenruimte. En dat doen we niet alleen. Een uitgebreid, netwerk aan partners en hoveniers hebben precies dezelfde missie. Deze professionals trainen we in de in-lite Playground en inspireren we met bijzondere lichttoepassingen. Samen maken we van elke buitenruimte een unieke plek waar je tot in de avonduren volop van geniet.

EASY TO INSTALL Slim laagspanningssysteem Veilig voor mens en dier 100% waterdicht systeem

QUALITY & DESIGN De beste materialen en leds Europees ontwerp 5 jaar garantie SMART Bediening via in-lite app Focus op eenvoud Toonaangevend en innovatief

SWITCH OFF

SWITCH ON

THE PERFECT LIGHT Sfeervol CRI 90+ licht

Slim instelbaar RGB-licht Duurzaam & energiezuinig

Volg ons ook op @inlite_global

MORE THAN A BRAND

MORE THAN A BRAND

6

7

INNOVATIE SMART VERLICHTING

De basis van het in-lite Smart systeem bestaat uit een SMART HUB en de in-lite app. Op de slimme transformator kun je elk armatuur uit het in-lite assortiment aansluiten en per lijn aansturen middels een Bluetooth Low Energy-verbinding. Voeg vervolgens - individueel aan te sturen - Smart-lampen toe, zoals de SCOPE TONE of SMART EVO FLEX TONE. Zo verander je jouw tuin in een kleurrijk, sfeervol geheel. In de in-lite app staat gebruiksgemak centraal. Je stelt eenvoudig routines in, waarmee je bepaalt hoe laat de verlichting aan- en uitgaat. Daarnaast kun je draadloze bewegingsmelder SMART MOVE toevoegen of een accessoire zoals de SMART BRIDGE. Hiermee integreer je jouw Bluetoothsysteem in je WiFi-netwerk waardoor je de verlichting altijd en overal aanstuurt. Ook is het in-lite Smart systeem te integreren in home automation-systemen zoals Google Home, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Smart-verlichting is de toekomst van ons assortiment. De in-lite app is constant in ontwikkeling waardoor we gebruikers van het smart-systeem constant nieuwe mogelijkheden en optimalisaties kunnen bieden zoals in-lite Scenes en in-lite Energy Insight; een duurzaamheidsplan op maat voor jouw tuin.

Wil je meer weten over in-lite Smart en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Scan de QR-code.

SMART VERLICHTING

SMART VERLICHTING

8

9

OPBOUW TUINEN IN FASES Met het unieke in-lite systeem is het mogelijk om de verlichting stap voor stap uit te breiden. Begin met het aanleggen van voldoende kabels in je tuin en gedurende de tijd sluit je telkens enkele nieuwe armaturen aan. Zo ontstaat binnen de kortste keren jouw droomtuin!

4

€5272,-

€1145,-

€2157,-

1

2

€4726,-

3

OPBOUW TUINEN

OPBOUW TUINEN 11

10

ONE WITH NATURE Het concept biedt staande lampen, wandlampen, hanglampen in twee te vallen. Het minimalistische ontwerp resulteert in een elegante, vriendelijke uitstraling die heel eigentijds is. SWAY IN-LITE CONCEPT verschillende kleuren (Black en Pearl Grey) en een tafellamp. Het is ontworpen vanuit de gedachte dat een armatuur één met de tuin kan zijn en het dus niet altijd op hoeft

pag. 56

pag. 84

pag. 76

DROOMTUINEN

SWAY CONCEPT 13

12

PERFECT SPACE Het concept biedt staande lampen en wandlampen in wel vier verschillende kleuren; Dark Grey, White, Rosé Silver en Corten. Met dit concept kan iedereen uit de voeten. Het ontwerp is minimalistisch en het licht geeft een kenmerkend strak lichtbeeld. ACE IN-LITE CONCEPT

pag. 68

pag. 68

pag. 68

DROOMTUINEN

ACE CONCEPT

14

15

PERFECT EVOLUTION Het concept biedt staande lampen, wandlampen, grondspots en lijnverlichting. EVO staat voor design en premium kwaliteit. De armaturen hebben een architectonische vormgeving, die zich perfect laat verwerken in tuinen met strakke lijnen en hoogwaardige materialen. EVO IN-LITE CONCEPT

pag. 71

Meer concepten van in-lite ontdekken zoals VOQUE en DISC? Bekijk in-lite.com/nl/concepten.

pag. 32

DROOMTUINEN

EVO CONCEPT 17

16

INNOVATIE DOOR IN LITE in-lite ontwerpt en produceert al haar

producten zelf. Tijdens het ontwerpproces kijken we naar de mogelijkheden in de tuin en welke lichtoplossing er nodig is om het perfect te verlichten. Daarnaast hebben we als uitgangspunt om onze producten zo simpel mogelijk te houden. En een simpel product vraagt om innovatief denken.

human dimming

Met in-lite Human Dimming dim je armaturen met de hand, zonder ze aan te raken. Deze techniek is toegepast op diverse hanglampen en SWAY TABLE, de draadloze tafellamp.

