Gruppetto SYKKELSPORT 1-2014

BBB Icarus hjelm 1

Nederlandske BBB kommer stadig med nytt sykkelutstyr. Vi har vær på tur, og med i bagasjen hadde vi to par BBB briller og Icarus hjelmen. Icarus hjelm Den kom på markedet i fjor, og fikk kjørt seg skikkelig under Tour de France hvor flere lag kjørte med hjelmen. 1 Luftingen, eller “Airflow Cooling System (ACS)” som BBB kaller det består av 29 åpninger som er plassert der de gir best gjennom- strømming av luft. Strammingen er blant de beste jeg har prøvd. Den strammer med like stor kraft rundt hele hodet. Dette gjør at den lettere kan passe alle hodeformer. Du glemmer at du har på deg hjelmen, selv etter mange timer føles ingen ubehag.

2

BBB Icarus

Pris 1.599,- Ventilasjon 29 luftekanaler/hull Vekt 260 g Størrelser M og L Web www.deler.no

BBB Select - pakke med 6 glass 2 Her får du seks forskjellige glass og 7 forskjellig fargede gummihylstre til stengene. Nå kan du matche brillene til hjelmen!

2

Pris Pris

1.009,- Gavepakken 669,- Enkel brille

BBB Adapt PH - fotokromatisk glass 3 Fotokromatisk glass justerer graden av mørkhet etter lyset. Glasset har et lysgjennomslipp fra 85-17%. Litt mindre glass enn en ren sykkelbrille, men en brille som fungerer godt også når du ikke er på sykkelen.

Pris

1.299,-

3

# 1 GRUPPETTO 121

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease