Commonsense julekatalog 2020

Det eksklusive gaveunivers til medarbejderne

EKSKLUSIVT Commonsense har et bredt og eksklusivt udvalg af gaver i forskellige priskategorier til jeres medarbejdere, som vi tilbyder medarbejderne via vores valggaveshop. I får mulighed for at sammensætte præcis det som I føler rammer jeres virksomhed i stil og smag. Der er gave­ muligheder og ideer til alle.

ENKELT Ring til Commonsense på tlf. 44 53 99 88 eller klik ind på

www.comsen.dk. Hvis I vælger en valggaveshop eller et gavebevis, modtager alle jeres medarbejdere et personligt login og de kan via PC, Tablet eller mobil, vælge sin julegave. De kan ændre deres valg i hele perioden, shoppen er åben og som administrator, kan du følge processen fra start til slut via vores fantastiske ”Dash board”, hvor du også selv kan tilføje medarbejdere og vælge ekstra gaver.

NEMT Vi pakker og leverer gaverne til virksomhedens lokationer.

Vi sørger for, at gaverne er mærket, så I nemt kan dele dem ud til med­ arbejderne. Hvis I ønsker udlevering via QR kode, tilbyder vi også dette. QR koden sikrer udlevering af korrekt gave og registrerer udleveringsdato samt modtager.

Alle prisgrupper er opgivet eksklusiv moms indpakning og levering. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Made with FlippingBook Proposal Creator