MODULAIR DESIGN Diverse armaturen en concepten in het in- lite assortiment zijn modulair opgebouwd. Deze manier van denken zorgt ervoor dat je maximale vrijheid hebt en je zelf je eindproduct samenstellen. Er zijn combinaties te maken in productkleur en hoogtes van de armaturen. Bij AIM, de nieuwste serie designspots, gaan we nog een stap verder. Hier hebben we een patent-pending methode ontwikkelt, waardoor lichtbronnen letterlijk te stapelen zijn. Hierdoor bepaal je zelf of je AIM met één, twee of drie lichtbronnen wilt toepassen. Het biedt de gebruiker maximale flexibiliteit én uitbreidbaarheid.

in-lite Motion is tot stand gekomen vanuit de behoefte om een lichtbron te kunnen kantelen, zonder het armatuur open te maken. Zo voorkom je vochtklachten en behoud je maximale functionaliteit. Dit is van toepassing op BIG NERO. Door een magneet op de lichtbron te plaatsen, kantel je de lichtbron en creëer je zelf het gewenste lichtbeeld.

INNOVATIE

INNOVATIE

18

19

GROND SPOTS PRODUCTGROEP

PUCK

Lichtsterkte: laag

FUSION

Lichtsterkte: laag

HYVE

Lichtsterkte: midden

DB LED

Lichtsterkte: midden

LUNA

Lichtsterkte: hoog

FLUX

PUCK

PUCK 22

Lichtsterkte: hoog

Vermogen 1,50 W Installatiewaarde 2,50 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 96 IP 67 Formaat ∅60 mm Kleur

Vermogen 0,60 W Installatiewaarde 0,60 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 96 IP 67 Formaat ∅22 mm Kleur

NERO

Lichtsterkte: hoog

EVO FLOOD

Lichtsterkte: hoog

EVO GROUND

Lichtsterkte: laag

PRODUCTGROEPEN

GRONDSPOTS

20

21

HYVE 22

HYVE 22 RVS

HYVE

Vermogen

0,20 W 0,20 VA 3000 K

Vermogen

0,80 W 0,80 VA 3000 K

Vermogen

0,20 W 0,20 VA 3100 K

Installatiewaarde Kleurtemperatuur

Installatiewaarde Kleurtemperatuur

Installatiewaarde Kleurtemperatuur

CRI

95 67

CRI

95 67

CRI

9 5 67

IP

IP

IP

Formaat

∅22 mm

Formaat

∅60 mm

Formaat

∅22 mm

Kleur

Kleur

FUSION 22

FUSION 22 RVS

FUSION

Vermogen

0,20 W 0,20 VA 2750 K

Vermogen

0,90 W 1,00 VA 2650 K

Vermogen

0,20 W 0,20 VA 2750 K

Installatiewaarde Kleurtemperatuur

Installatiewaarde Kleurtemperatuur

Installatiewaarde Kleurtemperatuur

CRI

CRI

93 67

CRI

93 67

9 3 67

IP

IP

IP

Formaat

∅22 mm

Formaat

∅60 mm

Formaat

∅22 mm

Kleur

Kleur

PRODUCTGROEPEN

GRONDSPOTS 23

22

LUNA

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 5,00 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 94 IP 67 Formaat ∅60 mm Kleur

KIES UIT DE VERSCHILLENDE KLEUREN RINGEN.

DB-LED (WW)

Vermogen 0,50 W Installatiewaarde 0,50 VA Kleurtemperatuur 2850 K CRI 94 IP 67 Formaat ∅22 mm

PRODUCTGROEPEN

GRONDSPOTS

24

25

BIG FLUX

BIG FLUX ASYMMETRIC Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 4,20 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 93 IP 68 Formaat ∅60 mm Kleur

BIG FLUX NARROW Vermogen

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 4,20 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 93 IP 68 Formaat ∅60 mm Kleur

3,00 W Installatiewaarde 4,20 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 93 IP 68 Formaat ∅60 mm Kleur

FLUX

Vermogen 1,50 W Installatiewaarde 2,50 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 92 IP 67 Formaat ∅60 mm Kleur

VERWERKEN IN GRAS, ZAND OF GRIND? Gebruik accessoire SPIKE.

PRODUCTGROEPEN

GRONDSPOTS 27

26

SMART FLUX TONE

SMART FLUX TONE is de eerste grondspot in de Tone-lijn en daarmee een mooie toevoeging aan de Smart-collectie. Deze grondspot is gemakkelijk te combineren met de andere slimme verlichting en in te stellen via de in-lite app.

KIES UIT DE VERSCHILLENDE KLEUREN RINGEN.

SMART FLUX TONE

Vermogen 6,00 W Installatiewaarde 9,5 VA Kleurtemperatuur 3100 K IP 67 Formaat ∅60 mm Kleur

SMART FLUX TONE

SMART FLUX TONE

28

29

BIG NERO NARROW

BIG NERO

Vermogen 7,50 W Installatiewaarde 11,90 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 91 IP 67 Formaat ∅142 mm

Vermogen 7,50 W Installatiewaarde 11,90 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 90 IP 67 Formaat ∅142 mm

NERO

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 4,70 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 91 IP 67 Formaat ∅116 mm

PRODUCTGROEPEN

GRONDSPOTS 31

30

EVO GROUND 300

Vermogen 1,00 W Installatiewaarde 1,00 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 95 IP 67 Lengte 300 mm Kleur

EVO FLOOD

Vermogen 5 W Installatiewaarde 8 VA Kleurtemperatuur 2800 K CRI 97 Lengte 438 mm Kleur

PRODUCTGROEPEN

GRONDSPOTS 33

32

GRONDSPOT LICHT

9,6m

2,9m

FLUX

BIG FLUX

BIG FLUX NARROW

BIG FLUX ASYMMETRIC

SMART FLUX TONE

LUNA

NERO

BIG NERO

BIG NERO NARROW

EVO FLOOD

EVO GROUND 300

PRODUCTGROEPEN

GRONDSPOTS

34

35

BUITEN SPOTS PRODUCTGROEP

AIM

Lichtsterkte: laag

MICRO SCOPE

Lichtsterkte: laag

MINI SCOPE

Lichtsterkte: midden

SCOPE

Lichtsterkte: hoog

BIG SCOPE

Lichtsterkte : hoog

SMART SCOPE TONE Lichtsterkte : hoog MINI SCOPE DUO Lichtsterkte: laag SUB

AIM

Vermogen 1,20 W Installatiewaarde 2,10 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 95 IP 67 Hoogte

Lichtsterkte: midden

160 mm | 400 mm | 800 mm

*Samen te stellen met losse lichtbronnen.

PRODUCTGROEPEN

BUITENSPOTS

36

37

MINI SCOPE

Vermogen 1,00 W Installatiewaarde 2,00 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 93 IP 67 Hoogte 215mm

MICRO SCOPE

Vermogen 0,60 W Installatiewaarde 1,10 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 91 IP 67 Lengte 165mm

PRODUCTGROEPEN

BUITENSPOTS

38

39

SCOPE

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 5,20 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 91 IP 67 Hoogte 256 mm

BIG SCOPE

Vermogen 5,20 W Installatiewaarde 8,00 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 91 IP 67 Hoogte 267 mm

BIG SCOPE NARROW

Vermogen 5,00 W Installatiewaarde 7,90 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 92 IP 67 Hoogte 267 mm

Combineer verschillende SCOPE armaturen voor het verlichten van verschillende hoogtes en vormen. Gebruik SCOPE voor de middelgrote bomen, BIG SCOPE voor meerstammige, brede bomen en BIG SCOPE NARROW voor de hoogste toppen.

VERWERKEN TUSSEN BEPLANTING? Gebruik accessoire RISER.

PRODUCTGROEPEN

BUITENSPOTS

40

41

SMART SCOPE TONE

SMART SCOPE TONE is gemakkelijk in te stellen met de in-lite app. Naast het instellen van verschillende kleuren, is het aanpassen van de lichtintenstiteit ook mogelijk.

SMART SCOPE TONE

Vermogen 6,00 W Installatiewaarde 9,50 VA Kleurtemperatuur 3100 K IP 67 Hoogte 267 mm

SMART SCOPE TONE

SMART SCOPE TONE

42

43

SUB is een onderwaterspot, geschikt voor het verlichten van vijvers of elementen vanuit de vijver.

MINI SCOPE DUO

Vermogen 2,00 W Installatiewaarde 4,00 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 93 IP 67 Hoogte 800 mm

SUB

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 4,70 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 93 IP 68 Hoogte 150 mm

PRODUCTGROEPEN

BUITENSPOTS

44

45

BUITENSPOT LICHT

6,5 m

1,6m

SCOPE

MICRO SCOPE

MINI SCOPE

BIG SCOPE

BIG SCOPE NARROW

PRODUCTGROEPEN

46

2m

1,9m

SMART SCOPE TONE

SUB

MINI SCOPE DUO

AIM

BUITENSPOTS

47

LIJN VERLICHTING PRODUCTGROEP

EVO HYDE

Lichtsterkte: midden

EVO FLEX

Lichtsterkte: hoog

SMART EVO FLEX

Lichtsterkte: laag

SMART EVO FLEX TONE Lichtsterkte: midden

EVO HYDE 180

Vermogen 0,50 W Installatiewaarde 0,60 VA Kleurtemperatuur 2950 K CRI 95 IP 53 Lengte 180 mm

EVO HYDE 550

Vermogen 2,00 W Installatiewaarde 2,10 VA Kleurtemperatuur 2950 K CRI 93 IP 55 Lengte 550 mm

PRODUCTGROEPEN

LIJNLICHT

48

49

Strak of liever organische vormen? Alles is mogelijk met de flexibele vorm van EVO FLEX. De Smart-variant is dimbaar via de in-lite app. Verkrijgbaar in 1, 2 en 3 meter.

EVO FLEX SMART EVO FLEX

Vermogen

6 ,50 | 11 , 0 0 | 1 4 , 5 0 W 9 , 9 0 | 15 , 7 0 | 20 , 2 0 VA

Installatiewaarde

Kleurtemperatuur 3 0 00 K CRI 86 IP 68 Verkrijgbaar in 1, 2 en 3 meter

PRODUCTGROEPEN

LIJNLICHT

50

51

SMART EVO FLEX TONE

SMART EVO FLEX TONE Dit armatuur biedt een perfecte egale lichtlijn zónder zichtbare lichtpunten. Uitgevoerd met dimbare kleuren. Verkrijgbaar in 1, 2 en 5 meter.

SMART EVO FLEX TONE

Vermogen 2,50 | 4,50 | 10,00 W Installatiewaarde 4,50 | 7,50 | 14,50 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 95 IP 68 Verkrijgbaar in 1, 2 en 5 meter

SMART EVO FLEX TONE

SMART EVO FLEX TONE

52

53

STAANDE LAMPEN PRODUCTGROEP

SWAY TABLE

Lichtsterkte: hoog

SWAY

Lichtsterkte: midden

ACE

Lichtsterkte: laag

LIV

Lichtsterkte: midden

DISC

Lichtsterkte: midden

EVO

Lichtsterkte: midden

SWAY TABLE

VOQUE

Vermogen 1,80 W Installatiewaarde 1,80 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 96 IP 55 Hoogte 345 mm

Lichtsterkte: midden

human dimming

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMPEN

54

55

MINI SWAY SWAY

Vermogen 0,50 W | 1,00 W Installatiewaarde 0,60 V | 1,00 V Kleurtemperatuur 2900 K CRI 95 IP 55 Kleur Hoogte

35 cm | 60 cm | 100 cm

Personaliseer de SWAY-armaturen met in-lite accessoires speciaal ontwikkeld om te kunnen spelen met licht. Met deze accessoires creëer je ieder gewenst lichtbeeld.

SWAY CAP

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMPEN

56

57

ACE ACE HIGH

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 5,30 VA 3000 K

Kleurtemperatuur CRI IP Kleur Hoogte

94 55

205 mm | 490 mm

WINK is een lenskapje dat eenvoudig op de lichtbron van ACE geplaatst kan worden om inkijk in de lichtbron te voorkomen en het lichtbeeld aan te passen.

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMPEN

58

59

LIV LOW LIV

Vermogen 1,50 W Installatiewaarde 2,50 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 95 IP 55 Kleur Hoogte

372 mm | 612 mm

DISC DISC en DISC LOW zijn, met de rondom schijnende lichtuittrede, dé perfecte armaturen om kleurrijke borders sfeervol te verlichten. Ook verkrijgbaar als wand- en hanglamp. Dit zeer complete concept, is de designoplossing die ervoor zorgt dat de tuin écht af is.

DISC LOW DISC

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 4,90 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 98 IP 55 Kleur Hoogte Installatiewaarde Kleurtemperatuur

350 mm | 600 mm

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMPEN

60

61

EVO EVO LOW

Vermogen 2,00 W Installatiewaarde 2,10 VA Kleurtemperatuur 2950 K CRI 95 IP 55 Kleur Hoogte

366 mm | 606 mm

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMPEN

62

63

VOQUE BIG VOQUE

VOQUE LOW VOQUE HIGH Combineer TRIPOD met VOQUE en BIG VOQUE en speel met verschillende hoogtes. TRIPOD 1 350 mm TRIPOD 2 735 mm

Vermogen 3,00 W | 5,00 W Installatiewaarde 5,20 VA | 8,00 VA Kleurtemperatuur 2750 K CRI 89 IP 55 Formaat ∅300 | ∅450 mm

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMPEN

64

65

WAND LAMPEN PRODUCTGROEP

DISC

Lichtsterkte: laag

ACE

Lichtsterkte: hoog

CUBID

Lichtsterkte: laag

EVO

Lichtsterkte: hoog

DISC WALL

DISC WALL 100-230V

HALO

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 4,90 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 98 IP 55 Kleur Formaat ∅200 mm

Vermogen 4,50 W Installatiewaarde 4,70 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 98 IP 55 Kleur Formaat ∅200 mm

Lichtsterkte: hoog

WEDGE

Lichtsterkte: midden

SWAY

Lichtsterkte: laag

*Dit armatuur is dimbaar

BLINK

Lichtsterkte: midden

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMPEN

66

67

ACE DOWN

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 5,30 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 91 IP 55 Kleur Hoogte 100 mm

ACE DOWN 100-230V

Vermogen 4,50 W Installatiewaarde 11,80 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 95 IP 55 Kleur Hoogte 100 mm

*Dit armatuur is dimbaar

ACE UP-DOWN

Vermogen 6,50 W Installatiewaarde 10,30 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 92 IP 55 Kleur Hoogte 120 mm

ACE UP-DOWN 100-230V

Vermogen 8,50 W Installatiewaarde 20,00 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 92 IP 55 Kleur Hoogte 100 mm

*Dit armatuur is dimbaar

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMPEN

68

69

EVO DOWN

EVO DOWN 100-230v

Vermogen 2,00 W Installatiewaarde 2,10 VA Kleurtemperatuur 2950 K CRI 95 IP 53 Kleur Breedte 520 mm

Vermogen 4,50 W Installatiewaarde 11,50 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 92 IP 55 Kleur Hoogte 300 mm

*Dit armatuur is dimbaar

CUBID

BIG CUBID

Vermogen 0,60 W Installatiewaarde 0,60 VA Kleurtemperatuur 2800 K CRI 93 IP 55 Kleur Hoogte 50 mm

Vermogen 1,00 W Installatiewaarde 2,00 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 93 IP 55 Kleur Hoogte 72 mm

PRODUCTGROEPEN

WAND LAMPEN

70

71

HALO DOWN

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 5,00 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 92 IP 55 Kleur Hoogte 100 mm

HALO UP-DOWN

Vermogen 6,50 W Installatiewaarde 10,00 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 92 IP 55 Kleur Hoogte 120 mm

HALO DOWN 100-230V

Vermogen 4,50 W Installatiewaarde 11,50 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 92 IP 55 Kleur Hoogte 100 mm

*Dit armatuur is dimbaar

HALO UP-DOWN 100-230V

Vermogen 8,50 W Installatiewaarde 20,00 VA Kleurtemperatuur 3000 K CRI 93 IP 55 Kleur Hoogte 100 mm

*Dit armatuur is dimbaar

PRODUCTGROEPEN

WAND LAMPEN

72

73

WEDGE

MINI WEDGE

Vermogen 1,00 W Installatiewaarde 1,60 VA Kleurtemperatuur 2800 K CRI 94 IP 55 Kleur Breedte 100 mm

Vermogen 0,60 W Installatiewaarde 0,60 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 95 IP 55 Kleur Breedte 60 mm

WEDGE SLIM

Vermogen 1,00 W Installatiewaarde 1,00 VA Kleurtemperatuur 2800 K CRI 96 IP 55 Kleur Breedte 200 mm

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMPEN

74

75

BLINK

Vermogen 1,00 W Installatiewaarde 1,70 VA Kleurtemperatuur 2800 K CRI 95 IP 55 Kleur Formaat ∅100 mm

MINI SWAY WALL Vermogen 0,50 W Installatiewaarde 0,60 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 96 IP 55 Kleur Formaat ∅50 mm

SWAY WALL

Vermogen 1,00 W Installatiewaarde 1,00 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 95 IP 55 Kleur Formaat ∅85 mm

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMPEN

76

77

WANDLAMPEN LICHT

4m

4,5m

1,5m

2m

1m

5m

3m

4m

2m

1,5m

5m

3m 4,5m 4,5m

2m

4m

4m

ACE DOWN 100 230 V

ACE UP DO WN 100 230 V

BLINK

CUBID BIG CUBID

DISC WALL

SWAY WALL

MINI SWAY WALL

EVO DOWN

EVO DOWN 100 230 V

HALO DOWN 100 230 V

HALO

MINI WEDGE

WEDGE

WEDGE SLIM

UP DO WN 100 230 V

PRODUCTGROEPEN

WAND LAMPEN

78

79

PLAFOND LAMPEN PRODUCTGROEP

SCOPE CEILING

Lichtsterkte: midden

DISC PENDANT

Lichtsterkte: laag

SWAY PENDANT

Lichtsterkte: hoog

MINI SCOPE CEILING

VOQUE PENDANT

Vermogen 1,00 W Installatiewaarde 2,00 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 93 IP 67 Formaat ∅47 mm

Lichtsterkte: hoog

SCOPE CEILING

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 4,80 VA Kleurtemperatuur 3100 K CRI 91 IP 67 Formaat ∅66 mm

PRODUCTGROEPEN

PLAFONDLAMPEN

80

81

BIG VOQUE PENDANT

VOQUE PENDANT

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 5,20 VA Kleurtemperatuur 2750 K CRI 89 IP 55 Formaat ∅300 mm

Vermogen 5,00 W Installatiewaarde 8,00 VA Kleurtemperatuur 2750 K CRI 89 IP 55 Formaat ∅450 mm

*In lengte verstelbaar van 55 tot 98 cm

*In lengte verstelbaar van 55 tot 98 cm

AIM CEILING

Vermogen 1,20 W Installatiewaarde 2,10 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 90 Hoogte 85 mm

PRODUCTGROEPEN

PLAFONDLAMPEN

82

83

Vermogen 0,90 W Installatiewaarde 1,00 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 96 IP 55 Kleur Formaat ∅85 mm SWAY PENDANT

Vermogen 2,50 W Installatiewaarde 7,10 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 96 IP 55 Kleur Formaat ∅85 mm SWAY PENDANT 100-230V human dimming

Vermogen 3,00 W Installatiewaarde 4,90 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 98 IP 55 Kleur Formaat ∅200 mm DISC PENDANT

Vermogen 4,50 W Installatiewaarde 11,80 VA Kleurtemperatuur 2900 K CRI 98 IP 55 Kleur Formaat ∅200 mm DISC PENDANT 100-230V

Personaliseer de SWAY-armaturen met in-lite accessoires speciaal ontwikkeld om te kunnen spelen met licht. Met deze accessoires creëer je ieder gewenst lichtbeeld.

SWAY PENDANT CAP

human dimming

PRODUCTGROEPEN

PLAFONDLAMPEN

84

85

Met het unieke in-lite systeem is het mogelijk om de verlichting stap voor stap uit te breiden. Begin met het aanleggen van voldoende kabels in je tuin en gedurende de tijd sluit je telkens enkele nieuwe armaturen aan. Zo onstaat binnen de kortste keren jouw droomtuin!

OPBOUW TUINEN IN FASES

1

€0,-

€1500,-

2

3

€2600,-

OPBOUW TUINEN

OPBOUW TUINEN

86

87

IN«LITE X

PARTNERS

Bij in-lite hebben we samenwerken hoog in het vaandel staan. Krachten bundelen en samen unieke tuinen realiseren. Alles om het buitenleven aantrekkelijker en aangenamer te maken. Een plek waar je elk seizoen op een andere manier van je tuin geniet. in-lite heeft al jaren een goede samenwerking met MBI. Met GeoCeramica® van MBI kies je voor kwalitatieve, onderhoudsvrije en eenvoudig aan te leggen keramische bestrating. Voeg daar geïntegreerde verlichting van in-lite aan toe en je kunt dag en nacht van de tuin genieten.

De plantenbakken van Adezz zijn in-lite ready gemaakt. CARREZ en CIRCUM zijn de eerste resultaten van deze unieke samenwerking. De plantenbakken zijn voorzien van een profiel waar eenvoudig de SMART EVO FLEX led-strip van in-lite in geklemd kan worden. Zo wordt het één sfeervol geheel waarmee jij een bijzondere dimensie toevoegt aan jouw tuin. Afgelopen jaar hebben in-lite en Big Green Egg de handen ineen geslagen om samen een armatuur uit te brengen. Dit is gelukt. En hoe! Onze welbekende SWAY TABLE heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Ben jij een echte Big Green Egg-fan? Voeg deze dan snel toe aan je collectie.

Big Green Egg

Adezz

MBI

PARTNERS

PARTNERS

88

89

SYSTEEM

HUB-50

HUB-100

SMART HUB-150 SMART HUB- 150 heeft een installatiewaarde van 150 VA, voorzien van drie individueel te bedienen lijnen middels de in-lite app.

SMART HUB-300 SMART HUB- 300 heeft een installatiewaarde van 300 VA, voorzien van drie individueel te bedienen lijnen middels de in-lite app.

Een hoogwaardige transformator met touchscreen

Een hoogwaardige transformator met touchscreen bediening en een maximale installatiewaarde van 100 VA, voorzien van twee gezamenlijk aan te sturen lijnen.

bediening en een maximale

installatiewaarde van 50 VA, voorzien van twee gezamenlijk aan te sturen lijnen.

Maximale aansluitwaarde

50VA

100VA

150VA

300VA

Te bedienen middels

Touch screen

Touch screen

App

App

Kabeluitgangen

2

2

3

3

Lijnen individueel te bedienen

Aan/uit zetten

Touch screen

Touch screen

Button & App

Button & App

Smart verlichting aan te sluiten

Werkt met SMART BRIDGE

Maximale kabellengte bij gebruik 14/2

40m

40m

40m

Maximum kabellengte bij gebruik 10/2

80m

80m

80m

160m*

*Bij maximale belasting van 130VA op een poort **Wanneer componenten worden gebruikt die niet van in-lite afkomstig zijn, vervalt het recht op garantie.

SYSTEEM

SYSTEEM

90

91

1

4

HUBS HUB is een transformator die de verlichting in de tuin aanstuurt. Er is keuze uit vier verschillende HUBs: HUB-50, HUB-100 en SMART HUB-150 en SMART HUB-300. Tel de VA waarde van je verlichting bij elkaar op om te weten welke transformator geschikt is voor jouw tuin. KABELS Vanuit de transformator wordt de kabel uitgerold en langs de armaturen geleid. Je kunt kiezen uit twee soorten: de 14/2 en de 10/2 kabel. 2 KABELS SPLITSEN Wil je de kabel splitsen of a±akken? Gebruik dan een kabelverbinder (CC-2) en binnen een handomdraai heb je het kabelplan gesplitst.

EASY-LOCK Ieder armatuur wordt geleverd met een EASY-LOCK. Hiermee verbind je het armatuur op een willekeurige plek met de hoofdkabel. ACCESSOIRES Is de kabel van een in-lite armatuur te kort? Gebruik dan verlengkabels. Ook handig is de splitter waarmee je twee armaturen aansluit op één verlengkabel. 5

6

5

6

EINDE KABEL De kabel kan op een willekeurige

plek eindigen en hoe± geen gesloten systeem te vormen. Het uiteinde van de kabel werk je af met de meegeleverde afdekdopjes, zodat er geen vocht bij kan en de uiteinden niet tegen elkaar aan komen. Dit voorkomt kortsluiting.

3

3

1

4

INSTALLATIE VOORSCHRIFTEN Monteer HUB minimaal 50 cm van de grond - vrij van neerslag - bijvoorbeeld in huis, de schuur of de overkapping. Wanneer je HUB toch buiten wilt plaatsen, gebruik dan altijd een PROTECTOR. Zonder gebruik van een PROTECTOR vervalt de garantie.

2

SYSTEEM

SYSTEEM

92

93

Heb je een mooi lichtplan voor je tuin gemaakt en denk je eraan om het niet in één keer aan te schaµen? Dan kun je jouw plan eenvoudig stap voor stap uitbreiden. Begin met het aanleggen van voldoende kabel in je tuin en gedurende de tijd sluit je telkens enkele nieuwe armaturen aan. Zo onstaat binnen de kortste keren jouw droomtuin! ACCESSOIRES VOOR HET SYSTEEM

HUB PROTECTORS SMART HUB PROTECTOR is ontwikkeld om de ve²ijnde techniek van de SMART HUB-150 transformator nog beter te beschermen. Dit accessoire verlengt de levensduur van het product indien het niet mogelijk is om SMART HUB- 150 te installeren op een overdekte locatie. Wanneer de transformator toch buiten hangt, zonder PROTECTOR, vervalt de garantie.

SMART EXTENDER Dit Smart-product is ontwikkeld om het

BEWEGINGSMELDERS De draadloze SMART MOVE kan net als de SMART HUB via een bluetoothverbinding bediend worden met de in-lite app. De tijd dat de verlichting aangaat nadat er beweging is geconstateerd is traploos per minuut instelbaar van 1 tot 60 minuten middels de in-lite app.

bluetoothsignaal in en rondom het huis te verbeteren. In sommige huizen zorgen externe factoren, zoals dikke geïsoleerde wanden en staalconstructies voor een niet optimale Bluetooth verbinding. Ook zit er veel verschil in de kwaliteit van de diverse bluetoothontvangers in de smartphones die nu in omloop zijn. SMART EXTENDER verbetert in deze situaties de verbinding.

SMART BRIDGE SMART BRIDGE is een accessoire voor het in-lite SMART systeem die in feite een brug naar het internet maakt. De internetverbinding maakt het mogelijk om het in-lite SMART systeem te integreren met ‘Smart Home’ systemen zoals Google Home, Apple Homekit en Amazon Alexa. Ook met spraakcommando’s kan dan de verlichting bijv. aangezet worden.Sluit eenvoudig aan jouw Smart Home system.

TOUCH DIMMER Wil je moeiteloos de intensiteit van je wand- en hanglampen aanpassen? Ontdek dan de TOUCH DIMMER. Met dit handige accessoire kun je elke buitenlamp individueel dimmen en kiezen uit vier verschillende lichtstanden. Het beste van alles? Voor de TOUCH DIMMER heb je geen SMART- systeem nodig, waardoor bedieningsgemak binnen handbereik is.

