Gruppetto SYKKELSPORT 14-2016

TOUR DE FRANCE 2016

Fredag 15. juli Bourg-St-Andéol – Caverne-Pont-d’Arc 37,5 KM tempo 13

GRUPPETTOS TIPS

Tejay Van Garderen BMC Årets første tempo starter med en tøff stig- ning som skulle passe mange av sammen- lagtrytterne bra. Vi kan også forvente at noen som vanligvis ikke er i toppen på tempo over- rasker. Både Froome, Contador og Richie Porte er gode her. Tipset går til tempo- sterke van Garderen.

14

GRUPPETTOS TIPS Nacer Bouhanni C OFIDIS Her har vi en etappe som ikke er så forutsig- bar som det kan se ut. Den er kupert, og etter noen harde dager kan vi få uventede ryttere i brudd. Spurtlagene vil

Lørdag 16. juli

Montélimar – Villars-les-Dombes 208,5 KM

muligheter i en spurt. Nacer Bouhanni har gjort et stort steg fram- over når det gjelder å henge med i bakkene i år. Fortsetter han boks- ingen i spurtene får han snart ha spurten for seg selv. En rytter som ikke er veldig skvetten.

prøve å holde seg nærme nok til å ha

15

Søndag 17. juli

Bourg-en-Bresse – Culoz 160 KM

GRUPPETTOS TIPS

Bauke Mollema T REK F ACTORY - S EGAFREDO Om det ikke har vært spennende i klat- ringene til nå, bør det skje noe denne dagen. Jeg tipper at noen av de som hadde ambisjoner

i sammendraget, men tapt for mye vil prøve å hente litt tid her. Dagen etter er det en flat etappe hvor klat- rerne kan ta det litt rolig, så det vil nok bli rykk- og napp her.

36 GRUPPETTO # 14

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease