Gruppetto SYKKELSPORT 14-2016

TOUR DE FRANCE 2016

8

GRUPPETTOS TIPS

Lørdag 9. juli

Pau – Bagnères-de-Luchon 184 KM

Alberto Contador T INKOFF Nå er vi inne i Pyrenéene og i dag er det sammenlagtkampen som står i fokus. Det vil helt sikkert gå et brudd med ”ufarlige” ryttere. Om de blir hentet er det en bra dag for Contador som både er en av de aller beste klatrerne, og også er blant de beste når det går fort nedover.

Søndag 10. juli Val d’Aran Vielha (Span.) – Andorra Arcalis 184,5 KM 9

GRUPPETTOS TIPS

Chris Froome T EAM SKY

følger en lang utfor- kjøring før neste 1. kategori er i gang. Det kommer to tøffe stig- ninger før den siste stigningen mot mål som er en HC, altså øverste kategori.

Her får vi en skikkelig fjelltoppmålgang med fem kategoriserte stig- ninger. Det starter brutalt med en bakke på 13,7 km og 6,1%. Så

10

GRUPPETTOS TIPS

Tirsdag 12. juli

Esclades – Revel 197 KM

Peter Sagan T INKOFF Da er rytterne ferdige med Pyrenéene for denne gang. Når start- skuddet går er det rett inn i en 22,6 km og 5,5% stigning. Sammenlagtkampen får nok en pause denne dagen. Det er hele 174 km fra fjelltoppen og til mål. Det kommer garantert til å stikke

noen på vei opp for å skaffe seg poeng i kampen omklatretrøya. Det er en 3. kategori klatring 7 km før mål somkan ødelegge for noen av de rene spurterne. OmPeter sagan er med i kampen om spurttrøya tror jeg han kan bli skummel på en etappe somdette.

34 GRUPPETTO # 14

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease