Somnus nr 1_2018

MESTRINGSHELG

for alle medlemmer Lørdag 21. april klokken 10-18 og

søndag 22. april klokken 10-14 på Legeforeningens konferansehotell Soria Moria, Voksenkollveien 60 i Oslo

Har du narkolepsi eller i diopatisk hypersomni? Søvnapné eller insomni? Kanskje rastløse bein eller sliter med parfor- holdet? Trenger du svar på spørsmål om tryg- derettigheter eller tilrettelegging på skole og i utdannelse? Har du pårørende som trenger å snakke med andre pårørende?

 Atle Larsen om trygderettigheter og skole/utdannelse Ingeborg Reber om samliv Knut Bronder om mestring av hverdagene Jeanine Stålung om behandlings- hjelpemiddelsentralene Britt Berntsen om rastløse bein Likepersoner i søvndiagnoser Tilpasning av masker til CPAP ResMed og Philips med nye reise-CPAP Flott turterreng og innendørs svømmebasseng. Deilig mat og gode rom. Hotellopphold fra lørdag til søndag med alle måltider og alle kurs koster 1600 kroner. Søvnforeningen gir 500 kroner i reisestøtte til medlemmer utenfor Oslo og Akershus. Påmelding: sovnforeningen@gmail.com Eneste betingelse er at du har betalt kontingenten din for 2018. Har du glemt det? 350 kroner for vanlige medlemmer og 55 kroner for hvert familiemedlem du vil ha med. Kontonummer: 0536.36.13510 Husk å merke med navn!

Har du behov for å mestre utfordringene dine litt bedre?

Da må du melde deg på Søvnforeningens store mestringshelg i Oslo.

Av programmet nevnes: Bjørn Bjorvatn om insomni Harald Hrubos-Strøm om søvnapné Mona M. Heier om svanger- skap, fødsel og amming ved narkolepsi og idio- patisk hypersomni Per Egil Hesla om narko- lepsi og Idiopatisk hypersomni

24

SOMNUS NR 1 - 2018

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker