VAB-Magazine januari-februari 2021

Geen Autosalon, wel nieuwkomers

BAIC X 55 De Chinese autofabrikant BAIC maakt zijn entree op de Belgische markt met deze X55, een SUV van middenklasse formaat. De importeur laat de keuze tussen benzine, CNG en LPG.

BMW 4 REEKS CABRIO Met de cabrioversie van de nieuwe 4 Reeks maakt BMW zich klaar voor de lente. Meest opvallend is het hoekige en buitenmaatse tweedelige koelrooster.

B M W IX Tegen het einde van het jaar staat de iX in de showroom. Deze SUV heeﬞ het formaat van een X5 maar pakt wel uit met de nieuwe BMW designtaal en een volledig elektrische aandrijving.

CITROËN C4 De eerste exemplaren van de nieuwe Citroën C4 zijn net in de showroom aangekomen. Naast de diesel- en benzineversies is er ook de e-C4 met 100% elektrische aandrijving.

BMW S1000R Nieuw in het motorengamma bij BMW is de S1000R, een ‘roadster’ op basis van de supersport S1000RR. BMW claimt dat de motor met een gewicht van 199 kilo de lichtste roadster is in zijn categorie.

DACIA SPRING ELECTRIC Dacia blijﬞ trouw aan zijn credo om uiterst betaalbare auto’s op de markt te brengen. Zo wordt de compacte Spring Electric met 45 pk de goedkoopste elektrische auto.

44

VAB MAGAZINE

Made with FlippingBook - Online catalogs