VAB-Magazine januari-februari 2021

4. LA PETITE PERLE

De rustiek die bij de Ardennen hoort, maar dan eigen- tijds ingetoomd. Warme materialen, warme kleuren en dat allemaal vlak bij Durbuy. In de tuin, goed voor maar liefst 3000 m², pronkt een outdoor wellness, met sauna en jacuzzi. Netjes onder een afdak, kwestie van zelfs de regen te kunnen trotseren. ’s Zomer is dit over- dekte terras de plek om in de schaduw te lunchen of dineren. De kroost amuseert zich ondertussen op het speeltoestel in de tuin.

WANDELTIP!

De eigenaren van La Petite Perle sturen je graag door naar RouteYou waar je een handig overzicht vindt van alle wandelingen in de buurt.

3. RAVENHOUSE

Stilte die je overdondert. Dat krijg je geserveerd in Ravenhouse, nog zo’n topper in de Hoge Venen. Let- terlijk zelfs, hier bevind je je op 600 meter hoogte. Dit no-nonsense adres werd ontworpen door en voor échte buitenmensen. Eigenaars Tim en Veerle vor- men samen immers We Are Outsiders en kennen deze streek op hun duimpje dankzij al hun woes- te avonturen. Geen jacuzziluxe, de focus ligt op al het moois dat je omringt. Daarom beschik je over verschillende terrassen, een vaste vuurplek en een buitenkachel.

PRAKTISCH

Noiseux, 8 personen, vanaf € 850 voor een weekend Meer info en reserveren: charmeanoiseux.be/la-petite-perle

WANDELTIP!

Geweldige wandelingen in overvloed in de Hoge Venen. En vermits je boekt bij het team van We Are Outsiders krijg je een resem suggesties op maat van je bende én het seizoen.

PRAKTISCH

Longfaye, 8 personen, vanaf € 470 voor een weekend Meer info en reserveren: ravenhouse.be

5. CHALET TARTAN

Een open haard, een grote fauteuil en kamerbrede ramen met uitzicht op de omringende valleien. Wat wegdoezelen bij het vuur, een beetje lezen en telkens wanneer je opkijkt die mooie glooiingen bewonde- ren. Wat heeft een mens meer nodig? Deze zwart geschilderde chalet torent uit over het dorp en kreeg een uitgepuurd kleurenschema aan- gemeten: zwart, wit en grijs. Kwestie van die imposante omgeving niet te overtroeven. Op de mezzanine huist een extra zithoek.

WANDELTIP!

De GR126 loopt door Vencimont, maar wie het liever iets beperkter houdt, rept zich naar la Forêt domaniale du Grand Bois de Sévry om zich daar aan één van de vele wandellussen te wagen.

PRAKTISCH

Vencimont, 6 personen, vanaf € 415 voor een weekend Meer info en reserveren: chale מּ artan.be

31

JANUARI-FEBRUARI 2021 REIZEN

Made with FlippingBook - Online catalogs