Gruppetto SYKKELSPORT 15-2018

Lauf Grit Grus/CX demper

GripGrab – InsideGrip Danskene har kommet opp med et nytt konsept for å oppnå bedre grep i sykkelhansker. Hanske produsenter fokuserer vanligvis på grep mellom hansken og styret i stedet på å forbedre det totale grepet. Det som er annerledes med disse hanskene er at det er silikon på innsiden. Det gir økt friksjonen mellom hansken og hånden, noe som gjør at hansken fungerer som et ”ekstra hudlag” som igjen gir et bedre grep.

En effektiv demperløsning for CX og grussykler som gir en langt mer komfortabel tur med en vekt på kun 900g. Lauf Grit krever ikke noe vedlikehold. Støv, gjørme, varme og kulde skaper ingen problemer. Gaffelen er til- passet CX og grussykkel geometrier. Den er suveren på små dumper med 30 mm demping. Gaffelen passer til 700x42c og 27.5x2.1"dekk som gjør den veldig fleksibel.

Parlee TTiR Parlee introduserer den første skivebremsutstyrte temporamme. 2017 TTiR har rene linjer og meget gode aerodynamiske egenskaper, og tar steget inn i fremtiden med skivebremsene. Innovative tilpasnings- muligheter med en modulær cockpit og fire rammestørrelser.

# 15 GRUPPETTO 53

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease