VAB-Magazine januari-februari 2021

RENAULT MÉGANE EVISION Renault zal zijn aanbod met elektrische modellen uitbreiden met onder meer een nieuwe Mégane. De eVision is daar een voorbode van.

SKODA ENYAQ De Enyaq wordt de eerste 100% elektrische auto van Skoda. De technologie komt van Volkswagen. Er is keuze tussen een 62 kWh en 82 kWh ba מּ erij.

YAMAHA TRACER 7 GT Yamaha heeﬞ de Sport Touring-lijn voor 2021 uitgebreid met de Tracer 7 GT-middenklasser. De motor is voorzien van een comfortzadel, een hoog windscherm en zijkoffers. Met een tankinhoud van 17 liter claimt het merk een grote actieradius.

VOLKSWAGEN CADDY

De uiterst ruime Caddy steekt in het nieuw en is nu ook verkrijgbaar als California, een compacte camper en dan nog wel met de keuze tussen twee koetswerklengtes.

VOLKSWAGEN ID.4 Na de ID.3 van Golf-formaat (lees onze test op p. 43) wordt de ID.4 de tweede belangrijkste elektrische auto van Volkswagen. Eerst komt een versie met achterwielaandrijving, dan een met vierwielaandrijving.

ZERO SR/S Zero Motorcycles timmert al enige jaren aan de weg met elektrische aangedreven motorfietsen. Het aanbod van 2021 omvat onder meer de SR/S, een versie van de SR/F motor met een stroomlijnkuip. Die stroomlijn biedt 13% meer efficiëntie, de oplaadtijd van de ba מּ erijen is 80 minuten.

47

JANUARI-FEBRUARI 2021 RIJDEN

Made with FlippingBook - Online catalogs