Gruppetto SYKKELSPORT 15-2018

3T Exploro Rammen er som bygd for fart og komfort på veier og stier du ikke kommer med landeveissykler. Rammen har klaring for store dekk for alle underlag, kombinert med aerodynamiske former. Aeroformene er avrundet foran, og flate i bakkant. De har brukt mye tid i vindtunnel, og mener formen er så rask at man oppnår effekt i så lave hastigheter som 32 km/t, selv når du sykler på dårlige veier. Exploro er tilpasset to hjul-

størrelser, 700c og 650B. Dekkene kan variere fra 28 mm landeveisdekk og opp til 2,1" MTB. Her har du egentlig en sykkel som kan brukes til alt, bortsett fra grovere stier.

Lumen Labs - Lumos Hjelm En smart, veldesignet sykkelhjelm som har hvitt lys foran, bremse- og blinklys bak innebygd. 1-Bremselysene aktiveres automatisk når du bremser. 2-Blinklys som aktiveres av en bryter på styret, og virker samme måte som blinklys på en bil. 3-Front- og baklys. Hvitt lys på forsiden av hjelmen og rødt lys som danner en trekant på baksiden av hjelmen.

ROTOR – 2INpower Wattmåleren måler kraftforbruket i hvert ben uavhengig. Det gjør det lettere å rett på eventuelle dårlig tråkkteknikk. I tillegg til standard måling av snittwatt, analyserer Rotor pedaltråkket for å finne ut hvor man har maksimal kraft. Målingene gjør at rytteren kan finne ut hvilke ovale Q-ringer som passer rytteren best.

# 15 GRUPPETTO 49

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease