Gruppetto SYKKELSPORT 15-2018

15

PROLOG

Dopingtatt med dopbusiness

Dopingtatte Floyd Landis har funnet sitt nye yrke I 2006 vant Floyd Landis verdens største sykkelritt, Tour de France. Etter en positiv dopingprøve ble amerikaneren fratatt seieren, som dermed ble gitt til Óscar Pereiro Sio. Nå har 40-åringen funnet sitt nye yrke. I slutten av juni lanseres ”Floyd's of Leadville.” Varemerket skal produsere produkter som har blitt tilført cannabis. Dette bekrefter Landis selv til media. Produktene er laget for å gi en forbedret opplevelse, og er nøye ut- arbeidet av lisensierte farmasøyter for å maksimere de mange helsemessige fordelene av lovlig rekreasjonsbruk, står det i en pres- semeldingen. I 2014 ble rekreasjonsbruk av cannabis gjort lovlig i Colorado, noe

som siden har skapt stor industri i staten. Alle personer over 21 år kan produsere, og bruke en liten mengde av rusmiddelet. Felte Lance Armstrong Etter å ha blitt fratatt sin Tour- triumf benektet Landis doping- bruken i flere år. Først i 2011 tilstod han, noe som etter hvert førte til at også Lance Armstrong

ble avslørt. I mange år kjempet han mot sin tidligere lagkamerat i rettsalen, men nå gleder Landis seg til å ta fått på sin nye tilværelse.

- Jeg gleder meg virkelig til den nye fasen i livet mitt. Cannabis-in- dustrien vokser raskt, og jeg er heldig som har muligheten til å spille en rolle, forteller den tidligere syklisten.

Norge med 9 ryttere i proff- VM i Qatar Full kvote for Norge.

Ny spennende sykkelbutikk i Vika, Oslo Brødrene Jørgen og Jonas Berquist som står bak JBS Sport har startet ny sykkelforretning i Vikaterassen i Oslo. Her satses det også på utfor og triathlon. Ta en tur innom i Ruseløkkveien om du bl.a. vil se merker som YT, EVIL, Quintana ROO, Huub, XLAB, IXS, SPAMK eller Ritchey.

Arctic Race of Norway: II

Rare småting

Sykkeløl - Eurotrend Det er ikke få lokale småbryggerier som satser på sykkeløl. Nå er ikke øl noe nytt i sykkelmiljø. i Belgia og Nederland, men på Eurobike- messen var det et stort utvalg av sykkeløl. Denne tre-liters flasken kan du risikere å få smake på om du skulle havne å podiet.

PLENKLIPPER Endelig morsomt å klippe plenen.

PICNICSYKKEL Litt god tid en formiddag - hvorfor ikke lage seg en perfekt tursykkel?

VM I QATAR proffene får all opp- merksomheten, men følg med på et av verdens sterkeste junior og U23 lag - Norge

HVOR BLE DET AV VEIEN? Best å følge med når du er ute å sykler. Greit at det ikke var mørkt…

HJULET ER FUNNET OPP PÅ NYTT

16 GRUPPETTO # 15

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease