Gruppetto SYKKELSPORT 14-2016

Godt forberedt til sitt femte OL GUNN-RITA DAHLE FLESJÅ

Etter 20 år i toppen er Gunn-Rita igjen favoritt når terrengrittet går i Rio i sommer.

Gruppetto: - OL i RIO - Passer løypa deg? GR: Løypa passer meg meget bra. Teknisk krevende med håndlaga elementer, mye fart og kraftbakker som favoriserer ryttere med stor motor og trøkk i beina. De aller fleste elementene har vi fått kopiert inn i Rio Banen som ble bygget i høst i Njåskogen på Bryne og der har vi

Liker den veldig godt. Må kjøres med re- spekt da det er en svært teknisk krevende løype. Gruppetto: - VM i Bergen, hvor mye spesialtrening vil du gjøre før det? GR: Skal jeg stille til start i Bergen, både på tempo og fellesstart, så bør jeg helst

Gruppetto: - Hvor mye trener du på landeveien? GR: 60/70 prosent av trening er på asfalt. Gruppetto: - Ny sykkel - prototype? GR: Svært spennende sykkel som kommer til å vinne mye allerede i sesong 2016. Gruppetto: - Merker du stor forskjell på syklene fra du startet til i dag? GR: Min første terrengsykkel i 1995 ville trolig ikke komt seg gjennom dagens WC løyper og det forteller ganske mye om den utrolige utviklingen vi har hatt gjennom 20 år, både med tanke på utstyr og selve sporten vår.

“Mange elementer fra banen i Rio har vi laget identisk her hjemme, så vi har fått forberedt ossmaksimalt”

fått trent ganske så bra. Veldig fordel å få trent på liknende elementer gjennom hele vinteren sommøter oss i Rio. Rio løypen er håndlaget fra star til mål, spektakulær og veldig kjekk å sykle etter min smak.

delta på noen landevegsritt allerede i høst 2016. Vi tenker lite på Bergen akkurat nå og bruker all fokus og tid på det som skjer nå denne sommeren frem til 20. august og Rio.

94 GRUPPETTO # 14

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease