Gruppetto SYKKELSPORT 15-2018

Garmin Edge 820 Edge 820 er en ny kompakt sykkelcomputer med berøringsskjerm for syklister som trenger GPS navigasjon og høydemåler som forteller deg hvor fort, hvor høyt og hvor langt du har syklet. Den viser blant annet VO2 maks, og alt det du er vant til fra avanserte sykkelcomputere. Den registrer også Strava ”live”-segmenter og tilkoblede funksjoner som in- kluderer full Varia kompatibilitet. Du får også opp en rekke tilknyttede funksjoner som meldinger, og har

Elite Quick Motion For å få en realistisk ”flytende” følelse er rullene be- vegelig i lengderetningen. Den kan foldes sammen og tar minimal plass, og den er meget stillegående. Kun lyden av sykkelen.

en mengde tilpassede programmer og apps tilgjengelig for nedlasting fra Connect IQ™. Den har også sikkerhets- funksjoner som blant annet in- kluderer ulykkesvarsling.

Focus – Project Y Mye kraft og stor rekkevidde er de to viktigste tingene kundene ser etter på en EL-sykkel. Man glemmer ofte vekten, og at det har en del å si på rekkevidden og kraftforbruket. E- MTB'ene har

vært altfor tunge for de som gjerne liker seg best på stiene i skogen. PROJECT Y har med sine nye tekniske løsninger klart å få ned vekten til under 13 kg. Da er de i nærheten av en konvensjonell terrengsykkel både i vekt og utseende!

# 15 GRUPPETTO 51

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease