Gruppetto SYKKELSPORT 26-2018

pover. Vi var bare to kilometer fra toppen. Rytterne er spredt utover hele fjellsiden. Hardkjøret har sprengt feltet i biter. De første kommer i et voldsomt tempo. Nå er det Roglic som har rykket fra og Uran kommer like etter. Jeg slutter aldri å bli imponert over hvor fort det kan sykles oppover. Etter 10 minutter kommer gruppettoen, og det er mange rare ansikter å se. De har også bra sig oppover, så det er ikke snakk om å Den lokale helten Primoz Roglic tok seieren takket være en utrolig kjøring både opp, og spesielt ned fjellsidene. Vi lå bak i bil og kjørte på grensen, men vi hadde ingen mulighet til å følge ham ned- over.

det var bare å finne seg et bra sted i veikanten nå som bilene kom tettere og tettere oppover fjell- siden. Veien var smal og det var bare å hoppe av sykkelen og gi plass til de som kan sykle op-

Det lå igjen litt hud og et par brukne kragebein etter proffene i den tøffe nedkjøringen. Slovenia er et land med mange fjellveier, spesielt mot nord, og nord-øst med Østerrike.

# 26 GRUPPETTO 61

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease