Gruppetto SYKKELSPORT 14-2016

TOUR DE FRANCE 2016

3

GRUPPETTOS TIPS

Mandag 4. juli

Grandville - Angers, 223,5 KM

Alexander Kristoff K ATUSHA En flat etappe, som også er en av årets lengste. Her vil det gå brudd som sannsynlig-

sjansen til å vinne spurten gå fra seg her. Kristoff har vist at han er en av de som spurter best i slutten av lange ritt. Avslutningen er også i en slak oppover- bakke som også passer Kristoff bra.

vis blir hentet på slutten. Ingen av spurtlagene vil la

4

GRUPPETTOS TIPS

Tirsdag 5. juli

Saumur - Limoges 237,5 KM

John Degenkolb G IANT -A LPECIN En etappe som også kan bli preget av vind. Den første halve delen er flat, og den siste halvdelen er noe mer krevende. Bakkene er nok ikke tøffe nok til at

sammenlagtrytterne rører på seg. Den eneste kategeriserte stigningen er hele 55 km fra mål så det hjelper nok ikke å prøve å stikke der. En etappe for de med ambisjoner om grønn trøye.

5

GRUPPETTOS TIPS

Onsdag 6. juli

Limoges – Le Lioran 216 KM

Edvald Boas. Hagen D IMENSION DATA Den første etappen som vil kunne gjøre ut- slag blant sammenlagt- kjemperne. Ikke at det er så tøffe stigninger, men på den første kuperte etappen er det som regel noen som ikke har så gode bein.

Til skistedet Le Lioran vil det nok ikke bli en ren spurt. Mange av spurterne vil bli kjørt av i stigningene. Det kan være en etappe for Edvald Boasson Hagen i toppform. Henger han med over toppene vil avslutningen i slak oppoverbakke passe.

32 GRUPPETTO # 14

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease