VAB-Magazine januari-februari 2021

VAKANTIEHUIZEN ARDENNEN

7. BOSHUISJE

Een hutje in het bos, zo kun je deze logeerplek nog het best omschrijven. Geen schamele, donkere chalet, maar een heldere, eigentijdse cabin in the woods . Gro- te raampartijen, ook in de twee slaapkamers, waardoor je wel tussen de bomen lijkt te leven. Met een zwevend terras om dat gevoel nog extra te versterken. Alles wat je nodig hebt om relaxed te genieten van een eenvoudi- ger bestaan. Het panoramische uitzicht krijg je er gratis bij. Als het sneeuwt, dan heb je wel sneeuwkettingen nodig. Off the beaten track dus. WANDELTIP! Zet koers naar Fondry des Chiens. Onze eigen canyon. Dit ravijnachtige zinkgat is wel 100 meter lang en 20 meter diep en eeuwenoud. Zowat vierhonderd miljoen jaar om precies te zijn.

PRAKTISCH Viroinval, 4 personen, vanaf € 305 voor een weekend Meer info en reserveren: nl.belvilla.be (BE-5670-44)

6. AM FLACHSBERG

De ene schuur is de andere niet. Toen Liesbeth en Philippe op zoek gingen naar een groene plek waar ze na deugddoende wandelingen konden verpozen, ontdekten ze deze verborgen parel. Vijf renovatieja- ren later delen ze hun stek met gelijkgezinden. Hier kijk je uit op die brute, wilde Hoge Venen, maar mét vloerverwarming. Genoeg luxe om echt zorgeloos te relaxen en grote raampartijen die al die schoonheid lijken in te kaderen. Vergezichten ohne Ende dus. De plek bij uitstek om je batterijen op te laden.

WANDELTIP! Een oerklassieker, maar nog steeds een hit: 10 kilometer wandelen rond het meer van Bütgenbach.

PRAKTISCH Bütgenbach, 6 personen, vanaf € 110 per nacht Meer info en reserveren: amɳachsberg.be

Cbine je vblijf met de miste panama’s Ontdekte jij de canyons van België al? Waagde je je al aan de rotswand over de Ourthe of in het ‘graf van de reus’? Wij selecteerden de mooiste uitzichtpunten in de Ardennen om van te genieten tijdens je wandelingen. Surf naar onderstaande link om ze allemaal te ontdekken. > vabmagazine.be/panoramas-ardennen

32

VAB MAGAZINE

Made with FlippingBook - Online catalogs