VAB-Magazine januari-februari 2021

Colofon

VAB-Magazine Pastoor Coplaan 100 2070 Zwijndrecht redactie@vab.be vab.be | vabmagazine.be

Hoofdredacteur Jan Creten

Adjunct-hoofdredacteur Ellen Van Damme

Eindredactie Sofie Roth

Redactie Stijn Smets

Vormgeving Larisa Van Houtven

Wist je dat je het volledige aanbod van VAB- Tweedehandswagens ook uitgebreid online kunt bekijken op vab.be/tweedehandswagens? Je vindt er in één oogopslag foto’s, specificaties en alle opties.

Grafisch concept Stapel Magazinemakers

Coverbeeld Kim Pots

Verantwoordelijke uitgever Geert Markey, Gedelegeerd bestuurder VAB

Adverteren in VAB-Magazine?

Top 5 In de top 5 van de meest gelezen artikels op vabmagazine.be in 2020 staan drie coronagerelateerde berichten. De informatiehonger naar het nieuwe coronavirus was dus groot.

VAB-Magazine heeﬞ creatieve lezers

VAB-Media 03/253.60.80 | media@vab.be

In onze vorige editie brachten we het verhaal vanMarc, die zijn Citroën Traction Avant naar zijn grootmoeder vernoemde. Haar naam, Pau- line, prijkt in glimmende letters op de grille van zijn oldtimer. Dat inspireerde tekenaar DeWi om deze grappige cartoon te maken, die we graag met jullie delen.

Sales Manager Gwendy Van Cauter

Brand Advisor Tom Goossens

Brand Coordinator Anouk Bellefroid

Overname uit de inhoud is slechts toegestaan na schriﬞelijk akkoord. De redactie en de uitgever zijn niet verantwoordelijk voor de in advertenties opgenomen teksten. Op redactionele pagina’s vermelde teksten zijn bedoeld als praktische informatie en hebben geen publicitaire bedoeling.

598.900 keer bedankt! Er werd een esje champagne gekraakt op de redac- tie van VAB-Magazine. Uit het laatste leesonderzoek van het CIM blijkt dat VAB-Magazine telkens 598.900 lezers bereikt. Daarmee blijft ons blad het meest ge- lezen reis- en mobiliteitsmagazine in Vlaanderen. Onze reportages in het papieren magazine en op vabmagazine.be worden duidelijk gesmaakt en veel gelezen. Bedankt daarvoor, want zonder lezers is er natuurlijk geen magazine! Ook in de toekomst willen we jullie graag blijven inspireren en informeren over reisbestemmingen en mobiliteitsthema’s.

De volgende editie van VAB-Magazine verschijnt op 26 februari 2021.

Omdat iedereen het in deze bizarre tijden weleens moeilijk heeﬞ, organiseerde VAB voor het personeel een online sessie over veerkracht met klinisch psycholoog Prof. Dr. Elke Van Hoof.

70

VAB MAGAZINE

Made with FlippingBook - Online catalogs