Gruppetto SYKKELSPORT 1-2014

# 01

MAI - 2014

#1 GRUPPETTO – fellesskapet

FORSIDE Kåre Dehlie Thorstad har tatt for seg slitne syklister

Sykkelen, hva er det med den? Frihet, smerte, spenning, redsel, endorfiner, felles- skap! Mulighetene og tilstanden sykkelen din bringer deg inn i er mange. I løpet av turen er du innom følelsen av glede, personlig styrke og irrasjonell konkurranselyst, som ikke er til annen nytte enn kampen mot deg selv. Kampen mot lysten til å slappe av, snu når været snur eller la de andre forsvinne over bakketoppen som var litt for langt unna. Bølgende landskap, dufter fra planter og blomster under kveldsturen, den harde kneika du har gruet deg til, som nå ikke ble som fryktet, men en opptur. De små variasjonene er det som gjør hver tur til ens egen opplevelse. Den faste runden blir aldri som forrige gang. Gjennom skogen, på grusveiene og stiene som ligger der, og du kan være helt alene. Du vender hjemmed et smil ommunnen - etter turen som gjorde noe med deg. Samtalen med likesinnede, på forskjellige nivåer, med andre forutsetninger, føres allikevel med samme språk. Vi er i samme familie - Gruppetto-familien. Vi nærmer oss kjernen - Gruppetto´en - hvor fellesskapet oppstår. Lidenskap, smerte, entusiasme, mestring og glede er felles opplevelser. På tvers av nivå, alder, form - alle kjenner på det samme. Fellesskap og individualisme går hånd i hånd. Her setter vi stor pris på de ulike verdiene denne enkle farkosten på to hjul gir. Gjen- nom vår entusiasme og kunnskap inviterer vi dere inn i fellesskapet - Gruppetto!

REDAKSJON Vidar Petterson, REDAKTØR vidar@gruppetto-magasin.no

Frank Karlsen, J OURNALIST -F OTO frank@gruppetto-magasin.no

Eirik Arnesen, J OURNALIST -F OTO eirik@gruppetto-magasin.no

MEDARBEIDERE I DENNE UTGAVE Kåre Dehlie Thorstad Johan Kaggestad Claes-Henrik Nitteberg

Lorentz Tanner Anthony Pease Filippo Grandicelli Ina Garthe Geir Lien Ole Christian Fagerli Aimar Niedzwiedzki Martin Stikbakke

ANNONSER Frank Karlsen - 909 17 166 frank@gruppetto-magasin.no

Vidar Petterson REDAKTØR

UTGIVER Gruppetto AS Torggt. 1 - 1440 Drøbak Telefon 406 706 01

post@gruppetto-magasin.no www.gruppetto-magasin.no

ABONNEMENT abo@gruppetto-magasin.no 406 706 01

PRODUKSJON Papermill AS

ISSN 1894-7220

Abonnér og gå ikke glipp av Norges friskeste sykkelblad

Vi er sykkel-Norges nye og høyst aktuelle magasin med artikler for sykkelutøvere og interesserte på mange nivåer. I våre 6 utgaver i 2014 vil vi by på inngående, nyttige omtaler og veiledning om sykler og utstyr, kunnskapsartikler ommekking, teknikk, trening og ernæring for økt velvære og mestring.

Send, navn, adresse, telefonnummer og e-post til: abo@gruppetto-magasin.no Telefon: 406 70 601

Se våre abonnementstilbud på side 134 - Vinn tur!

For informasjon: post@gruppetto-magasin.no Telefon 406 706 01

For tips og innspill: post@gruppetto-magasin.no

8 GRUPPETTO # 1

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease