Gruppetto SYKKELSPORT 14-2016

tilpasse styrken på de forskjellige deler av rammen kan rammene også tilpasses en rytters vekt og andre egenskaper, som spurter, klatrer etc. Enkelt forklart kan to ryttere som begge er 185 cm høye ha behov for forskjellig oppbygging av rammen. Den ene kan veie 75 kg, og den andre 100 kg og det bør da ideelt sett bety to forskjellige rammer. Muligheten til dette gjør Sarto’s teknologi unik.

Ønsker du sykkelen lakkert i klubbfarger, eller at den skal matche bilen din, så kan du få det. Utviklingen for Scappanavnet er som sagt usikker, men så lenge man kan få tak i Sarto rammer har man fort- satt mulighet til å skaffe seg noe av det fineste som du kan kose deg med på as- falten. Som en italiensk toppramme bør den utstyres med italiensk gruppe, og i testen som begynner på neste side er det mekanisk Campagnolo Super Record. G

”Rør-i-rør” teknologien som betyr at rammen kan bygges på millimeteren har også den fordelen at ved skader kan rammen enklere repareres ved at det enkelte rør kan byttes ut. Du kan bestille rammen både for inn- vendig eller utvendig wireføring. Individuell lakkering Lakkeringen kan tilpasses deg som kunde og hvordan du vil sykkelen skal være.

Det er fascinerende å følge produksjonen hos Sarto. Det er som så ofte noe ganske annet enn det du skulle tro når du ser de ferdig lakkerte rammene. Hver eneste liten detalj utføres for hånd i lokalene rett på utsiden av Venezia. Her grovslipes limskjøtene for hånd før et nytt lag skal limes på.

# 14 GRUPPETTO 59

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease