Gruppetto SYKKELSPORT 15-2018

SYKKELMESSE 2017 ER HER - UTMERKELSER

EUROBIKE Awards 2016 I år ble det som vanlig delt ut priser til de beste nye produktene og idéene. Vi har tatt en kikk på det som juryen har latt seg imponere mest av. En EL-sykkel er ikke lenger bare en EL-sykkel. Nå har det virkelig eksplodert, og nye løsninger dukker opp hos mange produsenter.

Giro Factor Techlace Boa IP1 løsningen gir en rask og enkel justering med 1mm mellom hvert klikk. Yttersålen er EASTON EC90 SLX2 som skal være blant de letteste, tynneste og stiveste

sålene du finner på landeveisko. Techlace (lissene) gir en bedre følelse over foten og lissene kan enkelt skiftes ved behov. Materialet på oversiden puster bedre enn på tidligere modeller.

Ortlieb - Bikepacking Den nye måten å dra på langtur. Mer sporty, lettere, og bedre tilpasset all slags terreng, og er et al- ternativ til klassisk sykkeloppakking. Om det er grusveier, stier eller gamle skogsbilveier vil disse veskene passe. De fire vanntette veskene fra Ortlieb er alt du trenger! Styreveske med to åpninger for enkel tilgang til innholdet. En veske for småting til å koble på styrevesken. Rask tilgang til smarttelefon, kamera osv. Setevesken - En stor veske som enkelt kan komprimeres og en innvendig stabiliserende ramme. Setebagen kommer i to størrelser med borrelås som kan tilpasses ulike rammestørrelser og former.

48 GRUPPETTO # 15

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease