Gruppetto SYKKELSPORT 22-2018

SKS rideair

Smart pumpe hvor du fyller den innebygde patronen med en vanlig gulvpumpe. Den tar opp til 16 bar. Ver- sjonen som heter Rideair Lock har inne- bygget lås (med kode). Den kan settes i flaskeholderen.

Rideair Lock versjonen Vekt 520 g Pris 70 Euro

Rideair Vekt 450 g Pris 60 Euro

ARRIVO Gravel Vil du ha en grussykkel i luksusklassen kan du nå få en håndlaget Arrivo Gravel. Den produseres etter dine mål og lages for hånd av legendariske italienske Sarto. Kan utstyres som tursykkel som på bildet. Vekt ramme 900 g. Du kan selv velge utstyrsgruppe, farge etc. Nå også med fire forskjellige Campagnolo grupper med skivebremser.

Pris fra 53.000,- (uten vesker)

MAXXIS 2.6 dekk

her ser 2.6 trenden ut til å være midt i blinken for aggressive stisyklister. Nå skal det sies at Plussdekkene allerede har krøpet ned til 2.8. Med økte felgbredder er muligheten for litt bredere dekk plutselig tilstede – og til tross for den den litt høyere vekten på dekket så får man punkteringssikkerhet og masse grep i retur. Maxxis er i forkant av denne trenden og har allerede flere dekk i den dimensjonen. Maxxis DHR og DHF, Forekaster og Rekon er modellene som har fått denne bredden.

Fler og fler sykkelprodusenter utstyrer fulldempede stisykler med dekk som har 2.6 bredde. Rammer som lar deg bytte mel- lom 27.5 og 29 som samtidig er dimensjonert for Pluss dekk opp til 3.0 gir spillerommed tanke på dekkvalg – og det er godt nytt. Er det én ting vi har lært av fatbike så er det at bredere dekk har mer grep. Ikke alle ønsker å kjøre rundt med så mye gummi, så

Pris fra 599,- til 699,-

Maxxis DHR

Maxxis DHF

Maxxis Forekaster

Maxxis Rekon

# 22 GRUPPETTO 25

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease