VAB-Magazine januari-februari 2021

NIEUW IN 2021

HYUNDAI TUCSON De nieuwe Tucson pakt uit met een hoogst origineel design. Deze SUV zal ook leverbaar zijn als een zelfladende hybride.

LYNK & CO De Lynk & Co kun je zowel online als in specifieke ‘clubs’ kopen. De compacte SUV is nauw verwant met de Volvo XC40 en is verkrijgbaar als plug-in hybride of in een volledig elektrische versie.

MAZDA6 Het is uitkijken naar de nieuwe Mazda6, die qua design nauw verwant zal zijn met deze stijlstudie, de Vision Coupé.

NISSAN ARIYA De Ariya is een elektrisch aangedreven SUV en lijkt zo van de tekentafel te komen. Het design is strak en er is gekozen voor grote 19 duims wielen. Het front wordt gekenmerkt door slank getekende koplampen.

TRIUMPH TRIDENT 660 Met de Trident 660 biedt Triumph dit jaar in het motorengamma een nieuwe ‘minimalistische’ middenklasse roadster.

OPEL MOKKA De nieuwe Mokka is een volledig PSA-product, maar de Opel-identiteit blijﬞ gegarandeerd door het design. Typisch is het nieuwe zogenaamde Vizor-front waarbij de ledlichten in het rooster zijn geïntegreerd.

RENAULT ARKANA De Arkana is een kruising tussen een SUV en een coupé. Dieselversies komen er niet, enkel uitvoeringen met een zelfladende hybride aandrijving. De e- T ech maakt gebruik van dezelfde aandrijflijn als de gelijkaardige versie van de Clio.

46

VAB MAGAZINE

Made with FlippingBook - Online catalogs