Kétnyári virágok és tavaszi virágzású évelok 2021-2022 | HU

Deltini tartóssági és kiültetési kísérletek

V I OL A CORNUTA F1

Rocky • Nagyon széles színválaszték • Őszi és tavaszi termesztésre • Megbízható termesztésben és kiültetésben • Kompakt, kiegyenlített, bokros habitus

Tartóssági kísérlet a FlowerWatch telepén, Roelofarendsveen, Hollandia

Minden növény ugyanattól a termesztőtől származott és hasonló kezeléseket kapott. A kísérletben a növényeken bekövetkező változásokat kamerával követték, valamint méréseket is végeztek. A FlowerWatch jelentése szerint minden vizsgált Deltini fajta egyértelműen kiemelkedően szerepelt. Válassza a Deltinit és termesszen hatékonyan!

A mini árvácskák piacán a legtartósabb sorozat a Deltini. Amellett, hogy az igényes termesztő minden igényét kielégíti, minden más fajtánál hosszabban megőrzi minőségét az értékesítés során. A FlowerWatch szervezettel közös kísérleteket végeztünk a Deltini és egyéb sorozatok bevonásával. A tartóssági vizsgálat 2 nap szállítási szimulációt és 12 nap áruházi kihelyezést tartalmazott.

9 - 10.5 cm

2 - 4

Deltini White

Deltini Yellow

Pinapple Crush

Fő versenytárs

Fő versenytárs

White

White Spring

White with Blotch

White with Purple Wing

Kiültetési kísérlet a Syngenta kísérleti telepén, a hollandiai De Lierben

vizsgáltuk a Deltini kiültetési teljesítményét más fajtákkal összehasonlítva. Az eredmények egyértelműek: a Deltini a kiültetési teljesítményét tekintve is a legmegbízhatóbb sorozat. Válassza a Deltinit, hogy vásárlói elégedettek legyenek!

Előfordul, hogy egy termesztésben és kereskedelemben kompakt habitusú fajta a kiültetésben nem megfelelően teljesít. A Deltini esetében azonban nincs kompromisszum, a végfelhasználó is kiváló minőséget kap: hosszú időn keresztül rengeteg virágot. 9 héten keresztül

Deltini White

Deltini Rose Pink

White with Rose Wing

Pink Face

Sunny Side Up

Yellow with White Wing

Fő versenytárs

Fő versenytárs

Hello Yellow

Golden Yellow

Yellow

Yellow with Blue Wing

16

Viola cornuta F1

Viola cornuta F1

17

Made with FlippingBook Learn more on our blog