ACCESSOIRES

ACCESSOIRES

94

95

CUSTOMER SERVICE BUITENGEWOON

Met vragen over in-lite producten, aanleg en garantie kun je terecht bij onze ervaren customer service. Zij helpen je graag verder zodat je elke dag geniet van je sfeervol verlichte buitenruimte. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze socialmediakanalen en onze website.

0184 688 760

Telefoonnummer:

customerservice@in-lite.nl

E-mailadres: Cha¶unctie: Social Media:

www.in-lite.nl

Instagram: Facebook: Pinterest

@inlite_global

@inlitenl

@inliteglobalHQ

Ben je eigenaar van een unieke buitenruimte en op zoek naar advies? Ons doel is om elke buitenruimte zo uniek, creatief en magisch mogelijk te verlichten. We ontwerpen sfeervolle lichtplannen voor de grootste particuliere tuinen, terrassen van hotels of restaurants en semi- openbare buitenruimtes. Is er behoe±e aan een lichtdemo op locatie, dan is LAB het team dat dit verzorgt.

ERVAAR IN-LITE BIJ ONZE DEALERS Ben je klaar met oriënteren en wil je de producten zien en beleven? Bezoek dan een van onze verkooppunten. Scan de QR-code en vind een dealer bij jou in de buurt.

CUSTOMER SERVICE

CUSTOMER SERVICE

96

97

INDEX

A

HUB-50 HUB-100

91 91 23 23 23

ACE ACE DOWN ACE DOWN 100-230V ACE HIGH ACE UP-DOWN ACE UP-DOWN 100-230V AIM AIM CEILING B BIG CUBID BIG FLUX BIG FLUX NARROW BIG FLUX ASYMMETRIC BIG NERO BIG NERO NARROW BIG SCOPE BIG SCOPE NARROW BIG VOQUE BLINK

59 68 68 59 68 68 37 82 70 27 27 27 31 31 41 41 64 77

HYVE

HYVE 22

HYVE 22 RVS

L LIV

61 61 25

LIV LOW LUNA

M MICRO SCOP MINI SCOPE MINI SCOPE CEILING MINI SCOPE DUO MINI SWAY MINI SWAY WALL MINI WEDGE

38 39 81 44 56 76 75

N NERO

30

C CUBID

P PUCK PUCK 22

70

21 21

D DB-LED (WW) DISC DISC LOW DISC PENDANT DISC PENDANT 100-230V DISC WALL DISC WALL 100-230V EVO EVO DOWN EVO DOWN 100-230V EVO FLEX EVO FLOOD EVO GROUND 300 E

24 60 60 85 85 67 67 63 71 71 50 32 33 49 49 63 26 22 22 22 73 73 73 73

R RISER

41

S SCOPE SCOPE CEILING SMART EVO FLEX TONE SMART HUB-150 SMART HUB-300 SMART FLUX TONE SMART SCOPE TONE SPIKE SUB SWAY SWAY PENDANT SWAY PENDANT 100-230V

41 81 52 91 91 28 42 26 45 56 84 84 55 76

EVO HYDE 180 EVO HYDE 550 EVO LOW F FLUX FUSION FUSION 22 FUSION 22 RVS

SWAY TABLE SWAY WALL

Deze brochure wordt gratis verspreid via de dealers van in-lite. Een actueel overzicht van onze verkoopadressen vindt u op in-lite.nl. Aan de informatie in deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Alle vermelde specificaties zijn onder voorbehoud van zet- en drukfouten. Kleuren kunnen afwijken.

T

TOUCH DIMMER

95

V

VOQUE VOQUE PENDANT

64 83

H HALO DOWN HALO DOWN 100-230V HALO UP-DOWN HALO UP-DOWN 100-230V

W WEDGE WEDGE SLIM

Fotografie Dion Doornik Roel van der Aa Vormgeving Brand Creatives Beeldbewerking MarkMyWork

75 74

DISC CONCEPT

INDEX

99

98

DROOMTUINEN

100

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4-5 Page 6-7 Page 8-9 Page 10-11 Page 12-13 Page 14-15 Page 16-17 Page 18-19 Page 20-21 Page 22-23 Page 24-25 Page 26-27 Page 28-29 Page 30-31 Page 32-33 Page 34-35 Page 36-37 Page 38-39 Page 40-41 Page 42-43 Page 44-45 Page 46-47 Page 48 Page 49 Page 50-51 Page 52-53 Page 54-55 Page 56-57 Page 58-59 Page 60-61 Page 62-63 Page 64-65 Page 66-67 Page 68-69 Page 70-71 Page 72-73 Page 74-75 Page 76-77 Page 78-79 Page 80-81 Page 82-83 Page 84-85 Page 86-87 Page 88-89 Page 90-91 Page 92-93 Page 94-95 Page 96-97 Page 98-99 Page 100-101 Page 102

Made with FlippingBook - PDF hosting