Gruppetto SYKKELSPORT 26-2018

SMÅTESTER OG NYHETER

Cannondale SystemSix 2019 SystemSix er Cannondales nye landeveissykkel. Den ligner ikke noe vi tidligere har sett fra Cannondale. SuperSix, Synapse, og Caad12 er mer tradisjonelle slanke rammedesign, mens SystemSix har en aeroramme.

Dette er en skivebremssykkel og alle modellene unntatt den billigste kommer med de nye Hollowgram KNØT 64 hjulene. Dette er noen skikkelige beist av noen hjul og har en innvendig bredde på 21mm og utvendig måler de hele 32mm!

Cannondale har også utviklet sitt nye KNØT styre/stem system, somer et aero profil cockpit, hvor man kan bytte stemlengde og vinkel på styre.

SystemSix kommer i 5 utgaver, to Standard-Mod med enten mekanisk Ultegra eller Dura Ace. De to Hi-Mod modellene kommer med enten Ultegra eller Dura Ace Di2 gruppe og Hollowgram KNØT 64 hjulene, Knøt styre/stem og krankmed Power2Max watt spindel ferdig installert. I tillegg kommer det en Hi-Mod Dura Ace Woman modell med Hollowgram Knøt 64 hjulene og Power2Max. Power2Max watt spindel må aktiveres for

å virke og det koster 499 Euro, som kunden selv kan gjøre. Den billigste Ultegra modellen kommer med Fulcrumhjul og starter på kr. 41.000,- og vil du ha toppmodellenmed Dura Ace Di2 må du ut med 107.500,- Standard-Mod med mekanisk Dura Ace og Hollowgram KNØT

64 hjulene til kr. 59.500,- er enmodell somer spennende og veier kun 100 gram mer enn toppmodellen på 7,8 kilo.

Pris toppmodell 107.500,-

Bromoli Electric Akkurat som elsykkelen utfordret oss på hva «en sykkel» egentlig er, kommer det nå en ny type elektriske tohjulinger somkraftig utvider begrepet «elsykkel», bådemed tanke på hvor og ikke minst når du kan sykle. Dette er ekstreme fatbikes med motorkraft og rekkevidde langt over det vi er vant til. Terrengsyklister snakker ofte om «stisykling», men med denne sykkelen trenger du ingen sti for å komme deg fram, uansett årstid, forteller dag- lig leder i Bromoli, Cato Waldal Sveen. Den største batteripakka er på 48 V/1490Wh, mens de fleste el-sykler med god rekkevidde har 36 V/400 Wh batteri.

Du kan også velge mellom forskjellige hengere.

18 GRUPPETTO # 26

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease